Besteld, betaald, ontvangen, geretourneerd en geld direct retour! Dat is grote klasse!

Snelle en goede levering!

Ugg pantoffels kwamen erg netjes aan. Geleverd met een factuur en de bon met info. Erg top geregeld !!

Vertraging op het verkeerde adres

Ik heb na een week gemaild en daaruit bleek een vertraging. Op zich niet heel erg, maar dan krijg ik een bezorg bevestiging. Terwijl er niets bezorgd is. Vervolgens contact iemand mij via Instagram dat mijn schoenen daar bezorgd zijn. Moet ik daar zelf nog achter aan.

Goede actie en snel geleverd

Ik heb mooie schoenen gekocht en ja met de hoogste korting, na lang zoeken had geen enkel zaak hetzelfde model goedkoper.. dank jullie wel hiervoor. Maar helaas toch terug moeten sturen:( ik draag normaal maar 37,5 en had maat 38 genomen die te groot uitviel.

Prima service en levering

Na de bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden van de vordering van het pakket. Alles verliep volgens afspraak en zoals het op de website werd vermeld. Ik ben helemaal tevreden hiermee!

Snelle levering!

Goede ervaring mee, mooie schoenen! Snelle levering. Jammer van de relatief hoge verzendkosten.

uitstekend

snelle levering! En bij retournering snel geld terug

Snelle en uitstekende service

Snel geleverd en goede communicatie

Keurig geholpen door de webservice toen bleek dat er een verkeerde maat in de doos zat.

Keurig!

Keurig verpakt en op tijd bezorgd

Website is duidelijk. Vond hele mooie Van Bommel schoenen in de aanbieding en kreeg nog extra kassakorting ook!

Snelle services en goede kwaliteit schoenen

Fijne en vlotte en zorgvuldige communicatie

Er waren twee paar wat verkleurd hierover is vooraf gecommuniceerd en een extra korting geboden. Bij een vraag, geen urenlange wachtrij maar meteen een fijn iemand aan de lijn met passend antwoord. Super

Snelle levering van mijn schoenen ondanks de drukte bij PostNL. Netjes verpakt en schoenen leken heel duidelijk qua kleur etc op de afbeelding op de website. Verder niks op aan te merken.

Mooie schoenen maar online bestellen valt tegen

Bij het on line bestellen werd er steeds een onverklaarbaar bedrag van ongeveer 15,- teveel in rekening gebracht. Een andere brwoser en een ander apparaat gebruiken hielp niet. Twee dagen later kon ik eindelijk bestellen met het juiste bedrag.

Betrouwbaar adres

Al diverse paren gekocht. Altijd correct afgewikkeld!

Leuke site, goede prijzen en prima verzonden

Best spannend. Was mijn eerste keer maar goed bevallen

De actie was duidelijk en de actie was ook gemakkelijk in gebruik, ik hoefde er namelijk niks voor te doen. Naast de sale ging er nog eens 20 euro vanaf, omdat mijn schoenen boven de 100 euro waren. Ik vond het erg fijn dat ik daarvoor niet een code in hoefde te voeren, maar dat het gelijk eraf gehaald werd bij de prijs. De schoenen zien er net zo uit als het plaatje en ze waren goed verpakt. Ik ben erg blij met mijn aankoop!

geweldig

snelle levering, tip top verzorgd

Uitmuntende service!

Ik heb een paar chelsea boots besteld en kreeg voor verzending een bericht dat er kleurverschil zou zitten tussen de linkse en rechtse schoen. Super prettige communicatie en een schappelijke tegemoetkoming omdat ik de schoenen toch heb gehouden. Absolute aanraden om hier te bestellen. Meest professionele klanten service die ik ook gehad heb. Bedankt Anne voor de service!

Vlekkeloos verlopen.

Heel erg goed

Ik heb schoenen besteld die eigenlijk 280€ zijn daarvoor kreeg ik al 80€ korting en daar bovenop nog eens 20€ kassakorting. Toen ik ze had besteld kreeg ik keurig netjes een mail dat er een klein rood lijntje op de schoen zat die ik zelf niet had opgemerkt waarschijnlijk. Ik mocht dit in het echt bekijken en wanneer ik ze goed vond voor nog eens 30€ korting hebben. Als ik ze niet goed vond mocht ik ze gratig retourneren. Ik ben zeer tevreden met deze winkel en zal hier de volgende keer als eerste weer kijken als ik nieuwe schoenen nodig heb.

Prima uggs pantoffels, juist in deze barre tijden nuttig!

Ondanks de drukte bijna op tijd, dus, goed voorbeeld doet volgen, bedankt!

prima service

Schoenen kwamen ondanks alle drukte op tijd aan!

Heldere en snelle reacties

Zeer accurate en correcte afhandeling van de order. 100% nakomen van afspraken. Ik wil deze webwinkel van harte aan bevelen

Super goed

Levering was snel

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.