Mooie schoenen, volgende dag al in huis.

Snel besteld nog sneller geleverd, prima service!

Mijn moeder van 92 zweert bij Maripe schoenen . Jullie hebben dit merk in jullie gamma dus nog snel een paar besteld en ja hoor, netjes geleverd twee dagen nadien. Zelf draag ik jammer genoeg steunzolen dus het is vaak een hele opgave om leuke schoenen te vinden waar die ellendelingen in kunnen maar ik zal zeker jullie ook volgen eventueel voor enkellaarzen met uitneembaar voetbed.

Goede mooie schoenen!

De schoenen zijn van goede kwaliteit, precies wat ik zocht in combinatie met andere kledingstukken.

Schoenen waren niet op voorraad in Arnhem,de aardige verkoopster zocht ze op bij een ander filiaal en werden binnen twee dagen bij mij thuis bezorgd!

Snelle en correcte levering

Mooie schoenen.

Snelle levering,

Snel geleverd en goed verpakt

Goede productinformatie op de website. De kleur is exact zoals de foto en zoals beschreven op de website

in de winkel in Arnhem goed advies

Zeer vriendelijk geholpen.

Zeer vriendelijk geholpen, goede adviezen gekregen. Uitstekende service.

Deskundig, vriendelijk en snel. Wat wil je nog meer?!

Snel en goed

Exclusieve schoenen

Heb ook prachtige sieraden gekocht waar echt Naar op zoek was halsketting armband en prachtige handgemaakte ring Ik ben heel erg blij met de schoenen en sieraden Vriendelijke groet ineke Hendriks

Fantastisch mooi en goed verpakt

De eerste keer schoenen hier besteld en dat gaat zekrr niet de laatste keer worden. Mooie keuze in vele maten. Zo kan het dus ook!!

Prima shopping ervaring

Goede keuze en kwaliteit met prima prijzen Kom zeker terug <Duimpje omhoog>

Top zaak, top service en top schoenen

Top zaak, top schoenen, top service. Komen er al Jaren.

Top.

Geweldig,mooi en goed op tijd.

Snel geleverd, goede prijs!

Precies wat ik zocht voor een zeer goede prijs

Perfecte service.

Mijn bestelling online was door slordig handelen van Post NL ongeveer een week te laat. Helaas was het ook nog de verkeerde maat slippers. Dus een mailtje naar filiaal Den Bosch met de vraag dat ik de slippers de zondag erop kon omruilen in de winkel zelf. Kreeg binnen 12 uur een vriendelijke mail terug dat ze de juiste maat op voorraad hadden en dat ze de slippers vast hielden voor me tot ik ze kwam halen. Super service dus!

Nette Zaak

Verkeerde maat schoenen besteld. Netjes afgehandeld en snel.

Duidelijke website en snelle levering

Fijne website net goede foto’s Snelle levering en goede correspondentie.

Mooie kwaliteit schoenen (Hi-tec), ben er erg blij mee!

Goed lopende schoenen

Mooie schoenen, ze lopen fantastisch. Ik draag m'n eigen zooltjes erin, dat zit prima. De maat valt ruim.

Fijne winkel, fijn personeel.

Prachtige beige/taupe suède schoenen gekocht 4 juni 2022 in Den Bosch. Vriendelijke verkoper. Helaas heeft mijn man, de dag voor onze bruiloft, zijn schoenen ingespoten met beschermingsspray voor suède schoenen en zag hij niet op het dopje dat dit voor zwarte schoenen was bestemd. Gelukkig hadden we nog een ander paar hele lichte schoenen gekocht. Dus was zijn trouwoutfit alsnog compleet :-)

Snelle levering.

Goede vriendelijke service

Mijn maat was niet op voorraad. De betreffende schoenen werden 2 dagen later thuis bezorgd.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.