Snelle afhandeling duidelijke communicatie

Helaas waren de schoenen die ik besteld had te klein! Desalniettemin goede webshop snelle retour afhandeling

Geen problemen

Alles verliep goed

Erg vriendelijk en behulpzaam!

Je kan rustig rondkijken in de winkel, personeel is niet opdringerig. Hele fijne winkel.

Snelle levering en retourbetaling. Heb 1 paar slippers van cypres,lopen heerlijk. De andere helaas terug gestuurd.

Bij het openmaken van de schoenendoos, bleek één schoen beschadigd te zijn! Dat zou gecheckt moeten worden vóór de verzending naar de klant, maar dat is blijkbaar niet gebeurt. Dit direct aan de klantenservice doorgegeven. Zij hebben dit verder goed opgepakt en tenslotte afgehandeld.

snel geregeld

prettig en makkelijk bestellen en snelle levering. Perfect!!

Nette verzorgd

Via webzuil in winkel Den Bosch besteld ,fijn geholpen door leuke enthousiaste mensen. En netjes thuisbezorgd. Toppertjes bij Van Arendonk.

Bestelling supersnel geleverd!

Snel en prima verzorgd!

Prima verzorgd!

Erg tevreden

Snelle verzending. Schoenen retour gestuurd en kreeg ook snel bericht dat zij het weer ontvangen hadden, goede afhandeling.

Niet de juiste maat, dan ga ik op zoek. Niet in de winkel, dan ga ik op internet. Gevonden. In 2 dagen thuis

Het bestelproces is soepel verlopen en het pakket was netjes verpakt

Best oke.

Bestelling en bezorging is allemaal prima gegaan. Maar dat je voor de sale bezorgkosten moet betalen vind ik al raar. Maar oke als dan de slippers die je hebt besteld niet passen,betaal je ook retourkosten. Hebben het nu over 13.00 euro extra. Als ik dan alsnog een maat kleiner zou bestellen dan betaal ik weer die verzendkosten. Werd me al met al beetje teveel,zeker als maat kleiner ook niet goed zou zijn. Ben naar ander webshop gegaan.

Snel en duidelijk

Zo zou je willen ,dat het bij iedereen gaat.

Snel en betrouwbaar

Ze doen wat ze beloven en hebben breed assortiment, inclusief onderhoud lederwaren

Super mooie schoenen.

In de winkel waren deze schoenen helaas niet meer op voorraad. De medewerker van de winkel is meteen gaan kijken of ze online nog op voorraad waren. Samen met de medewerker meteen de schoenen besteld. Ook adviseerde hij me om een maat groter te bestellen. Een paar werkdagen later kwamen ze binnen, ze zijn perfect!!

Winkel met mooie schoenen

Schoenen besteld bij deze (web) winkel. Duidelijke omschrijving. Diverse betaal mogelijkheden. Per mail wordt je goed op de hoogte gehouden van je aankoop. In mijn geval snelle levering, erg blij met de schoenen.

Na winkelbezoek online besteld

In de winkel zeer vriendelijk geholpen, maar was niet voorradig. Na twijfel toch online de aankoop gedaan. Snelle levering en super mooi product.

Snelle en goede service, goede collectie, ruim aanbod

Fantastisch, goed en betrouwbaar bedrijf

Snelle levering van het juiste produkt. Retour bon bij in begrepen, geen retourkosten ! Keurig netjes, doen wat ze zeggen

Goede schoenen snel geslaagd

Goede keuze, Goede en snelle service

Top service!

Verkeerde maat voor mijn lieve vrouw besteld, contact opgenomen met de service-afdeling en super geholpen, drie dagen later (precies op tijd voor haar verjaardag) kwamen de schoenen met de juiste maat binnen. Dank voor Bart van de service-afdeling, je bent een topper!

Ik heb mijn product nog niet ontvangen

Het is al.anderhalve week verder, en ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen, ook heb ik niks over de levering gehoord EDIT: heb helaas wat miscommunicaties gehad en het product was helaas niet meer leverbaar. Prima klantenservice verder.

Online besteld, en laten bezorgen bij de winkel. Door omstandigheden 1 week later kunnen ophalen. Goede service

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.