Betrouwbaar bedrijf met kekke schoenen

Altijd mooie collecties en snelle levering. Ook met deze sneaker weer veel complimentjes gekregen..

Mooi aanbod en snelle levering.

Snelle reactie en altijd correct.

Mooie schoenen en tas.

Vooral van de tas heb ik veel plezier gehad tijdens lang weekend weg. Net groot genoeg voor portemonnee en telefoon.

Verrast door de prijs.

Zeer leuke aanbieding van dr Martens schoenen. Snelle levering. Blij mee.

hele mooie winkel en word netjes geholpen sapo

heb al veel schoenen daar gekocht en zijn altijd vriendelijk en netjes ook als je de schoenen online koopt bvd

Wel goed

Redelijk snel verzonden maar ik zag al wat een lichte beschadiging op mijn schoenen

Uitstekend bedrijf!

Heb bij van Arendonk 6 paar schoenen besteld, en daarvan 3 paar gehouden. Retourneren was heel gemakkelijk, geen e-mails voor hoeven te sturen , kon de doos zo weer bij TNT afgeven. Ook werd het geld direct weer teruggestort. Bij van Arendonk kun je dus gerust iets bestellen!!!

Hele mooie schoenen

Ik vul al een paar keer mee met het invullen voor de nieuwsbrief Te winnen shoptegoed 150 euro ZO graag groene suède laarsjes Di Lauro hebben Ik wacht vol verwachting of ik zou kunnen winnen Vaak schoenen gekocht bij v Arendonk schoenen in Eindhoven Maar nu komt het financieel echt niet uit .heel jammer Vr gr ML Leithuyser

Soepel lopende bestelling en schoenen

Duidelijke website met een eenvoudige wijze van bestellen. Daarna een vlot verlopend vervolg van de bestelling en de schoenen keurig en in goede kwaliteit in de doos. Dus al met al een soepel lopende bestelling achter de rug en nu soepel lopende schoenen aan.

Mooie schoenen, goede service

Mooie schoenen, goede service en op tijd geleverd.

Super tevreden

Veel keuze uit vele kwalitatief goede en mooie schoenen

Netjes , snel en correct

Ik het zeer duidelijke side en het contact met de klantenservice medewerkster was zeer goed zij was duidelijk en zeer klantvriendelijk

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snel geleverd. Erg tevreden.

Parfait

Envoi rapide

Snelle levering, prijs en kwaliteit .. gewoon super!

Snelle levering, prijs en kwaliteit .. gewoon super!

Mooie schoenen

Mooie schoenen voor een leuke prijs en een snelle levering.

Duidelijke foto's, goede omschrijving vd schoenen. Levering volgens afspraak.

Uitstekende ervaring. Schoenen naar verwachting. Tip: aangeven of schoenen licht in gewicht zijn. Dat wilde ik een dat bleken ze gelukkig ook te zijn. Maar bleek niet uit de omschrijving. Dat is wat men nu wil, licht. Mijn schoenen voldoen en ik heb ze al aanbevolen.

Superrrr goede service

Had laatst mooie schoenen gekocht( opruiming) Ik pas ze aan, nee ze zitten toch niet lekker! Het personeel haalde alles uit de kast om mij te helpen. Uiteindelijk nieuwe schoenen gekocht, En later nog een tas.... top personeel ( Arnhem)

Mooie schoenen positieve ervaring

Schoenen besteld heel goed en snel geleverd. Zeer tevreden

Hele fijne service!

Hele mooie schoenen, jammer dat ze te smal waren

Ondanks dat mijn levering wat vertraagd was waren de schoenen zeer snel geleverd.

goed en zorgvuldig

Vlotte afhandeling en keurige aflevering op tijd

Verzendtijd=lang, verzendkosten voor schoenen van 200euro en de doos kapot

Voortaan weer bij de concurrent

Klantgericht

Ik was op zoek naar een paar schoen in de opruiming. Er was niets naar mijn smaak in de winkel in Arnhem, maar de verkoper wees mij op de aanbiedingen online en daar vond hij een prachtige schoenen

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.