Mooi !

Mooie bijzonder laarsje wat ook nog lekker loopt met ideale hakhoogte

Arendonk heeft een heel goede en nette klantenservice

Ik had laarzen besteld en die bleken kleurverschil te hebben, er is toen geprobeerd een ander paar te bestellen wat helaas niet mogelijk was. Ik kreeg de keus, laarzen met korting, laarzen eerst zelf bekijken of van de koop afzien. Dat laatste heb ik gedaan maar Arendonk heeft steeds snel en netjes mij op de hoogte gehouden. Ik kom graag nog eens terug op de website of in de winkel!

Fijn

Fijne website en manier van bestellen ging vlot. De mail met de orderbevestiging ontving ik direct. De mail dat de schoenen onderweg waren liet iets langer op zich wachten, was helemaal top geweest als er nog een mailtje tussenin was gekomen dat jullie mijn order aan het verwerken zij.

Wisselend

Ik ben 2 keer in de winkel geweest om echt dure schoenen te passen. De eerste keer werd ik vriendelijk geholpen door een meneer echter de tweede keer ronduit schandalig. Verkoopmedewerksters stonden te kletsen, waren nog maar net vriendelijk en het voelde dat het vragen om de juiste maat al teveel was voor de dames. Ik ben gebleven omdat ik de schoenen graag nog een keer wilde passen maar anders was ik zéker direct weggelopen.

Alles naar wens

Vriendelijk en snelle afwikkeling

fantastisch

Mijn favoriete schoenenwinkel van Nederland. Ik koop hier alleen schoenen. Van Arendonk staat voor kwaliteit, stijl, zelfvertrouwen en over het algemeen een goed humeur. Over het algemeen ben ik een vluchteling uit Oekraïne, maar dit is niet de eerste keer in Nederland, ik was vroeger alleen als toerist en daarom weet ik van de Van Arendonk-winkel, toen ik boodschappen deed, was de eerste op de lijst de schoenenwinkel Van Arendonk, aangezien ik al schoenen heb gekocht voor schoenen van de rest van de "prikidd". Nou, in de realiteit van vandaag woon ik in Breda, maar ik heb mijn gevestigde ervaring niet veranderd, ik ga eerst voor schoenen, hoewel nu minder vaak. Over het algemeen raad ik Van Arendonk iedereen aan, ik raad het altijd aan bij mijn vrienden en kennissen, ik heb het een keer aan mijn zus laten zien , vanaf nu heeft mijn zus een schoenencollectie en komt ze regelmatig in deze prachtige winkel !!!!

Eerste keer dat ik bij Van Arendonk heb besteld en dat is prima gegaan. Helaas leken mijn voeten erg groot in dit type schoen. Daarom teruggestuurd. Maar op zich prachtig. Leuke hak(hoogte), leuk dessin leer. Gewoon eigenlijk te leuk en mooi om terug te sturen. Maar toch. Ik kende de naam niet van uw organisatie maar ga zeker vaker kijken.

mooie veterboots

goede kwaliteit, alleen voor mij te smal

Uitstekende service

Snelle verzending, correct verpakt, retour gestuurd ivm met niet voor mij de juiste pasvorm, correct en snel antwoord via de klantenservice en heel snel geld retour.

Uitstekende service

Mooi assortiment.

Keurig verpakt en bezorgd!

Duidelijke site en netjes verpakt bij levering

Goede kwaliteit schoenen, nette service

Hippe schoenen en uitstekende service

Ik zag ze staan en ik dacht die horen bij mij, die schoenen. Gruwelijk mooi waren ze. Alleen ze hadden ze net niet in mijn maat staan. De verkoper keek online en daar waren ze nog beschikbaar. Ik kon ze gewoon in de winkel betalen en een paar dagen later had ik mijn te gekke schoenen binnen.

Snelle correcte levering

Kwaliteit/prijs is top voor wat betreft de schoenen die ik heb gekocht! ‘De schoenen van Arendonk zijn voor mij Als de bloem is voor de bij’

Niet gekregen wat besteld was

Op de website koos ik voor n laatste paar heren schoenen in de kleur cognac, de specifieke wens van mijn zoon. Bij ontvangst van de schoenen bleek de doos behoorlijk beschadigd, deze was zelfs met plakband aan elkaar geplakt. Bij t openen van de doos bleken er ook geen cognac kleurige schoenen in te zitten maar donkerbruine. Uiteindelijk heeft mijn zoon de schoenen gehouden omdat hij de kleur ook wel prima vond, ik vind t echter n slechte service, foutief product en een verfromfraaide doos.

Blij met aankoop!

Ik zocht een bepaalde pantoffel die enkel nog online bij jullie op voorraad was. De volgende dag al binnen, snel. Netjes verpakt en ze zaten perfect:))

Goed.

Goede levering van mooie laarsjes. Alleen jammer dat de verzendkosten 6,96 bedragen op een paar dure laarsjes. En dan ook nog retourkosten als ze niet zouden bevallen, maar dat doen ze wel.

Top ervaring

Duidelijke site en snelle levering, ik ben heel tevreden!

Servicegerucht

De schoenen van mijn man waren qua maat niet op voorraad maar werden snel opgestuurd

Goede service!

Duidelijke site, ruime collectie, mooie merken! Bestel zeker weer bij jullie!

Mooie schoenen snel geleverd

Ik ben blij met de mooie sneakers die ik heb online heb gekocht. Snel geleverd met track and trace dus goed te volgen.

Prachtige schoenen

Geweldig, dr volgende dag in huis

Goede, snelle en nette service. Meer dan tevreden!

fijn bedrijf met aandacht voor product en klant

schoenen gekocht netjes op tijd bezorgd en product prima, kort contact gehad met klantenservice netjes geholpen

niet goed, geld snel terug

De schoenen die ik had besteld, bleken niet goed te passen. Enkele dagen nadat ik ze had teruggestuurd stond het aankoopbedrag weer op mijn rekening. Prima dus.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.