Voor het eerst schoenen bestel. Via een makkelijke website bestelling kunnen plaatsen en volgens de aangegeven leveringstijd bezorgd! Top

Superschoenen supersnel geleverd.

De bestelling van de schoenen ging heel voorspoedig! Bestelling doen was overzichtelijk. Ik ben er blij mee.

Heel erg goed, bestelling is snel bezorgd

Alleen jammer, wanneer je in de winkel hebt besteld omdat de schoenen niet op voorraad zijn , dat je verzendkosten moet betalen.

geweldige service

Snelle service, en ook terugbetaling na retour verliep vlot

Super gaaf design en snelle levering

Gave collectie

Fantastische winkel! Eindelijk schoenen die een goede pasvorm hebben voor smalle voeten! Heel erg blij mee!

Kwaliteit origineel

Als ik aparte schoenen wil dan slaag ik altijd bij jullie. Jullie hebben, naast de reguliere collectie, ook een paar mooie merken die net wat apartere schoenen hebben.

Hadden juiste maat niet bij vestiging. Juiste thuis laten komen, maar maat wat te ruim op voet. Retour zending afgegeven bij Post NL en dag later al bevestiging dat geld word terug gestort. Top geregeld dus.

Mooie chique sandalen in de aanbieding!

In de uitverkoop zag ik een goed afgeprijsde sandaal. Het ws precies wat ik zocht!

Geweldige service !

Mijn bestelling heb ik gedaan via de website Er werdt heel netjes een mail gestuurd met mededelingen over mijn bestelling, met een goede oplossing, ik ben zeer tevreden en ga zeker, als ik schoenen nodig heb, bij van Arendonk bestellen ze krijgen van mij een dikke 10 !!

3 Paar schoenen besteld, alles even mooi en zitten perfect!

Snelle levering, prima kwaliteitsproducten!♥

Alles prima en heel snel geregeld.

Perfect!

De juiste schoenen erg snel geleverd.

Snelle en correcte levering

goede service

goeie service

Goede snelle service… goed verzorgd…

Laarsjes besteld maar bleek de verkeerde kleur te zijn. Heb gebeld naar de winkel in Eindhoven en mocht ze direct komen omruilen. Top geregeld! Kon verrekend worden dus dat was helemaal goed!

Snelle levering, compact pakket

Snelle levering, duidelijke mailing.

Makkelijk en snel geleverd

Snelle levering volgens verwachting

Schoenen in de winkel besteld. Deze zijn volgens afspraak geleverd met een paar mooie oranje veters er als extra bij. Super leuk.

Goede website, nauwkeurige levering

Ik zocht al enige tijd opvolgers voor mijn cypres slippers die ik ooit in Knokke kocht. Jullie website was er een adequate oplossing voor.

Klantvriendelijk

Goede communicatie over het product. Netjes verzonden. Bij vragen correcte en klantvriendelijke benadering. Ik beveel van Arendonk van harte aan.

Geweldige service, fijne schoenen

Ik heb schoenen online besteld in de winkel omdat ze daar niet op voorraad waren. De verkoopster zei dat als ze niet pasten, ik ze mocht terugbrengen en mijn geld terug zou krijgen. Tegelijkertijd zag ik een bordje bij de kassa dat je op producten in de uitverkoop wel een tegoedbon kreeg maar geen geld terug. Dat bleek toch te kloppen, kennelijk hoort het zo volgens de wet dat als je online producten koopt, je altijd de mogelijkheid moet krijgen om ze terug te sturen en je geld terug te krijgen. Ik vind dit top van Van Arendonk, daar zouden andere winkels een voorbeeld aan kunnen nemen. Het was uiteindelijk niet nodig want de schoenen passen prima, maar het verhoogt de betrouwbaarheid van Van Arendonk!

Heldere website, snelle verzending. Elders kon ik de tas niet meer vinden maar bij van Arendonk schoenen nog wel!

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.