Makkelijke internetsite en snelle bezorging.

Snelle bezorging.

Ik heb tot nu toe twee keer besteld en er staat dat de lever tijd 2-3 dagen duurt en tot nu toe heb ik de schoenen al binnen de 2 dagen in huis dus dat is super fijn!

Smitsschoenen altijd vriendelijke medewerkers

goede service

Mooie. Schoenen, goede service

Heerlijke nieuwe laarsjes gekocht om fijn de hele dag op te. Lopen

Altijd mooie schoenen op voorraad

Ik kom al een paar jaar bij van Arendonk en Pleisure in Tilburg en ben nog nooit zonder schoenen naar buiten gegaan. Mooi assortiment en meer dan genoeg keus. Ik kom er graag ook vanwege de vriendelijke verkoper en verkoopsters. Heb nu voor het eerst online gekocht maar ok ga toch liever naar de winkel voor persoonlijk advies. Dus tot binnenkort!!!

Geweldig.

De schoenen lopen fantastisch! Het lijkt wel of je er zo 100km op kunt lopen. Zeer zacht en soepel leer!

Meerdere malen goed geholpen en een tevreden resultaat.

Ik heb al enkele malen schoenen besteld via de Van Arendonk site. Duidelijke info op de site, bestelprocedure is makkelijke en overzichtelijk. De retour is goed geregeld. En voor advies staan ze telefonisch je goed te woord.

Prima schoenen op een snelle en correcte wijze thuis bezorgd!

perfekt

Mijn eerste paar schoenen digitaal gekocht, een succes.

Mooie schoenen tegen een goede prijs. Producten snel verzonden en retouren snel verwerkt.

Uitstekend!

Goed verzorgd en snel geleverd.

Super kwaliteit schoenen en zeer goede service, top!

Als er voor het verzenden iets aan de schoenen te zijn, dan neemt keurig contact op of je ze nog wilt. Echt super!

KlantONvriendelijk

Heb een aantal keer een klacht gestuurd waarop ik een antwoord kreeg die nergens op sloeg. Ook kreeg ik steeds een verwijzing, wat ik ervaar als afschuiven.

Altijd goede service, mooie collectie

Van Arendonk Breda is gewoon een uitstekende winkel. Wordt er altijd netjes geholpen en dus ook thans tijdens de coronabeperkingen.

Top levering

Altijd goed Geen klachten.

ontzettend snelle levering

snel, gemakkelijk en vooral betrouwbaar

geen telefonisch contact mogelijk

Slecht bereikbaar om iets te vragen over een betaling

Keurig en snel geleverd

Keurig en snel geleverd

Super schoenen en prima op tijd geleverd

Super schoenen en prima op tijd geleverd

Mooi laarsje van Rapid Soul

Mijn bestelling werd snel en keurig geleverd! De laarsjes van Rapid Soul zitten heerlijk en ik heb ze in allebei de kleuren.

perfect

Bestelling snel ontvangen en de retourbetaling eveneens. Dus ik kom hier zeker weer kopen en hoop dan de juiste pasvorm te kopen!

Kwaliteit

Snelle levering en scherp geprijsd in de sale.

Superkwaliteit schoenen

Prachtige schoenen, mooie kwaliteit en snel geleverd. Retourproces ook snel en overzichtelijk.

Very excellent Top Number One

Very excellent Top Number One

Snelle levering veel keuze

Goede ervaringen zowel in de winkel als online.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.