Snelle topservice

Snelle topservice!

Zaterdagavond schoenen online besteld, Dinsdag keurig geleverd goed verpakt en een lief kaartje en sleutelhanger in de doos om me veel plezier te wensen met mijn aankoop!!

Schoenen gezien bij Jansen noy voor een bruiloft Helaas niet de juiste maat daar, op internet besteld en gevraagd of deze met spoed gestuurd konden worden En netjes beantwoord via mail en volgende dag in huis Dus super service

Prima verzorging en snelle levering.

Zeer naar tevredenheid.

super fijne winkel en service

Ik word altijd netjes geholpen. Ook denk personeel altijd goed mee voor alternatief. super tevreden over deze winkel. Ik kom er graag.

Ik kom vaak in Tilburg bij van Arendonk. Altijd goede service en heel veel keus in mooie schoenen.

Uitstekende prijs/kwaliteit en snelle levering

Trof de door mij gewenste retro-sportschoenen hier aan, goede site, werden snel geleverd - prima!

Goede website en snelle levering.

Ik moest verzendkosten betalen à €6,95 ( de schoenen waren €119,-) Als ik de schoenen wil retourneren moet ik weer €4,95 aan verzendkosten betalen. Om deze reden zal ik niet snel meer iets bestellen hier.

Goede kwaliteit schoenen

Leuke, mooie betaalbare schoenen

Groot assortiment

Groot assortiment. Snelle levering

Snelle service en goed verpakt.

super snelle levering

Mooie schoenen besteld die voldeden aan mijn verwachtingen. Blij met mijn aankoop.

Snelle levering en vlotte terugbetaling

Helaas was 1 paar schoenen beschadigd en het andere paar paste niet. Voor het beschadigde paar direct gebeld. Er werd direct excuses gemaakt. Snelle levering en terugbetaling.

Fantastische service

Ik heb schoenen besteld maar bij nader inzien waren ze te glitterig. Zonder problemen konden ze retour. De sercice is perfect!

correcte, snelle levering

Prettige website. De schoenen voldeden aan de beschrijving, erg blij mee. Correcte, snelle levering.

Bij Arendonk Schoenen is de klant nog Koning!

Nadat ik digitaal mijn aankoop via de site gedaan heb had ik nog een vraag. Die heb ik daarna besteld en per direkt ontving ik het antwoord. Binnen no-time had ik mijn bestelde tas in huis. Netjes verpakt. Snelle en vriendelijke service.

Uitstekende service

Schoenen snel geleverd, aan 1 hak was iets niet goed. Gebeld met hun en zonder problemen retour en een nieuw paar ontvangen. Top geregeld zeer tevreden mooie prijzen

Prima service en goede kwaliteit.

Persoonlijke aandacht staat vooraan!

Online een paar Nubikks gekocht die een dag later zijn verstuurd. Eenmaal ontvangen heb ik de doos geopend en het eerste wat mij opviel was de handgeschreven brief die ze in de doos had gestopt. Dat was een leuke touch! Schoenen zitten als gegoten en zodra de coronamaatregelen wat minder worden zal ik zeker naar de fysieke winkel in Den Bosch gaan om een nieuw paar schoenen uit te kiezen!

Goede service.

Mooie merkschoenen, goede kwaliteit.

Erg klant vriendelijk

Zeer correct contact en meedenkend met de klant.

Ik ga zeker volgend keer bestelen

Mooi assortiment, goede duidelijke website

Heel blij met de snelle levering en de supermooie schoenen! Fijn dat er een duidelijke omschrijving bij de schoenen is. Het mindere punt vind ik dat je niet alleen de verzendkosten betaalt(dat lijkt me logisch), maar ook de retourkosten. Dat laat me de volgende keer waarschijnlijk toch even nadenken of ik hier wel weer wil bestellen. Genoeg schoenenshops waar je gratis retourneert en dus meerdere soorten kan bestellen voor keuze(die je normaal ook in een fysieke winkel hebt!) Bovendien kost achteraf betalen ook nog geld, dus alles bij elkaar vind ik dat jammer.

Uitstekend!!

Had een klacht,en die is snel opgenomen met mij,en opgelost naar tevredenheid,kunnen andere winkels een voorbeeld aan nemen,10 met een griffel..beveel deze winkel van harte aan

Spaanse slippers besteld

Snelheid van levering top en het artikel: maat en kleur van de schoenen prima in orde. Volgende x weer bij Van Arendonk!

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.