Super goede service

Online gingver wat mis maar er werdt alles maar dan ook alkes aan gedaan om het zo goed en zo snel mogelijk op te lossen.

Super fijne geholpen en goede service

Ben super goed geholpen. Vriendelijk behulpzaam

Ook al heb ik de schoenen geretourneerd toch ben ik zeer tevreden over de service en handelwijze van Van Arendonk.

Duidelijke site en goede en snelle levering.

Goede service, snelle levering en keurig verpakt.

Een hele goede en behulpzame winkel/webshop

Ik had schoenen besteld die bij het klaarmaken voor verzending verkleurd bleken te zijn. Hier hebben ze een heel net mailtje over gestuurd met foto’s van de schoenen. Ze kwamen in het mailtje met oplossing voor dit probleempje. Ze hielpen me goed en dachten goed mee aan een oplossing. Ik ben zeer tevreden over van Arendonk en zou daarom hun winkels/ webshop zeker aanraden.

Geveldig

Goede service, schoenen zijn erg mooi, bestelling was heel snel geleverd

Vakkundig geholpen.

Snelle levering, schoenen zitten geweldig

Mijn schoenen in de winkel besteld omdat ik een nieuw paar wilden wat niet gepast was. Werd uitstekend geholpen door verkoopster.

Prachtige schoenen en laarzen! Komt overeen met de foto!

Sneakers en laarzen besteld. Zeer tevreden mee. Ze voldoen helemaal aan de imschrijving. Een korte levertijd is ook erg fijn!

Goede service snelle reactie

Erg tevreden over de levering en de bereikbaarheid van de klantenservice.

Snelle, correcte levering

Prachtige laarzen en goede service

Hele goede ervaring. Laarzen werden snel geleverd en ik werd keurig op de hoogte gehouden van de levering via e-mail.

Na mijn bestelling kreeg ik snel een bevestiging. Enkele dagen later netjes een email met daarin de Track and Trace code. Verder geen vertraging bij de bezorging en de schoenen zijn naar wens.

Fast bezorgen, goede service, mooi assortiment

Ik kreeg per abuis mijn bestelling gestuurd met een defect aan het laarsje.Na email contact te hebben gehad werd dit recht gezet.Mijn nieuwe levering had ik snel in huis. Dank voor de goede service.Ik ben zeer tevreden en blij met mijn aankoop.

Mooi aanbod

Snelle service. Helaas paste schoen niet. Wellicht in beschrijving pasvorm beter verwoorden. Deze laars was echt heel smal.

Redelijke snel geleverd. En foto op site precies zoals laarzen zijn. Super mooie kwaliteit.

Goeie site en prima producten.

Alles top geregeld

Online bestelling. Geen teleurstellingen

Op tijd geleverd en ook retour afhandeling snel.

Prettig

Goede service, snelle afhandeling en duidelijke informatie omtrent het product

Toppppppp

oerfecte levering en service

Steeds weer voel ik me als klant vorstelijk behandeld.

Als vaste klant word ik steeds opnieuw welkom geheten. Op een juiste manier geadviseerd en geholpen, waardoor het kiezen van een aankoop wordt vergemakkelijkt.

Geen problemen, alles vlot verlopen

Probleemloos

Goed bereikbaar

Goede materialen van schoen en gemakkelijk

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.