Mooie schoenen, fijne winkel en dito personeel

In Arnhem in de winkel geweest, maar ze hadden mijn maat helaas niet. Direct door medewerker geholpen om de schoenen online te bestellen. Werden 2 dagen later al thuis bezorgd. Top geregeld allemaal.

Gode service..!

Artikel op de beloofde datum/tijd geleverd! Zal zo in de toekomst weer bestellen.

Nette levering

Keurig op de hoogte gehouden van de levering

Prima levering

Mooie merken, prima geleverd.

Ik werd goed op de hoogte gehouden over de verzending van het pakket.

Snel en goed!

Snel en goed

Prima online winkel!.

2 paar schoenen uit de sale besteld. Tussentijds goed geïnformeerd over de drukte. Blij mee!

Alles goed vriendelijk en netjes geregeld

In Breda ben ik goed en vriendelijk geholpen. Geen probleem van ruiling gemaakt. En ze hebben mooie schoenen.

Vriendelijk personeel

Vandaag schoenen gekocht bij Van Arendonk in Eindhoven. Ben verrast door het vriendelijke en behulpzame personeel!

fijne en snelle levering

fijne en goede levering

Puike service

Puike service

Prachtige schoenen , snelle service . Ik zou iedereen aanbevelen Wil iedereen aan zijn voeten een vonk bestel je schoenen op de website van Van Arendonk. .

Onjuist ophaalmoment doorgegeven

Op de website heb ik ervoor gekozen om de schoenen af te halen in een filiaal i.v.m. de bezorgkosten. Ik kreeg keurig een e-mail dat ik de schoenen de volgende dag aan het einde van de middag klaar zouden staan. Toen ik echter de volgende dag in de winkel vroeg naar mijn schoenen werd mij verteld dat ze er niet waren en dat ik de volgende dag maar terug moest komen. Erg jammer dat ik dus voor niks naar de stad ben gegaan.. Dat hadden ze mij ook wel kunnen laten weten via de e-mail.

Kwaliteit schoenen voor een mooie prijs.

De schoenen die ik hier heb gekocht waren in de aanbieding en vind ze erg mooi. Het was een mooie prijs tegen een goede schoen dus was ik zeer tevreden

Sneller geleverd dan verwacht, duidelijke mailtjes en gemakkelijk af kunnen halen

Goede afhandeling en service

Fout mijnerzijds werd direct opgelost , geweldig!

Ze doen wat ze beloven en zelfs sneller

Mooie collectie en snelle reactie

Top top top

Alles ging perfect top schoenen van Floris van Bommel.

Mooie selectie en snelle levering

Van Arendonk heeft een mooie selectie sneakers... Ik heb hier al meerdere malen besteld en er wordt snel geleverd. Zeer tevreden.

Prima en snelle levering

Ruim assortiment en zowel in de winkels als online zeer vriendelijk personeel.

Kwaliteit

Mooie schoenen gekocht via de website. Jammer dat de regel van verzendkosten vrij boven de 50 euro niet geldt op aanbiedingen terwijl deze ruim boven de 50 euro liggen.

snelle levering en altijd super goede schoenen

Snelle levering en na retour heel snel reactie. Fijn!

Mijn schoenen waren net te klein dus terug gestuurd en volgende dag gelijk een mail met retour. Snelle service!

Snelle levering en betrouwbaar adres.

Een betrouwbaar adres met een ruime keuze aan produkten. Snelle levering... echt een aanrader.

Super goede service

Mijn schoenen zijn binnen. Prachtige exemplaren en als er iets aan mankeert krijg je een mail hierover Met zelfs korting. Super goed geregeld van Arendonk

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.