Ben zeer tevreden

Mijn ervaring is het is een goede service en mooie schoenen

Geweldig!

Heb 2 keer schoenen terug gebracht. Geen probleem. Het derde paar gelukkig goed.

Schoenen waren binnen twee dagen bij mij bezorgd

Aankoopbedrag van schoenen, die te groot en teruggestuurd waren, stond binnen twee dagen op mijn rekening.

Besteld betaald geleverd

Gewoon top!

Hele goede service. Duidelijke website en super snelle levering. Heel blij mee.

Idem

Vriendelijk en betrouwbaar

Net dat extra, even een kaartje erbij

Ruime keuze on line en goede uitleg over de schoenen. (specificaties). Bezorging was ook oke.

Geweldige service, goed op tijd geleverd.

Fijne winkel om te shoppen, leuke afprijzingen. Ga er zeker vaker shoppen, leuke collectie. Zin In devoorjaarscollectie.

Positief

Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling.

prima service

snel geleverd met prima service.

Mooie kwalitatief goede schoenen voor mooie prijs

Kwalitatief goede merken. Minpunt: 7,- portokosten in rekening gebracht

Schoenen opgestuurd gekregen met een kapotte rits

Andere paar was prima. Door controle voor het versturen van de schoenen was voldoende geweest

Béétje teleurgesteld

Prima website, maar baalde enorm toen ik dag later bericht kreeg dat de bestelling ivm maatfout niet leverbaar was.. ;(

Jammer dat de retourservice achter blijft bij de rest

Bestellen ging makkelijk. Schoenen had ik snel in huis. Helaas was de maat niet goed en moest ik het terugsturen. Wat me dan erg tegenstaat is dat ik de retourkosten moet betalen. Ik heb geen schoenen en moet toch betalen.

Prima service geleverd van Arendonk !

Heel fijn dat jullie de sloffen die ik besteld heb zo snel op mijn werkadres konden leveren ( terwijl ze niet op voorraad waren, dacht ik ) Ik geniet er nu extra van in deze kou !

Laarsjes passen goed, bezorgservice geweldig

Zulke mooie schoenen

Prachtige schoenen, heel mooi gemaakt, lopen fijn. Echte klassiekers

De pantoffels die ik kocht zijn fantastisch!

Afwachten

Nog geen ervaring. Wel schoenen gekocht maar ze zijn zoekgeraakt . Ben benieuwd hoe het opgelost wordt

Goed nu ook via de website

Leuke winkel met mooie en ook modieuze schoenen en desgewenst een goed advies van de verkoopsters

Goede website, snelle levering, mooie schoenen

Goede website, snelle levering, mooie schoenen

Levering was prima, kleur afwijkend!

Dag, Ik ben tevreden met mijn laarsjes maar de kleur is niet echt donkerbruin zoals omschreven en aangeboden op de site. Het neigt veel meer naar donkergroen. Pasvorm is goed, en ik heb besloten ze te houden! Wellicht hierdoor nog iets ‘leuks’ als tegemoetkoming voor iets echt donker-bruins? Tot ziens, hopelijk in de winkel! Groet, Judith

Topservice

Excellent

Hele goede ervaring

Snelle levering, zelfs toen we niet thuis waren kwam de mevrouw later op de dag terug.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.