Besteld en snel geleverd

Prima bedrijf

Goede producten tegen een goede prijs en een snelle levering

Prima sevice

Goede snelle afhandeling van de bestelling. Ook bij het terugsturen werd.alles goed afgehandeld. Groot aanbod van mooie schoenen. Voor herhaling vatbaar

Premiata heren schoenen

Zitten perfect, heel blij mee, goede service

Schoenen voldoen aan de verwachting, blij mee

Ik heb schoenen gezien die ik vorige heb gekocht bij jullie. Meteen een mail gestuurd en ook gebeld. Kreeg meteen te horen van Anne( die heeft mijn geholpen), dat ik de korting alsnog krijg.

Mooie collectie en snelle levering

Artikel uit de sale gekocht, was snel in huis. Mooi merkaanbod ook!

Online schoenen bestellen is erg tegen gevallen.

Leuke schoenen online besteld , betaald natuurlijk ,na 3 dagen bericht dat de maat toch niet was ,iets met verkeerde schoenen in een verkeerde doos. Beetje rare mail waarin stond dat je wel misschien een maat groter of kleiner kon bestellen ? Arendonk is een prima winkel , maar online bestellen heb ik helaas geen goede ervaring mee ! Jammer dus . Gewoon naar de winkel gaan.

Lange levertijd en merkwaardig retourbeleid

Een online bestelling afhalen in een van de winkels van dit bedrijf duurt minimaal 5 tot 6 werkdagen. Dat geldt ook voor een artikel in de uitverkoop. Dat doet de concurrentie veel beter! Verder is het retourbeleid merkwaardig. Stuur je een aankoop retour dan betaal je als klant de retourkosten, maar stuur je een deel terug dan betaalt Van Arendonk de retourkosten.

Geweldig product, snelle levering!

Overzichtelijke site waardoor het vinden van favoriete product heel makkelijk was! Dat deze nog in de aanbieding was, was helemaal leuk, en dan ook snel besteld.

Goede service, mooie schoenen

In de winkel vriendelijk en behulpzaam personeel. Online snelle levering en goede prijs/kwaliteit.

Heerlijk soepel zittende schoenen die overal bij passen, bij chic en sportief.

Super tevreden

Mijn pakketje was heel mooi optijd voor mijn verjaardag super .

Prima service, snelle levering

Prima service. Snelle levering, tevens terug storting van te veel betaalde bedrag nadat de bestelde schoenen verder afgeprijsd werden. Aanrader.

Snelle en goede levering, producten zien er netjes uit!

Ik zal in de toekomst zeker vaker bestellen via jullie webshop.

Veter was vies. Stuurde de schoen op om zelf te beoordelen incl. vooraf een foto. Daardoor extra Korting gekregen. Erg blij met mijn 2 nieuwe paar schoenen van Nubbik.

Uitstekende service, goede communicatie en snelle levering.

Uitstekende service!

Netjes en snel geleverd!

Goedkoper dan op izipizi.com

Vind izipizi brillen mooi en zitten goed. Alleen kosten ze bij izipizi.com meer dan bij Arendonk schoenen. Arendonk schoen is snel met versturen. Gewoon goed en snel

Echt top ik ben goed geholpen

Mooie schoenen gekocht en de verkoopster was super vriendelijk ik ben er super blij mee!

Altijd tevreden over Arendonk Schoenen.

Meestal bestel ik ze online, maar ook wel in de winkel. Nooit problemen gehad en fijn geholpen.

Tevreden over zowel levering als retourservice.

Snelle service en transparante info.

Duidelijke communicatie over status bestelling.

Goede service, duidelijke communicatie over status van de bestelling en product voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Prima.

Schoenen zien er mooi uit, goede pasvorm.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.