Mooi assortiment, snelle levering

Mooi assortiment, snelle levering en scherpe prijzen in de opruiming. Nu wel voor de tweede keer een mail met 10 euro extra kassakorting vlak nadat ik mijn schoenen geleverd kreeg. Heb ik maar geen werk van gemaakt deze keer, maar frustreert wel een beetje..

Meer dan geweldig!!!

Ik had al goede ervaring met jullie Ik kwam vaak naar Den Bosch En ging ik altijd naar jullie Fijne zaak Prachtige schoenen Fijn geholpen Kotom heel goed

heb nog steeds niet de schoenen ontvangen.

erg vervelend, zo benieuwd naar mijn sendra laarzen alleen nog steeds niet ontvangen, heb deze al weken geleden besteld.

Snel en vriendelijk

Bijzonder prettig

Een snel en vriendelijk antwoord op mijn vraag gekregen

Schoenen niet ontvangen

Ik wacht nu acht dagen op m'n bestelling, maar heb ze nog steeds niet binnen. Track en trace heb ik al dagen geleden ontvangen. Verschuilen achter drukte of slecht weer lijkt me niet aan de orde. Bezorgen is de verantwoordelijkheid van Postnl, maar zeker ook van de leverancier. Graag uw actie!

Snelle, persoonlijke webshop

Heb heerlijke sneakers besteld en had ze de volgende dag al in huis. Men kwam ze persoonlijk brengen, dikke pluim, had ook niet anders verwacht, want ik wordt altijd zeer vriendelijk geholpen. Kom ook snel weer in de winkel voor andere schoenen.

Teleurgesteld!

Heuptasje opgestuurd gekregen van Bear Design. Helemaal scheef! Ik denk een laatste stuk B keus. Jammer dat deze via uw webshop naar de klant gestuurd wordt. Dit tasje had retour fabrikant gestuurd moeten worden, misschien daarom 50%. Stond niet erbij vermeld in de advertentie. Jammer! Heb helaas toch de retourverzendkosten moeten betalen!!

Mooie schoenen, te bestellen via een duidelijke website.

Mooie schoenen, te bestellen via een duidelijke website.

Goede service. Lokaal kopen. Vooral nu.

Net zo makkelijk als in de winkel!

Ook in Antwerpen snel geleverd! Duidelijke website en bestelling gaat hrel simpel. Ben zeer tevreden! Vroeger kocht ik bij jullie in Tilburg, fijn om dit nu online vanuot Belgie te kunnen doen.

Mooie en kwalitatief goede schoenmode zeer tevreden

Super service

Het werd als eerste al vreselijk snel bezorgd waar ik erg verbaasd over was , het was keurig ingepakt alleen was de maat helaas verkeerd , maar konden het zonder problemen weer terug sturen en het bedrag werd terug gestort ! Erg over te spreken

Heel netjes service

Heel goed klantenservice Op tijd ontvangen Makkelijk contact maken

Mooie schoenen, jammer dat ik zo lang moest wachten.

Leuk cadeautje bij de zending. Ik was al weg. Volgend jaar waarschijnlijk weer nodig.

Zeer snelle levering...

Snelle levering..

Uitstekende service

Besteld en snel geleverd. Zeer tevreden.

zoals online shoppen moet zijn

goede prijs, snelle levering

ALLES SNEL ENGOED GEREGELD EN RETOURSERVICE WAS OOK PRIMA!

ZONDER GEDOE EN PRIMA GEREGELD dURF WEL WEER TE BESTELLEN !

Heerlijke winkel met mooie merken!

Altijd genieten als ik de winkel binnenkom, helaas mis ik op de webshop de mogelijkheid om de breedte van de schoen te kiezen, wellicht is dit een mogelijkheid om deze keuze bij te voegen☺️

Perfekt

Perfekt

Per mail wat informatie gevraagd. Meteen een passend antwoord ontvangen. Perfect. Bestelling geplaatst en 2 dagen later ontvangen. Gewoon top.

Prima service, vlot en op tijd

Prima service, vlot. keurig verpakt en op tijd

Betrouwbaar adres

Snelle levering en keurig afgeleverd

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.