Hele mooie schoenen, jammer dat ze te smal waren

Ondanks dat mijn levering wat vertraagd was waren de schoenen zeer snel geleverd.

goed en zorgvuldig

Vlotte afhandeling en keurige aflevering op tijd

Verzendtijd=lang, verzendkosten voor schoenen van 200euro en de doos kapot

Voortaan weer bij de concurrent

Klantgericht

Ik was op zoek naar een paar schoen in de opruiming. Er was niets naar mijn smaak in de winkel in Arnhem, maar de verkoper wees mij op de aanbiedingen online en daar vond hij een prachtige schoenen

Top!!

Zij hebben de serviceafdeling naar een TOPniveau gebracht zeer snel en efficiënt, complimenten daar voor. Het assortiment is breed en zeer verleidelijk, ik slaag graag bij hen.

Fijne winkel met behulpzaam personeel

Fijn en behulpzaam personeel, doen nog echt moeite voor de klant

Goede site veel keuze

Zeer tevreden. Fijn dat er achteraf betaald kan worden. Ik vind zelf altijd jammer dat de levering pas een paar dagen later is omdat veel webshops gelijk kunnen leveren

Hele fijne site en ook.Erg overzichtelijk

ik vond deze site omdat ik bepaalde schoenen zocht dus keek op Google Toen kwam ik hier op uit Ik vind dat er veel keuze is in schoenen snelle levering en service

Besteld, en super snel geleverd. Erg fijn!

Ruime keuze in mooie collectie

Fantastische collectie! Snelle levering, goed verpakt in een mooie omdoos. Zeker voor herhaling vatbaar.

Keurig geholpen en super service.

Prachtige schoenen

Ik vind Van Arendonk sowieso een mooie winkel. In de sale koop ik regelmatig hele duren laarzen en schoenen die flink afgeprijsd zijn. Dan zijn ze vaak nog niet super goedkoop, maar zeker wel betaalbaar. En je ziet het er zeker aan af, ik heb zo al hele mooie schoenen en laarzen gescoord. Ben ook erg blij met mijn laatste aanwinst

Super blij met van Arendonk schoenen en laarzen

Of het nu via de site is, of in een van jullie winkels, ik word blij als ik de winkel in kom en meestal nog blijer als ik weer met een paar mooie schoenen naar buiten ga :) :) :)

Goede service, mooi product

Mooie laarsjes tegen een mooie prijs. De verzending was netjes verpakt. Ik heb de bestelling binnen de beloofde periode ontvangen.

Dit is een tevreden klant

Ben zeer tevreden over het personeel van de winkel In Den Bosch , zij adviseren en denken met je mee wanneer e.e.a even niet loopt zoals zou moeten …. Ik was er super blij mee !!

Zeer goed en betrouwbaar

Snel geld retour nadat het bleek dat de schoenen die ik had besteld retour moest doen i.v.m. veel te kleine maat,

Goede schoenen en goed dienstverlening

Bestelde schoenen keurig op tijd in winkel. Ik heb ze daar gepast. Bleek nuttig om een zooltje te gebruiken. Dat is toen in de winkel geregeld.

Goede kwaliteit en service

Online schoenen besteld. Snel ontvangen en mooie, goede kwaliteit schoenen

Mooie en uitgebreide collectie en snelle leveringen, kortom uitermate tevreden

Prettig contact, goede service en een uitsteken assortiment

Prettig contact gehad bij een navraag met een van de medewerkers die mij met raad en daad te woord stond. De klant stond echt centraal wat ook duidelijk werd bij een tweede bestelling waarbij eerst de kwaliteit van het product werd gecontroleerd voordat deze werd opgestuurd. Echt een bedrijf waar je weer een volgende bestelling zult plaatsen

Super laarzen, ben er erg blij mee. En voor een leuke prijs. Top van ARENDONK!

Vlot en goed

De schoenen waren er snel en waren zoals gehoopt.

Prachtig

Zo op het oog besteld en het was ook nog perfect de pas maat dit doe ik normaal niet ik ga meestal naar de winkel. 1 rits van de laars zat wat kleurverschil in dacht ik zo te zien ging ietsje stroever dicht hopelijk geeft dit geen problemen in de toekomst anders kom ik terug naar de winkel en hoop dan op een goeie service net zo snel als de levering was.

Tevreden

Volgens afspraak schoenen netjes geleverd. Prima prijs.

Fyne webshop, met goede vriendelijke klantensevice

Ging iets mis by bestellen, vriendelijke klantenservice aan de lijn! Probleempje opgelost doordat binnen uur mailtje met zelfde bestelling binnenkwam en ik alsnog de laatste maat die er was kon bestellen!! Blij met mijn mooie schoenen!!

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.