Prima bejegening

Adequaat , leuk personeel dat met je mee denkt

Goede en nette levering, prachtige laarzen. Helemaal blij mee.

Klantvriendelijk

Helaas de schoenen die ik wilde niet in mijn maat in de winkel. Kreeg ze binnen 2 dagen via ander filiaal thuisgestuurd! Niet goed was geld terug, maar ze zitten fantastisch!

Online shoppen uit een mooie en uitgebreide collectie

Online shoppen bij de fa. Van Arendonk is zeer prettig. Ze hebben een uitgebreide en mooie collectie. Het is wel jammer er bij een bestelling voor schoenen uit de sale, er verzendkosten moeten worden betaald. Zelfs bij schoenen waarbij de aanschafprijs ondanks de korting nog boven € 100,00 is.

Snel en goed geregeld

Mijn bestelling was snel en netjes verstuurd.

Blij met de levering

Snelle levering ondangs een bericht dat er kleurverschil zat in de laarzen. Snel opgelost. Op de hoigte gehouden van de status.

Mooie winkel, veel variatie in aanbod en goede service.

Snelle service, jammer van de stickers

Ik heb prachtige schoenen gekocht. Mooie laarsjes. Ik vind het alleen jammer dat de witte stickers onderop de schoen er zo lastig afgaan. Zie je toch wel als je loopt of de trap op loopt.

Perfecte service en prachtige schoenen.

Goeie service en een mooi aanbod van prachtige schoenen.

Mooie collectie, langzaam levering

Prachtige collectie, maar levering is wel langzaam in vergelijking met andere modezaken. Ook het retourneren is bijna altijd gratis bij andere bedrijven. Dit is soms een overweging om juist niet bij Arendonk te bestellen. Het is vaak toch fijn om twee maten te passen als het een merk is dat je nog niet kent. Ik zou liever naar de winkel gaan als er een vestiging in Haarlem of Amsterdam zou zijn.

Geweldige schoenen, redelijke prijs, levering volgens afspraak

Pertini schoenen vind ik sowieso geweldig en deze bestel ik dan graag bij Van Arendonk. De levering was in 2 dagen en dat werd ook gemeld bij de bestelling.

Duurde iets te lang

Duurde naar mijn zin iets te lang maar was mooi verpakt en prima verder! Dus geen probleem

Heel prettig winkelen.

Super vriendelijk personeel. Leuke overzichtelijke winkel met ook hippe accessoires en kleding.

Snelle levering en goede kwaliteit

Online 2 paar laarzen besteld, omdat ik twijfelde tussen 2 modellen. Binnen een week geleverd. Laarzen kwamen overeen met info en foto's op de website. 30 dagen retourtermjjn, dus genoeg tijd om te passen en vergelijken. Erg tevreden met mijn aankoop Retourzending andere paar laarzen was snel geregeld.

Uitstekend aanbod en goede service

Uitstekend aanbod en uitstekende service

De via intranet bestelde schoenen zijn snel en keurig geleverd.

Tevreden klant!

Geweldige service

Super geholpen met het uitzoeken van de schoenen en lekkere koffie om ook gewoon even rustig erbij te gaan zitten

Aanrader!!

Super mooie collectie net weer even iets andere collectie te vinden als bij andere winkels. Deze keer online besteld , maar prima service en schoenen binnen beloofde afspraak geleverd. Dus een aanrader om daar schoenen te kopen!!

Fijn

Er wordt de tijd voor je genomen en je krijgt deskundig advies.

Snel goed en klopt met aangebodene Verpakking keurig

Ik word blij van Arendonk en mn voeten ook

Snelle service, mooie producten

Goede en snelle service!

Het is mij goed bevallen en een zeer goede en snelle service, dit zal voor mij niet de laatste keer zijn om online bij van Arendonk weer een bestelling te doen. En de website is zeer klantvriendelijk! Top

Tevreden

Super snelle bezorging!

Mooie schoenen

Levertijd kan beter ! 4 dagen ! Om het interessant te maken bij uw webshop “ vandaag besteld morgen in huis”

Super goede service

Online gingver wat mis maar er werdt alles maar dan ook alkes aan gedaan om het zo goed en zo snel mogelijk op te lossen.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.