Geweldig. Vriendelijk, behulpzaam personeel.

Als schoenen/ laarzenfreak, kom ik heel graag in jullie winkel. ( Den Bosch) Veel keuze, !!!!

Erg vriendelijke en snelle service

Mijn maat was niet meer in de winkel beschikbaar. In de winkel in Groningen, met behulp van de medewerkster, gelijk besteld. W dagen later kon ik mijn bestelling ophalen in de winkel. Hier werden de schoenen ook nog ingespoten; net dat kleine beetje extra! Altijd vriendelijk personeel in Groningen!

Super snelle service

Hele fijne winkel met goede service. En ze denken aan hun klimaatimpact bij het verzenden en retourneren en willen deze impact zo klein mogelijk houden, heel fijn!

Zeer goede service in zowel leveringssnelheid als in kwaliteit !.

Zeer goede service in zowel leveringssnelheid als in kwaliteit !.

tegenvallend

1 Paar schoenen geretourneerd. Naar aanleiding hiervan een mail ontvangen dat het AANKOOPBEDRAG wordt teruggestort, echter hier werden verzendkosten op verrekend. Eerste en laatste keer dat er aan mij verdient wordt, helaas.

mijn ervaring is goede service

Xxx

Verkeerde schoenen geleverd

Ik heb de verkeerde schoenen ontvangen

Niet serieus genomen

Afgelopen vrijdag kreeg ik mijn bestelling ( sale ) binnen en wat schetst mijn verbazing deze schoenen waren gedragen!!! Mail gestuurd en kreeg netjes zaterdag al een reactie ik foto's wil sturen om te laten zien hoe ze er uit zagen. Maandag reactie terug dat er absoluut niet op gelopen was, alleen maar in de winkel. Nu kon je op de foto's zien dat er ook buiten op gelopen was en dat er al een vorm in de schoenen zat waaruit je kunt opmaken dat er een lagere tijd op was gelopen. Van Arendonk stelde vóór om € 20,= korting te geven vóór het ongemak of ik mag ze terugsturen. Wel werd er in de mail nog gezet dat ze niet waren gedragen, hoe serieus neem je dan een klacht. Vóór mij géén 2e hands schoenen meer bij van Arendonk

Snel besteld en geleverd!

Halve maat aanwezig!

Zoals je t graag wil....

Makkelijk invulformulier (geen onnodige velden etc) en betaling. Snelle levering en berichtgeving (ondanks weekend). Schoenen in prima staat ontvangen. Zoals je het graag wil.

Had lange laarzen besteld, die ik heel snel thuisbezorgd kreeg, maar helaas waren ze om de kuiten te strak ! Teruggestuurd en binnen 2 dagen een bevestiging van retournering en binnen 4 dagen geld retour op mijn rekening. Echt super snelle service !!!

Fijn geholpen we hebben voor veel geld aan schoenen gekocht deze keer , bijna 1500,00 maar ook al kom je voor een paar slippers word je bij jullie altijd fijn geholpen Wij rijden speciaal vanuit Houten naar Den Bosch om bij jullie schoenen te hopen

Top !!

Eenvoudig te bestellen, snelle levering en vriendelijke mensen in de winkel !!

Snelle service en voldoet aan verwachtingen

Snelle levering, netjes verpakt en schoenen voldoen aan omschrijving. Ik ben er blij mee :)

Snelle en goede service, prachtige collectie schoenen etc

Levering volgens afspraak. Attent kaartje in de doos. Erg blij met de levering

correcte informatie en verzenden van de bestelling

schoenen waren niet helemaal goed door de controle gekomen , hiervan via mail geïnformeerd en snelle verzending hierna. Goed geregeld, tevreden over de informatie. Veel keuze in artikelen.

Makkelijk besteld, vlot bezorgd. Helaas schoenen retour gebracht en heel snel geregeld. Aanrader!

Fijn en goed geholpen

Ik ben in de winkel goed geholpen. Mijn maat was niet beschikbaar. Ik heb de laars in een andere kleur gepast en vervolgens heeft de vrouw die mij hielp de laarzen in mijn maat besteld en naar mijn huisadres laten sturen. Binnen twee dagen in huis. Super fijn.

Ben heel fijn geholpen

Ben zeer goed geholpen

Goed bedrijf en snel

Ik ben tevreden ik kan alleen moeilijk schoenen kopen altijd maar dat ligt aan mijn voet niet aan van arendonk

goede service, schoenen van excellente kwaliteit

goede service, schoenen van excellente kwaliteit

Positief

Positief

Goede website, Mooie merken, Snelle levering

Van Arendonk heeft een mooie selectie uit dr betere merken. Veel kijk en koopplezier op deze site.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.