Keurige levering

Keurige levering met zorg ingepakt met een aardig kaartje erbij. Snel geleverd ondanks de drukte van de feestdagen!

Ze staan voor wat ze beloven

Vanwege de drukte met voorbereidingen kerst, netjes geïnformeerd hoe lang het duurt. Klopte precies. Top. Netjes verpakt. Kom zeker terug, online :-) . Jullie winkels zijn niet in de buurt van Rhenen.

Helemaal prima

Hele fijne sloffen, sluiten goed aan. Harde zool vind ik praktisch maar niet zo hard dat je er last van hebt. Maat is precies goed. En snel ontvangen.

Alles in orde

Duidelijke site, leuke collectie en snel bezorgd

goede ervaring

mooi verpakt, tijdig bezorgd en prima schoenen

Duidelijk en goed

Mooie handschoenen voor mijn vader gekocht. Zou iets langer duren vanwege de feestdagen (heel logisch), maar ze hebben ons netjes op de hoogte gehouden en eerder geleverd dan verwacht. Top!

Super goede kwaliteit

Ik had een paar vragen over de schoenen en die via de mail gesteld, Kreeg snel antwoord van een aardige medewerker. De schoenen zijn van hele goede kwaliteit.

Niks op aan te merken, zelfs met de feestdagen snel geleverd.

Slecht

Handschoenen zijn aangekomen in een opengescheurde verpakking. De customer service specialist maakt er een grap van.

Prima van Bommels

Mooie schoenen, snel geleverd, mooie prijs

Super netjes

Keurig nette verzending. Doos van de schoenen (santoni’s) was licht beschadigd maar zat een net kaartje met excuus bij hiervoor. Enige min puntje zou dan zijn dat de tijd tussen het bestellen en verzenden wat korter zou kunnen. Was nu 6 dagen

Mijn online bestelling heb ik snel ontvangen (ondanks de lockdown en de drukte voor de feestdagen). De bestelling paste helaas niet. Ik heb het toen bij de fysieke winkel kunnen retourneren. Al dezelfde dag is de retour verwerkt. Klantvriendelijke winkel!!

Geweldig! Ben zeer tevreden!

Plezierige firma. Snelle reactie op vragen. Kwaliteitsproduct!

Superleuke laarsjes

Heb de kwastjes eraf gehaald, die vond ik too much… Nu zijn het super leuke laarsjes voor mij.

Echt mooi en kwalitatief goede schoenen

de schoenen vielen gelijk op, aparte en luxe uitstraling. Net als de schoenenwinkel van Arendonk!

Altijd goed verzorgd bezorgd

Bij een online bestelling krijg je nog altijd een persoonlijke "Touch" van een van de verkopers. Blijft toch leuk.

Snelle levering van mooie schoenen waar ik langer naar op zoek was. De 40% korting maakt het helemaal de moeite waard. Aanrader dus!

Goede

Mooi

Mooie schoenen, gaan makkelijk kapot.

Het zijn prachtige schoenen maar na een dag (waarin ik heel voorzichtig deed!) is de hak alsnog beschadigd geraakt. Er is een hele flap stof weg.

Fijne winkel en goede service

Ik heb de schoenen online gekocht en toen deze een halve maat te groot bleken, kon ik meteen terecht in de dichtstbijzijnde stad (Tilburg) voor een halve maat kleiner. Geen gedoe met centrale telefoonnummers, er werd een paar voor me apart gezet, en het personeel in de winkel in Tilburg wist wie ik was toen ik kwam en er werd de tijd voor me genomen.

Arendonk biedt veel keuze en prijzen zijn goed. Website is heel praktisch ingesteld en makkelijk te gebruiken. Heb meteen kunnen vinden wat ik zocht en was enkele dagen later thuis bezorgd. Veel dank.

Zeer goed.

Goede communicatie Snelle reactie Snel geld terug van retour

Je word goed en fijn geholpen.

Goed geholpen,fijne winkel.

Netjes

Netjes verzorgd en op tijd geleverd

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.