Eerlijke service!

De dag nadat ik mijn online bestelling geplaatst had, wou ik deze terug annuleren. Ik stelde mijn vraag via mail en dit werd onmiddellijk geregeld. Nog diezelfde dag werd het bedrag terug gestort. Prima service dus!

Keurig geleverd ! Top !

Top !

Ik ben erg blij met de mooie schoenen, in de juiste maat en kleur!

Teleurstellend

Opsturen duurt te lang. Problemen oplossen ook moeilijk, want winkel en webshop gaan niet samen. Je krijgt wel die indruk. Uiteindelijk dus niet de schoenen gekregen, die ik in Den Bosch dacht besteld te hebben. Er zou iets fout zijn gegaan met de nummering. Uiteindelijk bij van Assem besteld, volgende dag meteen binnen.

Schoenen besteld, alles was keurig verpakt en wat ik erg fijn vond een snelle levering Zou daar zeker nog eens kunnen bestellen

Zeer slecht en onvriendelijk

Bezorg kosten aanbieding niet vermeld op website. Na onze melding geljjk aangepast. Geen korting of bezorg kosten in mindering gebracht. Voor die paar Euro een slechte en onvriendelijke behandeling.

Keurige mail dat de bestelling wat langer duurde dan normaal. Dit omdat jullie kleurverschil zagen, erg netjes!

Fijne bestel ervaring. Levering zoals ik het verwacht

Fijne bestel ervaring. Levering zoals ik het verwacht

Leuke collectie

Twee paar schoenen online gekocht. De keuze in alle soorten schoenen is altijd enorm groot. Wat een leuke collectie. Een snelle levering, goede schoenmaat en de schoenen nog mooier dan op de foto’s.

Ruime keuze en zeer betaalbaar

Overzichtelijke website. Ruim assortiment schoenen. Nette prijzen.

Snel

Prima levering, product volgens verwachting

Zeer tevreden met de webshop

De webshop is duidelijk. Bestellen was makkelijk en op de beloofde datum heb ik mijn schoenen ontvangen.

Super snelle service . Top

Snel

Vriendelijke uitstraling

Mooie collectie

Prachtig en mooie service

Smooth

Bestel-, afhandelingprocedure verliep eenvoudig en snel. Optie om bestelde schoenen bij een filiaal op te halen is perfect. Dit scheelde verzendkosten. Comminicatie via mail was helder en duidelijk!

Heerlijke sneakers!

Nette snelle levering

je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail, zeker een pluspunt.

Goede schoenen en ruime keus

Ik had een snelle verzending. Ik had verschillend paar schoenen besteld omdat ik lastige voeten heb en uiteindelijk één paar (169 euro) gehouden. De overige schoenen retour. Heel jammer dat je je retour kosten moet betalen van 3,95 en extra kosten via betaling van Klarna van 1,95. Dit is de eerste webshop waarvoor ik beiden moet betalen. Jammer! Dus winkel aanbevelen JA, service NEE

goede keuze.

mooie modellen voor een redelijke goede prijs

Er was ruime keus in de schoenen die ik zocht. Gelukkig ook mijn maat en ook nog super snelle levering!

Onbeschofte klantenservice

Helaas zeer slechte ervaringen met de klantenservice. Behandelen je als een dom persoon en brutale houding per mail. Zeer on klantvriendelijk. De vriendelijkheid in de winkel wordt totaal te niet gedaan door de klantenservice.

Gewoon een prima snelle levering

1e ervaring was prima

Fijne schoenen, snel geleverd.

top

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.