Heel keurig

Snelle communicatie helder en klant gericht. Helaas kwamen niet alle mailtjes in mijn inbox maar in de spam/ reclame. Verder zeer tevreden

Alles keurig geregeld van a tot z

Alles goed verlopen en snelle levering Een telefoontje van te voren dus Toppie

De betere kwaliteit aan een scherpe prijs.

Bestelling correct afgewerkt en tijdig ontvangen.

Duidelijke item beschrijving, simpele manier van bestellen, ruime keuze aan betaalmogelijkheden. Enige reden waarom het geen 10 is, bezorgkosten en bezorgtijd.

Prims

prachtige schoenen op tijd en netjes afgeleverd

Top winkel in Tilburg die moet blijven bestaan !

Goede website

Duidelijke website waarmee je goed kunt filteren. Verder levering keurig volgens afspraak.

Goede ervaring geleverd wat was besteld.

Positief. Snelle juiste levering Nu

Perfecte service

Schoenen voldoen aan de verwachting en snel geleverd.

Uitstekende kwaliteit van service!

Scherp geprijsde schoenen, top communicatie over de status van de bestelling, mooi op tijd en goed verpakt geleverd. Wat wil je nog meer?

Fijne webwinkel, snelle levering

Ik was op zoek naar een goede deal. Deze vond ik bij Van Arendonk! Vervolgens snel geleverd in net verpakte doos. Heel tevreden.

Vriendelijk personeel!

Erg goede service!

Dikke patta's

Mooie stappers snel geleverd!

Helemaal top!

Super snelle levering van prachtige Dr Martens. Die een dag na mijn bestelling onder de actie van 20,- korting bleken te vallen. Na prettig contact met de klantenservice kon ik een mailtje sturen met daarin bestelnummer en mijn reknr. Na een dag stond het bedrag alweer bijgeschreven op mijn rekening. Bedankt voor jullie snelle en vriendelijke service!

Mooie kwalitatief goede schoenen

Altijd een feestje om bij jullie te bestellen. Veel variatie, altijd keurig online op tijd geleverd.

Gekende kwaliteit van nubbik

Mooie schoenen zoals afgebeeld op de foto’s. Leuk dat het weer de gekende kwaliteit van nubbik is. Je krijgt waar voor je geld! Top!

Geweldige klantenservice

Bestelling snel ontvangen. Pantoffels besteld ter vervanging van identiek 5 jaar oude paar pantoffels zelfde merk en model. Helaas bleek de maat nu kleiner uit te vallen dan eerst. Grotere maat besteld en nu wel goed. Klantenservice heeft snel en adequaat gereageerd.

Prima service en klantgerichtheid!

Afspraken worden keurig nagekomen en er wordt goed meegedacht met de klant.

Zowel de bestelling als de bevestiging en de levering verliep snel en accuraat

Jammer dat ik een dag na aankoop de schoenen bij de Bijenkorf voor &40,- goedkoper op de site zag staan...

Gebracht door een medewerker; super service

De dag nadat ik besteld had werd ik gebeld of ik thuis was want ze wilden de schoenen komen brengen. Een jonge meid wachtte even aan de deur zodat ik ze kan passen. Heel fijn. Op de website zocht ik op hoe de maat van Diadora viel; soms wat klein. Dus nu zit maar 40 prima, waar ik normaal 39 heb. Ook dat vind ik heel handig.

Prima verlopen bestelling

Goede en snelle reactie en service bij online bestellen, zelfs tijdens de feestdagen

Doen wat ze beloven, ruim op tijd!

Had het bedrijf nog een vraag gesteld! Voordat de schoenen mijn kant op kwamen, de vraag netjes beantwoord!

Snelle levering, goede service

Snel geleverd vanuit het ruime assortiment. Geen kinderachtig gedoe over looptijden van acties.. Klasse ! Ook meteen goed afprijzen in de opruiming, niet van dat benauwde..

Product zoals verwacht, goed verpakt en snelle leverin!

Product zoals verwacht, goed verpakt en snelle leverin!

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.