Late levering/ geen respons op mail

Na een week krijg ik te horen dat de bestelde schoenen verkleurd zijn. Op mijn annulering geen respons. Slechte service!

Super service

Heel netjes hoe jullie hebben aangegeven dat de schoenen lichte schade hadden en de verdere opties. Top communicatie en snelle reactie. Heel blij mee.

Jammer!

Supersnelle en keurige levering! Schoenen vielen hele maat kleiner uit, jammer dat dit niet vermeldt wordt... Bij een andere webshop stond dit wél erbij, dan wordt je niet teleurgesteld als een maat groter niet meer verkrijgbaar is.

Prima advies.

Helaas was er in de winkel een kleurverschil tussen de L- en R-schoen. Vervolgens een paar besteld via de webshop. Snelle bezorging. Ok.

Prachtig!!

Twee paar mooie schoenen binnen gekregen. Helemaal blij!! Nu moet de zon nog gaan schijnen.

Goede site. Levering keurig op tijd

Goede en snelle service

What you see is what you get. Snelle service en je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering. Prima kwaliteit schoenen.

Snelle levering. Zeer fijne website.

Prima levering en snel. Fijne duidelijke website. Alleen maar positief

Very impressed with quality of boots. Next day delivery.

Very good service. Fast delivery. Top quality boots for a reasonable price.

Ik ben zeer tevreden

Mooie schoen, past perfect en snelle levering. Bedankt

Hadden graag maat advies vermeld gehad.

Schoenen vallen qua model nu eenmaal ruim, gemiddeld of krap. Andere webshops geven zo'n advies vaak wel, zowel bij schoenen als bij kleding. Dit ook in relatie tot het gegeven dat retourneren niet gratis is.

Geweldige service

Samen met een verkoper in Eindhoven schoenen uitgezocht van Premiata.. Helaas was mijn maat niet in de winkel. Hij heeft deze besteld en paar dagen later had ik ze op mijn privéadres. Top!

Fijn bedrijf

Grote hoeveelheid schoenen en ook prima winkels! Enige jammere is wel dat je moet betalen voor de verzendkosten als de schoenen in de sale zijn ook al waren de schoenen in mijn geval 130 euro. Had het eerlijker gevonden als er 1 lijn getrokken werd met verzendkosten en niet dat de sale ineens niet mee doet. Voelt beetje krom. Verder wel snelle levering

Snelle levering en supermooie schoenen

Snel geleverd en netjes verpakt

Goed advies!

In Groningen ben ik erg goed geholpen bij het kopen van schoenen. De schoenen waren niet in mijn maat en moesten dus besteld worden. Enige nadeel vond ik dat ik zelf via het scherm alle gegevens in moest vullen. Ik vind dat altijd zo'n gedoe, dus het was nog klantvriendelijker geweest als de medewerkster dat voor mij zou hebben gedaan.

Zowel de schoenen ,Verzorging ,verpakking, versturen en afhandeling, alles goed verlopen en afgehandeld !

Snel geleverd, top in orde!

Ik had een paar Santoni schoenen besteld voor een top prijs, deze werden supersnel geleverd en waren helemaal top in orde.

Ondanks dat de schoenen niet in perfecte staat verkeerden, werd dit vooraf vermeld en werd er daarom wat gedaan aan de prijs!

Heb al heel wat jaartjes ervaring met van Arendonk en altijd dik tevreden.

Heb al heel wat jaartjes ervaring met van Arendonk en altijd dik tevreden.

Snelle levering.

En hele goede fijne schoenen

Prachtige schoenen.

Zeer snel geleverd. Prachtige kwaliteit schoenen

Helemaal top

Snelle levering. Alleen versturen is wat aan de hoge kant. Wellicht een mooi contract met een vervoerder zodat jullie de kosten laag kunnen houden.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.