Niet twijfelen bestellen ....

Bestel er regelmatig en verzending is snel en verzorgd.... TOP !!

Gewoon goed

Schoenen besteld, netjes en snel geleverd. Gewoon prima

MIJN MAAT WAS NIET OP VOORRAAD IN DE WINKEL, NETJES UIT MAGAZIJN LATEN KOMEN EN DIRECT NAAR HET WOONADRES GESTUURSD. top Service .

Super goed en vakkundig geholpen hulde

Snelle, goede Service

Altijd goed hier, super tevreden!

Besteld snel geleverd en alles zeer vlot verlopen. Super

Een succes!

Makkelijk online bestellen, duidelijke foto's en omschrijving, snelle en correcte levering

Niets op aan te merken

Snel en correct

Super snelle levering van schitterende schoenen.

Topservice!

Alles werd zorgvuldig ingepakt met veel zorg! Heel blij met mijn aankoop ! En wat een mooie korting !

Prachtig schoenen en snel, efficiënt service

Ik heb die schoenen eerst in een anderen winkel gezien maar ze hadden mijn maat niet. Ik was echt teleurgesteld omdat mijn dochter gaat binnenkort trouwen en ik had mijn jurk maar passend schoenen leek bijna onmogelijk te vinden.....online ging ik opzoek en ik heb Van Arendonk gevonden. Mijn schoenen, mijn maat en ook in de uitverkoop!!!! De service was heel goed een binnen 3 dagen, had ik mijn schoenen. Dank je!

Ik ben altijd zeer tevreden over schoenen van Van Arendonk!

Van Arendonk is mijn schoenenwinkel. Ik koop al mijn schoenen daar. Nooit klachten over de schoenen, ruime sortering en de service is geweldig!

Zeer fijne shop ervaring

Schoenen gekocht op een overzichtelijke en duidelijke site, voor een leuk prijs!

overzichtelijke website en snel geleverd

overzichtelijke website en snel geleverd

Altijd een fijne winkel met goed advies

Altijd een fijne winkel met goed advies

Ik geef 0

Vanaf eerste ik vond niet leuk dat ik zeven euro verzendkosten moet betalen. Mijn bestelling was ongeveer € 130 moet ik nog steeds zeven euro verzendkosten betalen tweede heb ik beschadig schoenen gekregen. Na contact heb ik € 12 korting gekregen. Ik heb graag willen jullie ook mijn verzendkosten terugsturen of nieuw schoenen onbeschadigd schoenen sturen zonder dat ik verzendkosten betalen maar ja, zo ging niet akkoord mij dus vandaar heb ik besloten dat is gewoon mijn laatste keer dat ik bij jullie iets kopen

deze keer duurde verzending via webshop naar schoenenwinkel lang

Jammer maar de verzending via webshop (in schoenenwinkel A goede maat besteld via webshopzuil van Arendonk. Stonden in andere schoenenwinkel). Pas 5 of 6 werkdagen erna werden ze in schoenenwinkel A geleverd. Daarna wel netjes direct gebeld dat ik ze op kon halen. Rechtstreeks via webshop naar huisadres heb ik veel betere (lees snellere) ervaringen.

Snelle levering en je wordt goed geïnformeerd over de status van de order.

Snelle en keurige levering

Makkelijk bestelproces en goed en snel geleverd

Slechte service en arrogante houding!

Vorige week een paar Mason Garments sneakers besteld, na een paar dagen krijg ik een mail dat er 1 schoen verkleurd is en of ik akkoord ging met 15 Euro korting op een paar schoenen van 299 Euro! Een andere oplossing konden ze ook niet bieden ondanks dat ik om een andere type had gevraagd! Totaal niet meedenkend en niet oplossing gericht richting de klant. Arrogante houding qua communicatie.

Vriendelijk, meedenkend en goed

Zie hierboven.

Ik heb schoenen besteld en deze laten afleveren in de winkel, de service in de winkel was super en de hulp in de winkel bij de bestelling was ook super

schoenen besteld en snel in huis. Prima

Vorige week schoenen besteld in de winkel. Mijn maat was er niet meer, maar de verkoopster dacht meteen goed mee en heeft de schoenen voor mij besteld. Binnen drie dagen lagen ze al in de winkel klaar. Ik kon ze daar passen en ze zaten perfect! Vriendelijk en behulpzaam personeel, alles top geregeld. Echt een aanrader!

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.