Laden reviews...
845 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten ervaren regelmatig snelle levering en een soepele bestelervaring. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De kwaliteit en variëteit sluiten aan bij de verwachtingen. Al met al voelen klanten vertrouwen in de winkel en de procedures.
Perfect aangekomen, goeie service, zeer tevreden.
28 May 2026
Veerle
Knokke-Heist
Mooie en goed passende enkellaarsjes van Pertini gekocht. Levering redelijk snel plaats gevonden!
28 May 2026
Lia
Sprang-Capelle
Ik had via de "zuil" in Den Bosch schoenen besteld. Deze zijn via vele omzwervingen uiteindelijk aangekomen. Ik werd steeds vriendelijk te woord gestaan en het personeel geeft veel moeite gedaan om het pakketje op te sporen. Bij het ophalen van de schoenen kreeg ik een leuke attentie voor al het ongemak. SUPER!!!
26 May 2026
Ellen
Kaatsheuvel
Goeie correcte service.
26 May 2026
Jurgen
Kapellen
Super service! De communicatie verliep vlot. Het resultaat overtrof mijn verwachtingen. Topkwaliteit met eerlijke prijs - kwaliteit verhouding. Kortom een absolute aanrader.
25 May 2026
Tony
Zwevegem
Bij afhalen op zaterdag om 12.45 uur was er weinig personeel om te helpen. (12.45 uur)
24 May 2026
Rino
ROZENDAAL
Schoenen werden keurig verpakt en snel bezorgd.. ze waren helaas net iets te groot. Dus retour gezonden. Makkelijke retour procedure met QR code en antwoord nummer voor gratis retourneren.
Inge
Duiven
Betrouwbaar in de afwikkeling van retouren
Dick
Babyloniënbroek
Vlotte service, eenvoudige retourproceduce, Snelle terugbetaling
Gera
Venlo
Ik heb een tas gekocht. Die was vlot binnen en erg goed verpakt. Erg prettig allemaal!
Heidy
Nijmegen
Ben zeer tevreden.
Nicole
Wambeek
Mooie schoenen van Paul Green besteld, leuke aanbieding en snel bezorgd. Helemaal tevreden.
Willy
Oirschot
Van Arendonk, een schoenenzaak waar kwaliteit, stijl en service samenkomen, waardoor elke stap voelt als luxe ervaring
21 May 2026
Peter
Urk
Vanuit België koste mij die maar liefst 10 euro om terug te sturen. Ik had een verzendlabel nodig, dat het post nl punt me niet kon geven en ik zelf ter plaatse via de app moest kopen…
Beveelt niet aan
20 May 2026
Liedewij
Brussel
Beste Liedewij,
Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te horen dat het retourproces vanuit België zoveel ongemak met zich meebracht. We begrijpen dat dit frustrerend is.
We willen daarbij wel aangeven dat we vooraf vermelden dat retourzendingen vanuit België op eigen kosten zijn. Daarnaast hebben wij geen invloed op de locatie of het gebruiksgemak van PostNL-punten in België, omdat dit afhankelijk is van de lokale beschikbaarheid.
We nemen je feedback serieus en bekijken hoe we het retourproces voor Belgische klanten duidelijker en eenvoudiger kunnen maken in de toekomst. Jouw beoordeling wordt zeker serieus genomen.
Onze excuses voor het ongemak.
Online besteld, snelle levering en heel netjes verpakt, kortom super tevreden!
Marli
Venlo
Top product, snelle en betrouwbare levering. Voor herhaling vatbaar. Top bedrijf..chapeau!!
Bert
Maastricht
Snelle levering, Perfect geleverde schoenen! Kortom ik zou het iedereen aanraden om hoer schoenen te bestellen.
Kitty
Tilburg
Duidelijke website, snelle verzending
Lilian
Breda
Top! Snel en zoals het hoort!
Lore-Leen
Wezemaall
Ik heb een paar prachtige schoenen besteld en deze heb ik binnen 48 uur keurig binnen gekregen.
Marcel
Houten
Super goede en snelle service
Stefan
Laren
Goed geholpen en geadviseerd in de winkel. Ivm niet voorradig in de winkel, schoenen vlot thuisgestuurd gekregen.
L
Baarle-Nassau
Helaas was het model naar keuze niet in mijn maat op voorraad in de winkel maar twee dagen later werden ze gratis naar mijn huisadres verzonden. Helemaal top.
Issan
Rijen
Ik heb eigenlijk weinig of niks toe te voegen aan mijn oneliner. Een aanrader als je op zoek bent; fysiek of online. Een tevreden klant! Wat wil je nog meer
Ge
Blerick
Geholpen door de uiterst vriendelijke verkoper Kim.
Michiel
Eindhoven
Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland.
Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen.
Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.
Juliana van Stolbergstraat 19
5038AM Tilburg