5 sterren, TOP

Mooie schoenen en goede service, in winkels en online.

Super snel en goed

Mijn sneakers heb ik supersnel ontvangen en mooi zoals op de foto en goed verpakt. Ze lopen en voelen heerlijk!

Prima levering, op tijd en keurig verpakt.

Een prima klantervaring!

Sneller en betere klantenservice in de winkel

Verzending duurt best wel even, daarbij had ik de verkeerde kleur schoenen ontvangen. Deze heb ik in de winkel omgeruild, hele goede service gehad

Uitstekende goed verpakte levering!

Sneakers exact zoals ik het me voorstelde!!

Fijne winkel

Snelle service en spontane korting!

Omdat er op een nieuw paar Magnanni schoenen en heel klein loopspoortje zat, bood Van Arendonk spontaan 10% korting aan. Heel netjes!

Goede service en mooie schoenen

Prachtige collectie.

Heel goed!

Personeel is heel behulpzaam en vriendelijk en denkt met je mee

Leuke schoenen en tas!

Goed geholpen, ook een online order geplaatst, die de week erop bezorgd is.

Zeer klantvriendelijk

Super bedankt voor de snelle levering

Fijne sneakers

Snel geleverd, blij mee!

Mooi assortiment en nette levering

Fijn dat jullie via PostNL verzenden. Ik vind 2 tot 5 werkdagen wat aan de lange kant.

Perfecte levering

Keurig en snel ontvangen. Zoals het hoort.

Goed geholpen door een aardige dame. Ook ruilen geen probleem. Uiteindelijk heel tevreden met nieuwe schoenen.

Fantastische winkel

Je hebt er een zeer ruime keuze en je word geweldig geholpen door zeer vriendelijk personeel. Deze winkel is zeer zeker een aanrader voor iedereen die mooi schoenen wil en je word er fantastisch geholpen.

Mooie, fijne winkel. Kom er graag.

Behalve schoenen,heeft van Arendonk sinds kort ook truien,van eigen ontwerp in het assortiment en ik werd er heel enthousiast van. Dus ik heb er gelijk 2 gekocht.

Heel correct

Had verkeerde maat besteld even telefoontje en direct gecorrigeerd keurig met e-mail bevestigd

Geweldig!

Mooie nette schoenen, die ook leuk staan onder een spijkerbroek, de kleur is precies zoals op de foto. Blij mee!!

Zou wel graag direct of vrij snel na bestelling een afleverdatum willen weten. Vind 1-4 dagen te vaag

Super service

Had een bestelling gedaan en kwam er te laat achter dat ik een verkeerde kleur had besteld. Direct contact opgenomen en werd super vriendelijk te woord gestaan en zij hebben de bestelling aan kunnen passen! Super fijn!

Heel tevreden

Schoenen besteld volgende dag in huis helemaal prima.

Heel vriendelijk personeel in de winkel dat voir mij een web bestelling plaatste, omdat mijn maat er niet was. De schoenen waren er binnen drie dagen

grote voorraad, snelle levering

Dit type schoen en maat niet leverbaar bij andere leveranciers, wel bij Arendonk....en zeer snelle levering!

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.