Laden reviews...
833 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten ervaren regelmatig snelle levering en een soepele bestelervaring. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De kwaliteit en variëteit sluiten aan bij de verwachtingen. Al met al voelen klanten vertrouwen in de winkel en de procedures.
Goed geholpen om artikel te bestellen
11 June 2026
Yvonne
Arnhem
Ze zitten heerlijk, mooi zacht materiaal, zelfs zonder sokjes geen last van blaren wat ik normaal wel krijg bij nieuwe schoenen! Goed geadviseerd ook!
11 June 2026
Plm
Horst a/d Maas
Goed verpakt snel geleverd Heel tevreden
10 June 2026
Aad
Wilsum
Mooie schoenen, precies zoals afbeelding op de website. Zit ook perfect. Kortom meer dan tevreden met van Arendonk!
10 June 2026
Marco
Wieringerwerf
Schoenen die wij gekocht hebben zijn eigenlijk veel te duur voor wat ze waard zijn. Ze zien er leuk uit maar dat is dan ook alles. Je verwacht voor 180 euro iets meer comfort en kwaliteit . Over de zaak zelf ben ik wel tevreden, ook over het personeel .
Erna
Breda
In de winkel in Eindhoven werd ik fijn geholpen waardoor ik de juiste schoenen voor de zomer heb gevonden.
Miranda
SON EN BREUGEL
Heel goed! Werd goed en snel geholpen en er werd meegedacht wat de beste optie was. Dus hele fijne ervaring
Kirsten
Eindhoven
Ik kende de firma Van Aerendonck nog niet en online ben ik altijd erg voorzichtig na negatieve ervaringen bij andere shops. Dat je hier heel eenvoudig achteraf kunt betalen trok me over de streep en gaf direct een veilig gevoel. Ik betaal hier graag extra voor. De service is werkelijk fantastisch: de website is snel en prachtig, de levering was supersnel en de kwaliteit is geweldig. Dank je wel!
Annemijn
Bloemendaal
Jo
Hilversum
Goede maatvoering, afbeelding model is betrouwbaar , levering volgens toezegging.
Peter
Duiven
Alhoewel ik bestelde schoenen terug heb gestuurd (mijn eigen keuze) was ik zeer tevreden over de hele afhandeling en communicatie
D.
Amsterdam
Gebeld met Van Arendonk mijn maat was aanwezig en gelukkig zowel de rechter als linker zaten in de doos . De boots ontvangen al de volgende dag , dus voor alles van mij een dikke 10. Groetjes Cathrien
Catharina
Bedum
Good service. Fast delivery
Omar
Delft
Ann
België
Schoenen te klein besteld goed geholpen en binnen no-time de perfecte maat schoenen thuis bezorgd.
6 June 2026
Iris
Groningen
Prijs kwaliteit verhouding is goed
6 June 2026
Bart
Grafwegen
snelle en fijne service
5 June 2026
Kathy
tegelen
Snel geleverd en mooie kwaliteit schoenen!
4 June 2026
Lydia
Mooie zomerschoenen Fijn geholpen. Blij mee.
4 June 2026
Kees
Zevenaar
Vriendelijk personeel en snelle service. Erg blij met mijn schoenen.
3 June 2026
Maike
Groningen
Snelle levering. Goede feedback. Geen probleem met retour. Geld snel op de rekening.
3 June 2026
Louise
Eelde
Mooie merken uitgebreide keuze en variatie en ook makkelijk via de webshop
2 June 2026
Marc
Mierlo
Snelle levering en zitten heerlijk erg blij mee.
Gea
Zit al meer dan 1,5 week te wachten op schoenen die ik heb besteld
Beveelt niet aan
John
Dtiel
Dank voor je review. Je hebt op 23-5 in de avond besteld en we zitten dus nu op de 5e werkdag. We hebben je op de 29e ook geïnformeerd per e-mail dat i.v.m. drukte rondom Pinksteren en het uitkeren van vakantiegeld in Nederland, er de nodige vertraging is bij PostNL én je bestelling daarom is vertraagd. Iets wat wij helaas niet in de hand hadden. Ondertussen is je bestelling al verstuurd en hopen we dat deze z.s.m. bij je zal worden bezorgd. Emma, team webcare
Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland.
Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen.
Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.
Juliana van Stolbergstraat 19
5038AM Tilburg