schoenen zitten heerlijk en medewerkers zijn erg klantvriendelijk!

Ik heb vorige week schoen gekocht bij van Aarendonk. Het was erg fijn dat een medewerker even de tijd nam om mee te denken over de maat, kleur en of het een bijpassende schoen was. Ik kijk erg tevreden terug naar mijn bezoek. Ik zal snel terug komen als ik nieuwe schoenen nodig heb!

Helemaal top

Snelle levering, heel tevreden

Komen keurig hun afspraken na!

Heel goed, goede service!

Meedenkend, behulpzaam, zeer vriendelijk personeel

Online bestelling geplaatst, hierover had ik informatie nodig. Zij gaan direct voor je aan de slag en denken in oplossingen.

Mooie schoenen zitten perfect en hele snelle levering Top.

Fijne snelle service

Fijn en snel geregeld, en netjes met retourneren

fijne pantoffels

Fijne pantoffels en snel geleverd

Prachtige mooie dames laarsjes toppie

Beste Bart, Allereerst hartelijk dank voor de nette en goede bezorging van de Trumans laarsjes prachtige mooie laarsjes. Maar toch wil ik graag advies, eigenlijk koop ik nooit online omdat ik graag geholpen wil worden, het volgende m’n voeten zijn 26 cm. Lang de laarsjes zitten een beetje ruim en omdat het zulk mooi zacht leer is ben ik bang om ze uit te lopen als ik in de winkel was had ik graag maat 39 en half eens gepast is er een mogelijkheid om ze op zicht op te sturen dan kan ik vergelijken, of wat denken jullie van de maat. De laarsjes die ik niet hou komen zo gauw mogelijk terug. Graag zo spoedig mogelijk antwoord. C. Kruisifikx

goede service

correct geholpen en goed op de hoogte gehouden over de bestelling

Goede snelle survice

Het pakket was tijdig bezorgd en goed ingepakt. Maat klopt met Europese normen.

Prima service en snelle levering.

Geweldig!

Goede levering en houdt zich aan de afspraak.

Ik vind het een geweldige winkel

Ik wordt daar altijd netjes geholpen. Service is prima. Nu online besteld en ook dat verliep goed

Snelle service!

Dit was een online bestelling. Fijne website en makkelijk bestellen en betalen. Als ik in de buurt was, had ik graag naar winkel gekomen om de schoenen te kopen. En aanbevelen: JAZEKER!

Perfect en snel

Snelle levering en top kwaliteit !!

als klant voel je je meteen op je gemak door vriendelijk personeel

wederom een warm welkom en koffie aangeboden door verkoper Kim hij is oprecht belangstellend en heeft veel kennis van schoenen! wederom top geholpen!

Uniek assortiment en zeer goede kwaliteit.

Kwaliteit schoenen, met een snelle levering ondanks de kerst periode. Netjes verzonden, zeer tevreden!

Super op tijd

Voor iedereen een aanrader om te bestellen

Goede Webwinkel

Snelle service en uitstekend verpakt en verstuurd is jammer dat wij niet dichtbij een fysieke winkel wonen (Katwijk) anders zou ik graag in de winkel kijken

Snel, netjes en wat een aanbod!

Ik kende Van Arendonk niet. Maar door te zoeken op internet naar mijn niet te verkrijgen plateau uggs kwam ik hier terecht. Wat een aanbod! Nooit eerder van gehoord. Super bezorging, gelukkig nog voor Kerst. Kortom: Top! Woep Woep!!

Het viel mij op hoeveel zorg er aan mijn pakket was besteed.

Mijn bestelling is vlot geleverd en deze was keurig verpakt inclusief labels en instructies voor eventuele retourzending.

Persoonlijke betrokkenheid bij bestelling

Ik had Uggs besteld die in eerste instantie op een prima manier werden geannuleerd. Jammer maar kan gebeuren. En toen werd mijn maat toch gevonden en werd de bestelling alsnog geleverd! Helemaal blij mee!

Verzorgde bestelling

Mijn schoenen zijn in mooie staat geleverd.

Snelle levering, en snelle afhandeling bij retour

Werd op tijd geleverd

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.