Alles was goed behalve dat de maat klein uitvaltven en ik met mn teen tegen de rand aanzit

Jammer van de maat aanduiding

Heel goed!

Goed geholpen na foute adressering!

Zeer vriendelijke dame met veel begrip en supersnelle levering.

Een dame heeft mij telefonisch heel goed en met veel begrip geholpen met mijn vraag om te zorgen dat mijn schoenen nog voor mijn vakantie geleverd zouden kunnen worden. En dat is gelukt! Want daags na het contact had ik ze binnen! Hele goede service!

Geen reactie op mijn mail

Heb gereageerd op het feit dat mijn bestelling vertraagd was. Heb daar geen reactie meer op gehad. Dat vind ik niet echt klantvriendelijk.

Snelle levering en super goed verpakt!

Goede service en super mooie schoenen!

Top winkel

Sinds ik van Aerendonk heb ontdekt koop ik alleen nog bij hen. Zoveel keuze, goede kwaliteit, ook online snelle levering.

Alles verliep correct

Hele goede klantenservice

Ik bestelde online een paar Adidas Court Bold sneakers. Nog diezelfde dag ontving ik een keurige mail met de opmerking dat het het laatste paar was en dat er een klein verschil tussen beide schoenen op de neus te zien was. Ik kreeg de keuze de bestelling te annuleren of ze te nemen met een mooie korting. Ik mocht ze eerst thuis bekijken en dan besluiten. Dat wilde ik. Het verschil bleek echt minimaal en ik vind het zeer attent dat dit is opgemerkt voordat ze werden verstuurd. Hele goede en fijne service in een tijd waar dit helaas zeldzaam wordt. Superfijn dat dit nog bestaat bij Van Arendonk! Ik heb het paar gehouden en de korting werd daarna zeer vlot aan me overgemaakt. Zeer tevreden wat een fijne schoenenwinkel!

Top service in de winkel Den Bosch

De schoenen die ik leuk vond waren niet meer in mijn maat in de winkel. Wel waren ze online nog beschikbaar vertelde de verkoopster. Omdat zij zo klantvriendelijk was heb ik de schoenen in de winkel door haar online besteld en zijn ze netjes thuis bezorgd.

Alles goed perfect

Top zaak

Leuke schoenen Goede kwaliteit EN… aardig personeel!

Top Service

De website is overzichtelijk, de bestelling was snel binnen en het contact was erg goed. Ik zou deze zaak aan iedereen aanraden.

Alles zoals het hoort

• Punctueel • Keurig op tijd geleverd • Scherp geprijsd • Groot aanbod • Het pakket was stevig ingepakt zodat er geen beschadigingen konden gebeuren

Klantvriendelijk

De schoenen vielen mij tegen en heb ze terug gestuurd. Het retourbeleid is duidelijk en makkelijk uitvoerbaar.De snelheid waarmee dit opgepakt werd vielen mij op! Ook de teruggave van het geld was snel voltooid.

Super, kan gewoon niet beter!

Mooi product, goede service

Helemaal goed!

perfect

First, the way of dealing is very comfortable by the work team. Second, the shoes are wonderful and distinctive that you will not find in other stores. Third, the speed of response... I am happy to have bought shoes from your store.

super!

In winkel erg prettig geholpen. En had mijn schoenen erg snel per post.

Goede kwaliteit, op tijd geleverd!

Prima ervaring !

Algehele afhandeling vd bestelling tip top !

Ruilen kost geld

Schoenen geretourneerd, omdat ze te groot waren. Direct andere maat besteld. Bij terugbetaling blijkt €5,95 in mindering gebracht vanwege verzendkosten. Dit zou te begrijpen zijn als je niets meer besteld om zodoende misbruik tegen te gaan. Maar niet als je iets anders besteld. Voor ons in ieder geval een les geweest en reden om in de toekomst Arendonk over te slaan.

Mooie schoenen, goede merken, uitstekende service

Goede service, snelle levering.

Uitstekend!

In de winkel juiste maat niet op voorraad. Snelle thuis bezorging na online bestelling.

Gebruikte schoenen

Ik heb een duur paar schoenen gekocht van Philippe Model voor €230. Echter waren deze slordig ingepakt, het papier was verfrommeld, de veters zaten los en was 1 schoen duidelijk gebruikt. De hiel van 1 schoen zat vol diepe vouwen. Dat verwacht je niet als je zulke dure schoenen aanschaft. Ik ben teleurgesteld.

Top schoenen en top levering. Top dus. Zo is het

Top schoenen en top levering. Top dus. Zo is het.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.