Goed product en snelle levering

Mooie sandalen gekocht, deze werden netjes en snel geleverd

Uitstekend!

Mijn mama en ik wouden dezelfde espadrilles, dus heb ik 2 paar besteld. Blijkbaar waren dit de laatste, maar op 1 paar waren er wat plooien in het leer waarschijnlijk door te passen van andere mensen. Ik kreeg direct een mailtje met foto’s met de vraag of ik de schoenen nog steeds wilde. Op de foto’s zag dit er niet erg uit, we wilden graag de schoenen dus hebben we ze laten komen. De schoenen zagen ze prima uit! En er zat nog eens een briefje bij met de excuses. Super vriendelijk en eerlijk wat heel aangenaam is! En we hebben ook nog eens een korting gekregen op het paar met plooien. Wij zijn heel tevreden. Vlotte service, vriendelijk en snelle levering.

Geweldig!

Mooie collectie en snelle verzending. Zeer tevreden!

TOP SERVICE

HELE GOEDE SERVICE EN TOP KWALITEIT SCHOENEN. EN OOK NIET GEHEEL ONBELANGRIJK LEKKERE KOFFIE. KIM EN LISETTE TOPverkopers.

Snelle afhandeling bestelling

Mooie collectie schoenen, ik kon niet kiezen dus twee paar besteld, 1 retour gestuurd. Snelle levering en snelle afhandeling retour en teruggestort geld.

Van Arendonk heeft dan net die leuke schoen die de andere winkels niet hebben. En het personeel is altijd super aardig en behulpzaam. Nu had en ze mijn schoenen alleen online, maar geen probleem! Ze hebben de schoenen besteld en een paar dagen later kon ik ze ophalen (je kon ze ook laten thuisbezorgen). Top!

fantastisch

schoenen voor mij vrouw zitten prima

voortreffelijk

mijn schoenen kon ik ten alle tijden volgen waar ze waren, vervolgens netjes geleverd met een evt ruilsticker erbij en een persoonlijke groet erg hartelijk

Uitstekende service

Goed geholpen inde winkel van breda

Goede ervaring

Voor het eerst schoenen besteld bij Van Arendonk. Omdat er iets mis leek te gaan met de bezorging, heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Ik ben toen snel en goed geholpen. Product in goede staat ontvangen. Al met al dus erg tevreden!

Geweldige ,snelle service

Prachtige sneakers van Hogan, en snel geleverd!

Zeer positief

De winkelervaring met inzet van verkoopster en verdere afwikkeling via digitale levering werkte heel goed

Prachtige Hoff schoenen ontvangen van Van Arenddonk, heel blij mee!

Hele mooie Hoff sneakers besteld en binnen 4 dagen geleverd. Keurig ingepakt. Heel blij mee!

Prachtige laarzen en snelle levering

Snelle levering. De laarzen zijn mooi en van een prima kwaliteit

Proactief, goede communicatie en snel. Er werd van te voren gemeld dat er helaas een klein kleurverschil zou zijn en dat er geen ander paar op voorraad was. Ik zou €20 extra krijgen als ik ze zou nemen. Maar mocht ze na ontvangst en persoonlijke keuring ook weer terugsturen.

afhankelijk van de persoon in de winkel

Op 5-4 bestelden wij in de winkel schoenen waarbij wij zeer plezierig werden geholpen door Eric. Online werd een grotere maat voor mij besteld die wij op 9-4 hebben opgehaald. De mensen die op dat moment in de bediening stonden leken vooral belangstelling te hebben voor elkaar maar niet voor ons. Ik mocht de schoenen passen maar verder moest ik het maar uitzoeken. Gelukkig was de maat wel goed, zoals ik zelf heb vastgesteld. Met Eric bespraken wij dit klantvreemdelijke beleid. Ik begrijp dat het moeilijk is om personeel in te schakelen met iets meer sociale vaardigheden maar dat zou voor de omzet wel beter zijn wat mij betreft. Tja, kijk maar wat jullie ermee doen, Met vriendelijke groet, R.J.Bolhuis

Mooie schoenenzaak met goede service en advies

Mooie zaak, ruim opgezet. Goed advies en vriendelijk personeel.

Erg mooie, niet knellende schoenen en zeer goede service!

je voortbewegen zonder voetzorgen.

Slaag altijd bij Van Arendonk

Winkel in, winkel uit, heb iets in m'n hoofd maar zie het nergens. Dus toch maar weer naar Van Arendonk. Daar vind je de prachtige schoenen die je elders niet tegenkomt. Ik slaag er bijna altijd. Net als mijn echtgenote trouwens. Fijne winkel.

ik ben erg goed geholpen

Ik werd goed en gezellig geholpen. De juiste maat was niet op voorraad maar werd meteen voor mij besteld.

Correct

Goede website, snelle levering en keurig verpakt.

Snel, goede service

Jammer dat een paar dagen later diezelfde schoenen via een reclame op Facebook met 30 % korting door Van Arendonk werden aangeboden. Scheelt toch weer ca. € 30,-!

Stijlvol en toch sportief, dus voor iedereen

Deze sneakers zijn echt geschikt voor heel verschillende doelen. Natuurlijk zijn ze zeker ook heel sportief te dragen, maar ook casual en ook als knipoog bij kleding die heel stijlvolle kleding. En ze lopen ook nog eens heel lekker!

prima service

mooie merken en prima service. website is duidelijk en mocht je onverhoopt iets moeten terugsturen, is de afhandeling binnen een paar dagen geregeld.

Netjes en snel bezorgd

Duidelijke webshop, snel en goed verpakt wordt het bezorgd!

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.