Snelle service!

Fijne eerste ervaring met deze winkel. Mooie aanbieding. Schoenen zijn van topkwaliteit!

Oke

Goede kwaliteit Niet goedkoop

Super service ,vlugge verzending naar België.

Zeer tevreden.

Veel keuze in goede merken.

Er is een ruime keuze, de winkel is goed ingericht en overzichtelijk, Je kunt op je gemak heerlijk rond snuffelen voordat je een keuze gaat maken om te passen etc. Meestal is er een verkoper in de buurt die gelijk het artikel voor je gaat halen. Als je het artikel wilt inruilen is dat geen probleem dat is een goede service en ik hoop dat het zo blijft.

Deskundig, vriendelijk personeel en prachtige schoenen!!

Als klant ben ik erg te spreken over hoe snel de schoenen worden geleverd, maar ook hoe er wordt meegedacht als er een krasje op zit bijvoorbeeld. Goede service! het belangrijkste is het ruime aanbod aan schoenen. Kwalitatief ben ik erg tevreden. Het zijn mooie merken en heb nog geen een paar schoenen gehad bij van Arnedonk waar ik niet blij mee was. Het winkelen op locatie blijft toch wel het fijnste.

Erg tevreden over deze webshop!

Prima collectie, makkelijk bestellen & snel geleverd. Top!

Snelle en persoonlijke service

Online bestellen en ontvangen gaat goed en snel. Ook als iets onverhoopt niet past en je hierover een berichtje stuurt, ontvang je een persoonlijk geschreven mailtje op naam terug. Dat geeft je als klant een heel plezierig en veilig gevoel!

Snelle service, vriendelijke benadering, top merken!!!

Via internet besteld, na 2 dagen kon ik ze in Arnhem al ophalen... Vriendelijk, accuraat, ga je met plezier naar toe.

Ik ben dik tevreden met mijn DL Sportschoenen.Snelle levering!!

Heel blij met mijn schoenen

Makkelijk besteld en goede kwaliteit

Goede service!

Was opzoek naar bepaalde laarsjes en bij van Arendonk nog beschikbaar en zelfs voor de helft van de prijs! Volgende dag in huis en zitten als gegoten. Verder stonden er veel mooie schoenen op de website!

Heel tevreden

Noodgedwongen 2x online bestellingen gedaan. De echte kleur wijkt niet af van de foto. De maat is goed, 36 is 36. Bezorging volgens afspraak. Netjes en goed verpakt in de doos.

Fantastisch!

Snelle service, duidelijke website.

Supersnel geleverd en kei mooi!

Het was heel makkelijk om te bestellen, mijn mooie schoenen ontving ik al twee dagen na bestelling. Ik had op een zondag besteld. Dus echt goede service. Passen en aan en gaan!

Zeer snel geleverd ,en gebracht door zeer vriendelijk personeel . Toppie

Goede service en snelle levering

Makkelijk bestellen, snel geleverd, precies wat is er van verwacht had!

Alles gaat zoals het hoort te gaan

Heel goed.

Goede informatie. Snelle levering.

Prachtige collectie en superservice

Fijne collectie ook in grote maten en je bestelling wordt pijlsnel verstuurd, voor mij een topwinkel

Prima site, duidelijk, snelle levering

Bestelde product werd snel geleverd. Handig verpakt met duidelijke instructies. Product geheel conform fotoweergave. Ben zeer tevreden over de service.

zeer aardig briefje!

Ondanks corona prima service.

Stonden persoonlijk aan de deur Schoenen waren mooi verpakt in een mooie tas

Klant is koning

Er wordt gehoor gegeven aan de klant. Probleem wordt binnen 1 werkdag opgelost en terug gekoppeld bij de klant. Ze bieden eventueel opties aan. Super bedankt!

Goede en snelle afhandeling

Overzichtelijke website, goede informatievoorziening, snel en verzorgd geleverd.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.