Super site

Mijn bestellingen worden keurig verzorgd. Nooit problemen met Arendonk. Tot op heden nog nooit hoeven retouneren.

Top service.

Nette service en afhandeling

Altijd ok

Snelle levering, aardige bediening in de winkel in Groningen

Pracht bedrijf

Super service

Levering zonder problemen

Mijn eerste keer dat ik schoenen bestel via internet. Blij verrast dat alles boven verwachting verliep, zelfs de maat bleek precies goed te zijn. Mijn favoriete merk schoenen, Peter Kaiser, makkelijker te verkrijgen dan voorheen, ging nog vanuit Beverwijk naar Den Bosch voor deze geweldige schoenen

Snelle levering en retourafhandeling

Goede ervaring. Snelle levering en retour afhandeling en terugbetaling eveneens zeer snel. Wel jammer van de verzendkosten zowel heen als terug voor een bestelling boven de 200 euro.

Supercool!

Geweldige laarzen. Ook de pasvorm is top! Doet me denken aan de retrotijd, maar dan opgepimpt voor deze tijd. Enigste nadeel is de prijs, maar uiteindelijk dubbel en dwars waard. Ik zal er lang plezier van hebben. Onder lange jurk, 7/8 of wijde of strakke broek, het is telkens weer een andere outfit. Je kunt ze hoog dragen, maar zeker ook beetje naar beneden duwen voor weer een andere look. Toppie kwaliteit.

Super leuke schoenen

Uitstekende service, prima kwaliteit en zéér betaalbare prijzen. Het volgende paar schoenen bestel ik weer hier.

Leuke schoenen mooie kwaliteit

Heel tevreden mooi op tijd aangekomen in Duitsland !! ....Ga ik zeker nog n x doen !.....Vr Gr C Eikelenboom

Prima, niets op aan te merken. Goede service

zie boven

Koopzin bevredigd met de snelle levering van de schoenen

uitstekend

goeie foto's on-line zorgde voor geen teleurstelling bij binnenkomst. snelle levering.

Verzendkosten erg hoog

Ik verbaasde mij erover dat ik twee keer verzendkosten moest betalen, 6,95 voor het verzenden en 4,95 voor het retourneren van 1 paar. Ik heb zelfs overwogen om het andere paar ook maar terug te sturen, dan hoefde ik niks te betalen. Een beetje scheef allemaal. En mijn paar schoenen dat ik gehouden heb is nu opeen 12 euro duurder. Jammer. Kopen bij de webshop beveel ik daarom niet aan.

ruime keuze aan goede merken en kwaliteitsproducten

Prima website met ruime keuze aan goede merken en kwaliteitsproducten. Tevens snelle levering van de producten.

Heel flexibel, aardig en goede service.

Super snelle levering en gave schoenen.

Ruime keuze schoenen en soms aantrekkelijk geprijsd. Snelle afhandeling. Alleen jammer dat het voor het retourneren moet betalen. Verder wel een regelrechte aanrader....

Fantastische service

Boots waren te klein, heel vriendelijke dame Anna heeft mij geholpen hoe ze terug te zenden vanuit België. En in een mum van tijd had ik mijn boots een maat groter. Dank u voor zo een vlotte en vriendelijke service. Grtj Emmy.

Heel goed en vlot geholpen

Het was een fijne ervaring met Van Arendonk Schoenen.

Altijd snel met verzenden! Keurig verpakt

Mooie schoenen

Mooie schoenen voor de halve prijs dus goed betaalbaar. Schoenen in de winkel besteld omdat juiste maat uitverkocht was. Duurde wel bijna 2 weken voor de schoenen binnen waren. Dat vond ik wel erg lang duren. Mensen in de winkel waren vriendelijk. Vooral de heren.

Dikke prima, alleen post nl kwam te laat

Alles ging prima. Kwam alleen een dag te laat.

Top heel vriendelijk

Snel geleverd en keurig verpakt

Betrouwbaar

Zeer tevreden, uitstekende informatie en management van klant verwachting!

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.