Gewoon goed!

Super snelle afhandeling, fijn!

Netjes geleverd

Ik kreeg netjes een mail dat de schoenen in de levering vertraging hadden. In verband met het winterse weer, lag heel Nederland op z'n ga, dus ik was niet verbaasd. Wel super netjes hoe ik erover geïnformeerd werd.

Snel, goed navolgbaar en op een prettige manier

Prijs was goed. Snel geleverd. Goed verpakt.

Niks op aan te merken.

Top schoenen bij een top webshop

Ben fervent Magnanni Fan en Van Arendonk heeft vaak scherpe aanbiedingen. Heb mijn schoenen vaak binnen 3 dagen binnen. Tipje als je voor het eerst Magnanni besteld (ze vallen ruim halve maat groter)

onbevredigend

mijn schoenen zijn kwijt geraakt en ik zit dus nog steeds te wachten op mijn bestelling

Prima levering prachtige laarzen

Vlotte levering

Heel goed. Makkelijke website en vlotte verzending.

Retourneren is niet zo makkelijk verder prima!

Retourneren is voor eigen rekening ongeacht de grote van de bestelling. Er zijn 2 opties Homer een postnl. Homer tis de duurzame optie alleen duurt het wel wat langer. Ik koos voor de duurzame optie. Er zijn nog niet heel veel Homer punten in mijn regio en het werkt ivm COVID ook allemaal met afspraken. En Homer werkt met een bepaalde pakket maat. En laat de standaard doos van van Arendonk nou veel te groot zijn.... dus terug naar huis, nieuwe doos nieuwe afspraak. En eindelijk op de post. Hopelijk gaat het vlot want met Homer duurt het allemaal wat langer....

Super, snelle service en mooi product.

Gewoon goed wat heden ten dage niet vanzelfsprekend is!!!

Wat een service: razendsnelle en correcte levering, zelfs in Corona-tijd!!

Daags na mijn bestelling werden mijn fijne ‘Si’ ballerina’s persoonlijk bezorgd. Fantastisch. Heel veel dank daarvoor.

Perfecte levering

top

prima snelle levering

Klantvriendelijk bedrijf met uitstekende service

Ik werd heel netjes van te voren op de hoogte gesteld dat er een kleine verkleuring aan het paar schoenen zat dat ik besteld had. Ik kreeg vervolgens de keuze tussen de bestelling annuleren of korting en de schoenen ter beoordeling opgestuurd krijgen. De verkleuring bleek heel erg mee te vallen en ik draag de schoenen nu naar volle tevredenheid.

Voor de 1e keer besteld bij van Arendonk schoenen, SUPER tevreden!

Goede kwaliteit schoenen, snelle levering. Zal jullie site goed in de gaten houden, zal vast vaker bij jullie gaan kopen! Succes!

Mooie schoenen, snel geleverd en goede service

Van Arendonk melde zelf dat er vlekjes op zaten maar dat het helaas laatste paar was. Hebben ze top opgelost.

Altijd goed!

Altijd goede schoenen en prima service mocht er onverhoopt iets mis gaan. Liefste koop ik in de winkel in Tilburg maar nu online ook perfectvweer verlopen.

Niets op aan te merken

Goed,attent ,snel geleverd

super snel!

Supersnelle levering!

Super kwaliteit die Peter Kaiser schoenen

Ik kan Peter Kaiser schoenen altijd in mijn maat bestellen, altijd goed!

Snelle levering en persoonlijk briefje

Persoonlijke brief omdat de doos niet meer als nieuw was, met excuses. Erg netjes!

Snelle levering van de juiste goederen.

De bestelde goederen zijn op de afgesproken dag geleverd. Er werden geen portokosten berekend.

Tevreden.

Niks aan te merken.

Service met Hoofdletter S!

Keurige afhandeling en verzending van mijn bestelling,inclusief persoonlijk kaartje. Kijk,dat is klant&service gerichtheid! Top!

Schoenen bestelt op dinsdag. Een week later in huis. Het duurt natuurlijk wat langer, in verband met corona. Ook leuke aanbiedingen!!

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.