Goede service snelle afhandeling

Schoenen snel geleverd en ook bij de retour een prima afhandeling en snel. Jammer dat Barracuda tegen spoedig zoveel kunststoffen in haar schoenen verwerkt. Ik wil het merk dat 15 jaar geleden geweldige volledig lederen uitstekende schoenen maken niet meer hebben. De prijs is inmiddels alleen maar gestegen en de kwaliteit fors gedaald

Vriendelijk en behulpzaam.

Mijn eerste contact telefonisch gaf mij een vertrouwd gevoel. Heb meteen besteld tot volle tevredenheid.

Makkelijk bestellen, levering zoals aangegeven, schoenen zoals op de foto en omschrijving.

Maat was in de winkel niet meer beschikbaar. Goed geholpen om hem toen online te bestellen. Een winkel die meedenkt top

Correct en hulpvaardig

Schoenen niet gekocht en weer teruggezonden. Goede hulp bij aankoop en aankoopbedrag snel terugontvangen.

Helemaal goed

Ze komen hun beloftes na en hebben een fijne collectie schoenen.

Mooie schoenen en een super snelle levering!

de levering werd volledig uitgevoerd volgens verwachting van dit bedrijf

Zeer goede afhandeling.

Netjes verpakt artikel tip top bon netjes in doos erbij snelle levering.

Snel, clean, grote keuze

Blij dat ik dit paar op de kop kon tikken!

Snelle levering en wat een kwaliteit!

Ik heb de Toral sneakers beige/zwart besteld en deze werd binnen 2 werkdagen geleverd in een nette verpakking. De kwaliteit van de schoenen is hoogwaardig en zeker mijn geld waard!

Vormgeving schoenen "Nicolette" heel mooi.

Het draagcomfort van de schoenen viel tegen. Ik vond ze te zwaar en heb ze dus dezelfde dag nog teruggestuurd. Maar ik denk dat personen die iets zwaarder gebouwd zijn dan ik ( ik weeg 49 kilo) ze zeker zullen bevallen.

Zeer klantvriendelijk

Mooie website, veel en goede foto's van elke schoen, snelle en betrouwbare afhandeling van mijn bestelling. Ook veel extra service door de combinatie met de fysieke winkels. En hele vriendelijke en behulpzame mensen bij de Klantenservice!

Alles top!

Wederom uitstekende service en kwaliteit Ervaren met Van Arendonk. Blij met de schoenen!

Uitmuntend

Goeie keuze

Dik in orde!

Hallo. Ik ben zeer tevreden! Groetjes

Super blij met deze aankoop!

Heerlijk passende schoen met goede afwikkeling tijdens het lopen, mooie warme kleuren voor de winter.

Betaald retourneren is niet meer van deze tijd

Schoenen waren echt veel te groot. Geen kleine schoenmaten voorradig (vanaf 36 2/3)

Nette prijs en een snelle levering. In ga hier vaker bestellen.

Helaas niet geleverd gekregen wat ik had besteld

Helaas kreeg ik andere schoenen thuisgestuurd dan dat ik had besteld. Toen ik hiermee naar de winkel ging, is dit overigens wel meteen keurig opgelost en heb ik alsnog de goede schoenen gekregen.

Wat een service ik moest een dagje langer wachten op mijn schoenen , de oorzaak was dat de eerste paar niet mooi waren na een telefoontje . Een dag later super mooie boots ik ben er heel blij mee !!!

De website moet nu echt gemoderniseerd worden!

Prima product met scherpe prijs

Ondanks wat slechte ervaringen met internet bestellingen prima tevreden met Van Arendonk Schoenen.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.