Zeer tevreden.

Snel geleverd en snel retour

Helaas vielen de schoenen een beetje klein dus deze gingen terug. Prima geregeld en ook goed dat jullie hier een bijdrage voor vragen.

Super blij met mijn nieuwe uggs pantoffels. Snelle levering.

Goede pasvorm wel maatje groter valt klein

Snel en makkelijk

Schoenen besteld voor mijn zoon via de site. De volgende dag lagen deze al klaar in de winkel om af te halen. Helaas waren ze te groot, maar meteen kunnen retourneren.

Snelle levering, en zeer vriendelijke behulpzame klantenservice!

Snel geleverd!

Snel, keurig, met aandacht en verzorgd.

Ondanks retournering alles naar behoren gegaan.

fijn

Ik heb prachtige laarzen gekocht, maat helaas een beetje strak. dus ik moest deze terug sturen. heel jammer!

Snelgoedmakkelijkzeertevrede

Uitstekend!!

Versturen duurt te lang

Ik wacht meerdere dagen voordat mijn bestelling wordt verstuurd, dat vind ik niet passend bij deze tijd. Heb de bestelde laarzen nog steeds niet ontvangen maar wordt wel gevraagd om een review. Twijfel of ik nog een keertje opnieuw ga bestellen in de toekomst.

Hele goede ervaring met deze bestelling.

Ik heb laarzen besteld bij Van Arendonk vlak voor de Kerst. Ik had niet durven hopen dat ik ze nog voor de feestdagen zou krijgen met al die drukte. Super! Weer een goede ervaring met een bestelling online bij Van Arendonk! Bovendien heb ik veel plezier van de bestelde laarzen. Net even iets anders en van een mooie kwaliteit leer!!!!!!

Besteld en geleverd, niks mis mee

Volgens afspraak en verwachting geleverd.

Perfect!

Perfect!

Algemene jaren vaste adres voor mijn schoenen

Belangrijk voor mijn dat de mensen die daar werken er al heel lang zijn. Dat is heel fijn.

1 minpuntje

Verder was alles prima, maar mijn riem zit in een kapotte doos, daar houden wij niet van, als wij deze schoenen en riem straks niet meer aan doen, willen we het altijd netjes weer in de doos doen en opslaan in de kast.

Vlotte afhandeling

Goede levering en kei mooie schoenen

Snel geleverd ondanks de feestdagen. Mooie kwaliteit en lopen heel fijn!!! Ik ben verliefd!

Prachtige uggs en snel geleverd

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij Van Arendonk. De Uggs zijn prachtig en ze zijn snel geleverd.

Super!!

Makkelijk te bestellen Hele snelle levering. Erg tevreden

Prima service er word snel gereageerd op email contact, en in mijn geval werd het geld direct teruggestort.

Snel, leuk om uit te pakken

Snelle bezorging en er zat een persoonlijk kaartje bij. Duidelijke info… TOP!

Kwaliteit en goede service

Hele fijne ervaring met ruilen van verkeerde model Uggs via webshop gekocht. Kon ze in de winkel omruilen voor het goede model. Vriendelijke medewerkster en goede service.

Goedkoop verpakt

Op een aankoop van 150 euro voor een paar handschoenen had ik verwacht dat deze netjes ingepakt zouden arriveren. Het leek nu wel een zending van Ali Express. Levering was verder wel op tijd.

Snel en probleemloos

Makkelijk te bestellen via de site en goed aangegeven hoe je de schoenen wilt ontvangen. Prettig en snel!!

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.