Fijne winkel en vriendelijk personeel

Geweldige service

Geen onnodige verkooppoespas om je aankoop heen! Supersnelle levering en twee retourmogelijkheden. Zeer tevreden!

Beleid ruilen van artikelen uitermate klantonvriendelijk

Artikelen zijn prima, echter kun je je artikelen niet ruilen enkel voor andere artikelen in de winkel. Dit is erg klantonvriendelijk en niet meer van deze tijd.

Levering kan sneller

Duidelijke website maar levering kan sneller.

Allesafgehandeld zoals het hoort, perfect

Makkelijke website, betaling verloopt ook zonder problemen en mijn mooie schoenen worden snel thuis bezorgd

Geweldige schoenen en super kwaliteit

Snelle levering, keurig verpakt en een hoogwaardig product

Snelle levering.

snel en correct

Schoenmaat niet meer te vinden in winkels en op het net ... behalve bij Van Arendonk... Super blij met de snelle afhandeling van mijn bestelling!

Was het proberen zeker waard.

Werd netjes op de hoogte gehouden van begin tot ontvangen van mijn bestelde product.

Snel en goed

Een snelle reactie op mijn vraag en dito levering

Positief, goede service

Ik ben erg positief over de online service van Arendonk. Het bestel en retour proces hebben ze goed op de rails en ook de overige communicatie (mails) vind ik erg leuk. Nogmaals dank voor de fijne service!

Mega goede service!

Mijn ervaring is meer dan positief! Mega snelle reacties via e-mail en ook nog eens super vriendelijk. Hele goede service. Kunnen veel bedrijven nog iets van leren.

Goede service en website

Nog 1 tip: het duurde even voordat ik een reactie kreeg dat de schoenen klaar lagen in de winkel. Ik was eerlijk gezegd een beetje ongerust ;-) Verder was de service in de winkel (Eindhoven) uitstekend en de website is ook goed.

Mijn ervaring is prima..Iin de winkel in Arnhem werd ik netjes, vriendelijk en geduldig geholpen. Men zoekt naar oplossingen. De juiste maat werd gelijk besteld in het bijzijn van mij. Ik kon mee kijken op een groot scherm. De schoenen werden heel vlot thuis bezorgd.. Top service ! Ze waren net zo mooi als in de winkel Ik ga zoals ze zeggen op "de mooiste dag"van mijn leven dragen . Bedankt!

Ik loop al jaren op deze schoenen. Goede ervaringen mee, passen is niet nodig. Pasvorm is goed.

Geweldig vriendelijk!

Van Arendonk in Eindhoven, Ik was na 2 jaar eens rustig aan het winkelen in Eindhoven. Bij binnenkomst kreeg ik bijna al meteen een kopje thee aangeboden toen de beste man zag dat ik interesse had. Ik was wat aan het twijfelen. Ik heb uiteindelijk diverse schoenen gepast en bij elke klant die binnen kwam was hij vriendelijk en behulpzaam. Wellicht dat sommige mensen hem te overdreven vinden, maar dan moeten ze zelf maar in een winkel gaan werken. Je moet het zelf leuk maken en bijzonder als ze in de winkel komen.

Uitstekende klantgerichte Service!

Verkoopster in de winkel heeft me prima geholpen, ik was op zoek naar een stoere sneaker en zij kwam met allerlei keuzes.

Prima op tijd en goed verpakt. Ook goede ervaring met bezorging.

Goede communicatie, schoenen netjes verpakt. Bezorgdienst stipt op tijd en ook goede communicatie. Overall goede ervaring.

Super service

Vriendelijk personeel en eigenaar

Geleverd binnen de gestelde termijn

Schoenen zagen er netjes uit! De Arendonk doos had wel veel tape, voorzichtig open gemaakt met het oog op ruilen. Gelukkig was dit niet nodig

Fijn

Mooie schoenen, goede service, klantvriendelijk!

Vlugge levering,en zeer tevreden.

Correcte levering

Kwalitatief mooie schoenen. Begeleid met een persoonlijk berichtje vanwege een beschadiging van de schoenendoos deksel,NETJES!

Op tijd geleverd, goed verpakt. Schoenen pasten helaas niet. Teruggestuurd en geld na 2 dagen alweer op mijn rekening.

Uitmuntend!

Sneakers besteld, ontvangen, was toch niet wat ik bedoelde dezelfde dag teruggestuurd, dag laten een mail was ontvangen en twee dagen later stond het geld ook weer op de rekening, sneller kan ook niet…. Perfecte Servise !

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.