Blij mee

Niet goed

Retour moet ik zelf betalen

Snelle leveting

Bestelling snel in huis, goed verpakt. Duidelijke communicatie

Schoenen net voor de feestdagen ineens niet leverbaar reactie blijft uit

Naar meerdere beloftes per mail dat de schoenen keer op keer verstuurd zouden worden en ik deze voor de feestdagen binnen zou hebben ineens een mail ontvangen dat deze niet meer leverbaar zijn. Mail gestuurd met een beroep te doen op dekkingskoop omdat ik echt aan het lijntje ben gehouden door hun en ze reageren op geen enkele mail meer. Ik heb nog nooit meegemaakt dat een winkel letterlijk mails van klanten negeert. Een slap excuus. Lijkt erop dat ze schoenen aanbieden die niet leverbaar zijn in de hoop dat je dan een ander paar kiest. Ze vroegen letterlijk wil je een ander paar of een andere maat. Nooit maar dan ook nooit meer dat ik hier iets durf te bestellen.

In één woord: prima!

Ondanks de drukke tijd rond de Kerst toch een hele snelle levering.

Zo blij met mijn mooie nieuwe laarsjes

Laarsjes via website bestelt en gisteren ontvangen, super blij mee. Wat ik geweldig vond was dat ik vooraf geinformeerd ben door Van Arendonk dat er een paar gebruiksplooitjes in het leer zaten waar ze mij vooraf wel over wilden informeren. Ontzettend netjes.

Gebruiksvriendelijke website en snelle levering met een zeer net ingepakte doos. Doos had wel kleiner gemogen

tevreden klant

Correct geholpen!

Snelle en goede service!

Eerst telefonisch contact gehad, erg vriendelijk (winkel Eindhoven), daarna besteld. Dure bestelling maar geen probleem. Netjes verpakt, snel geleverd. Uiteindelijk niet gehouden. Makkelijk terugsturen en goede afhandeling.

Snelle bezorging en schoenen zien er perfect uit.

Het bestellen gaat gemakkelijk en de bezorging was snel en goed verzorgd, zoals altijd!

Prompte levering

Probleemloos bestelproces en levering.

Mooi selectie merken en snelle levering.

Ik heb nu voor de 2e keer besteld en mijn ervaring is net als de 1e keer heel goed. De schoenen zijn netjes en compleet. Netjes verpakt en goede retour procedure erbij. Ook de betaling via Klarna werkt prima! Goed geregeld bij van Arendonk. Ook de winkel in Groningen is mooi trouwens!! Groet, Steven Koelewijn

Top geregeld

Top geregeld

Geweldige service en vriendelijkheid

Super service Heel erg vriendelijk Prachtige collectie Top winkel

Snel en netjes geleverd.

Binnen een dag is mijn bestelling geleverd. De bestelling was voorzien in nette verpakking met retourbon, mocht je die nodig hebben.

Altijd professioneel , behulpzaam , goed advies .Ik koop mijn schoenen al ruim 30 jaar

Uitstekende service!

Na een verkeerde levering (kleur) heeft de klantenservice van Van Aarendonk alles in ‘t werk gesteld om mij alsnog de juiste kleur schoenen te leveren en een mooie korting op een extra paar schoenen te geven.

Verzendservice prima in orde, laarsje helaas veel te smal

De verzend service was prima en zoals aangegeven op de site. Helaas bleek het prachtige laarsje een erg smalle pasvorm te hebben. Het was prettig geweest hier op voorhand over geïnformeerd te zijn. Dit had een teleurstelling én verzendkosten kunnen voorkomen.

Super leuke laarsjes waar ik mee voor de dag mag komen !!

De laarsjes sluiten prima aan. Perfecte pasvorm en mooie kwaliteit. Ik ben blij met mijn keuze. Nadat ik 15 september mijn knieschijf heb gebroken en nog steeds aan het revalideren ben, vind ik het belangrijk dat ik goed passende schoenen heb, die er ook nog eens top uitzien !!!!

Mooie en warme handschoenen

Ik kreeg het pakket met de bestelde 2 paar handschoenen net op tijd binnen voor vertrek naar de sneeuwv Helaas kreeg ik knalroze ugg handschoenen ipv de lichtroze en kon deze dus niet meer op tijd ruilen Op de afleverbon stond ook gewoon lichtroze Erg jammer

Betrouw, kwaliteit en gegarandeerde service

Ik ben een fan van Van Arendonk maar helaas zijn er weinig winkels in ZuidHolland. Ik ben dan ook superblij met de webshop. Drie laarzen besteld; 2 vielen helaas wat kleiner uit. Deze kon ik zonder extra kosten eenvoudig retourneren; zaterdag voor de kerst! gepost en maandag lag de bevesting dat het bedrag aan mij gerouterneerd wordt in de mail. Chapeau!

Netjes en mooi ingepakt goed product

Uitgebreide collectie van topmerken

Duidelijke website en snelle correcte levering. Ga ik hier zeker vaker kijken als ik schoenen zoek.

Goede klantenservice

Mooi aanbod van alles en ze helpen je vriendelijk.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.