Shoppen

Er is zoveel keus, dat de kans groot is met meerdere schoenen of tas de deur uit te gaan dan de bedoeling was . Heel prettig personeel, niet opdringerig.

Een aanrader!

Online een paar schoenen gekocht! Ben ermee in mijn element, lopen als pantoffels en staan ook nog eens bijzonder elegant. Een aanrader!

Zoals het hoort

Ik heb schoenen besteld en heb ze de volgende de dag binnen gekregen zoals er staat en hoort de schoenen waren in een nette doos met alles derop en deraan de schoenen lopen ook echt heerlijk en zien er precies hetzelfde uit als op de site ik zal zeker vaker dinge bestellen als iets me aantrekt voor derest echt top service ben echt heel tevreden

Altijd geweldige service!

Ik ben een saleshopper, maar dat maakt niet uit. Altijd fijn!

Besteld en snel gekregen schoenen goed maat goed kleur goed bezorging snel en op tijd !kortom prima geregeld!!

UITSTEKEND

Snelle levering !!!

Snelle Service, communicatie super!

Duidelijk, snel, goede service.

Vriendelijk personeel, wel prijzig

Vriendelijke medewerkers, denken met je mee. Wel prijzig, maar dat zie je wel terug in de materialen en de afwerking. Een puntje: Ik vind het een redelijk, voor de klant, onhandig systeem dat dezelfde schoenen fysiek in de winkel ook online gekocht kunnen worden. Het kan dus zomaar zijn dat het laatste paar opeens weg is door iemand op afstand. Met name kan dat een issue zijn als je een andere (laatste) maat uit een ander filiaal laat overkomen. Dan gaan er makkelijk 2 dagen overheen. Oplossing van het personeel: als klant maar eerst betalen voordat ze de schoenen laten overkomen uit het andere filiaal....

Perfect /tevreden

Snelle levering helemaal zoals ik had gehoopt/verwacht. Ben wel een Noordeling maar goed is goed dus een 10.

Correcte levering en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Had per ongeluk de verkeerde maat besteld. Meteen gebeld en gevraagd of ze een mast groter konden leveren. Is perfect afgehandeld. Schoen zit perfect.

Top bedrijf

Voor een mooie prijs, leuke sneakers en snel verzonden!

Snel en goed geleverd. Prima voorwaarden.

In de winkel besteld. Ben tevreden over de levering en de voorwaarden.

I like it store

In that store i found shoes I search with discount 50% off recommended

Erg goede service

Ik heb al verschillende keren schoenen bij van Arendonk besteld en telkens was de service goed. Snelle levering keurig ingepakt en een goede kwaliteit. De laatste keer was ik op zoek naar schoenen waar mijn man erg blij mee was, maar waar een lelijke vlek opgekomen was die er helaas niet meer uitging. De dame van een van de filialen van van Arendonk heeft alles geprobeerd om ze toch nog ergens vandaan te krijgen maar helaas is dat niet gelukt.

Vriendelijke service

Had laars gepast in de winkel in het blauw en de grijze gekocht die later geleverd zou worden. Toen ik het ophaalde, paste en even erop liep in de winkel voelde ik dat ik erin slipte met de hiel. Ik kreeg het bedrag terug. Keurige vriendelijke service.

Altijd goede schoenen, snel geleverd

De schoenen worden altijd snel geleverd en als er iets niet in orde is, wordt snel gereageerd en omgewisseld. Of geld geretourneerd. Ik ben ook altijd heel tevreden over de pasvorm. Ook gaan de schoenen lang mee. Het zijn geen " flipflopjes" En ik bestel altijd schoenen voor mijn vriend! Die heeft een hekel aan shoppen. Ik zoek een aantal uit, hij beslist welke hij wil. Maat 44, altijd goed! Ook weer opgelost:)

Prachtige collectie, mooie schoenen, goede service, vriendelijk personeel

Fijn om in een van de winkels rond te kijken en me te laten verrassen door de altijd prachtige collectie en vriendelijk attent personeel. De website is een handige aanvulling en past prima bij mijn ervaringen in de winkels.

Uitstekend, goede kwaliteit niks op aan te merken zal zeker hier vaker bestellen

Prachtige webshop met mooie merken

Netjes snel bezorgd en keurige verpakking. bij schoenen heb je een grote verpakking dat is soms wel jammer.

Klantvriendelijk en snelle verzending.

Zeer fijne online winkel met heel veel kwaliteit producten.

Klantvriendelijk en zeer goede service

Deskundig

Keurig verzorgd en erg snel geleverd

Ziet er top uit.

Erg mooie collectie schoenen altijd in Groningen.

Fijne winkel om in te lopen na de etalage goed bekeken te hebben. Mooi geëtaleerd. Ook binnen aardig personeel en fijn zitten om te passen.Eén van de laatste mooie winkels in de Herestraat,waarvoor ik naar de stad kom.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.