Snelle afwerking

Top en snelle levering

Top geleverd

Mooie schoenen

het bestellen ging vrij eenvoudig en de bestelling kwam ook netjes op tijd, was super ingepakt en wij zijn helemaal blij met onze uggs sloffen.

Prima online

Waarom geen 5 sterren? Omdat ik donderdag online bestelde en een hele week later pas werd geleverd. De rest was perfect gered. De verwachting was een snellere levering.

Altijd correct en snelle service

Ik ben al jaren klant bij Van Arendonk, zowel fysiek als online. Bestellingen worden altijd snel verstuurd en retourzendingen snel verwerkt. Zoals je als klant wenst. Top!

Prima winkel met uitstekend personeel

Zie boven

Snelle levering en product komt overeen met de foto’s

Goede service,mooie producten

Helaas pasten de blauwe laklaarsjes niet ...maar wat waren ze prachtig,en op tijd bezorhd,en met Klarna en keurig retour!! Hoop binnenkort wel te slagen,aanrader

Prima deal

Mooi Produkt, snel geleverd!

Fijne schoenen en een zeer goede service in de winkel. Met dank aan Esmee.

Zeer goede ervaring en prima geholpen door met name Esmee.

Top laarzen en goed ingepakt

Erg blij met de laarzen

Alles volgens de planning verlopen!

Snelle verzending, mooie schoenen voor een redelijke prijs.

Aangezien de Timberlands een kado waren voor mijn zoon, vond ik het jammer dat ik de datum van verzending niet kon kiezen.

WoW

Super geholpen aan de telefoon. (Had Eindhoven gebeld)Snelle uitleg en besteld. 3 dagen later waren me Ugg’s Lowmel in huis. En deze jouw ik. In love with my shoes

Veel keus in mijn smaak

In Breda erg vriendelijk personeel Niet opdringerig en vakbekwaam

Snel besteld in de winkel, en ook redelijk snel afgeleverd . Gewoon TOP

prachtige schoenen

Zeer mooie schoenen die luxe uitstraling hebben. Wel bijzonder is dat het zakje waar ze in opgeborgen kunnen worden te klein is.

Zeer vlotte communicatie

Heel tevreden, top service

Met veel plezier een prima aankoop gedaan.

Vriendelijk en deskundig geholpen. Goed advies en alle tijd om tot een juiste keuze te komen. Top !!!

Fijne duidelijke site en snelle service

Snelle verzending. Nette verpakking.

Pakket sneller verzonden dan gedacht. Verpakking netjes.

Snelle levering en mooi assortiment

Groot en mooi assortiment, voldoende maten nog beschikbaar. Heel fijne webshop. Maar ik kom ook graag in de fysieke winkels.

Geweldigggg

Fijne winkel mooie producten en enorm vriendelijk personeel

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.