Iedere keer worden de schoenen met grote zorg geleverd.

Wat een mooie schoenen en wat een prachtige manier om schoenen af te leveren

heel goed

Heb nog even om toelichting artikel gevraagd en kreeg direct goede reactie. Artikel goed, snelle verzending.

Afspraken en bezorgtijden worden nagekomen!

Doen wat ze beloven, een betrouwbare zaak met mooie schoenen.

Ook de communicatie met Van Arendonck verliep volledig naar wens, ik raad Van Arendonck ten zeerste aan.

Goede kwaliteit, goede service!

Meerdere keren schoenen besteld bij van Arendonk. 1 keer bleken de schoenen looplijnen te hebben. Hier hebben ze mij van te voren van op de hoogte gesteld en diverse opties aangeboden. Kortom erg content met de kwaliteit van de service van van Arendonk. Groeten Wilco

Alles keurig netjes!

Goed geïnformeerd, makkelijk te bestellen, volgens afspraak geleverd

Altijd goed

Ben al jaren tevreden klant. Ze zijn vriendelijke, goede service en levering.

Ze doen wel wat zeer

Erg tevreden

Product voldoet aan verwachtingen en was snel geleverd.

Mooi dat ze bijna overal uitverkochte sneakers hadden en deze snel konden leveren

Super!,

Laarzen in 2 maten besteld, snelle levering. Kerurig verpakt. 1 paar gehouden, super blij mee!!

Magnanni is top

Schoenen by Smits in winkel gezien maar Norton mijn maat meer beschikbaar dus online besteld . Super

Prettige service

Ik had nog vraagje vwb on line bestelling. Goed bereikbaar en snel antwoord gekregen! Fijn

Verzendkosten

Jammer dat je voor dure schoenen ook nog de verzendkosten moet betalen jammer

altijd goed!

Mooie kwaliteit schoenen, veel keuze, snelle levering. En als er eens iets terug moet, bijvoorbeeld de sandaal te breed is, is het zo geretourneerd en de financiële afhandeling is ook vlot geregeld.

Sneller geleverd dan verwacht!

Sneller geleverd dan verwacht!

Intressant

Goed uitgelicht

Erg goed

Bedankt

snel goed

top

Super service!

Ik heb 2 paar schoenen besteld en gevraagd of ze eerder opgestuurd konden worden en dat was geen probleem. Ze zijn super goed bereikbaar, reageren heel snel en ze hebben vaak nog pareltjes in de goede maat beschikbaar. Aanrader dus!

Wat een top service! Al vrij snel na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik een mail i.v.m. een verkleuring op de schoenen. Bij deze mail zaten foto's zodat ik kon beoordelen of ik ze als nog wenste te ontvangen (het was namelijk het laatste paar). Ik kreeg ook de mogelijkheid de schoenen real life te beoordelen en wanneer het niet naar het zin was mocht ik ze kosteloos retourneren. Uiteindelijk heb ik besloten de schoenen toch te houden maar daar kreeg ik dan nog wel een extra korting voor. Dit stond ook een dag na mijn mail weer op mijn rekening. Kortom een zeer goede en snelle klantenservice die meedenkt en van aanpakken weet. Ik ben fan!

Snelle verzending!

Goede service, snelle verzending en mooie collectie!

overzichtelijk website met duidelijke informatie

Prima aanbod ook voor de grotere en bredere voet. Levering gaat snel.

Niets op aan te merken

Nette webshop

Door een menselijke fout ben ik iets langer op mijn nieuwe schoenen aan het wachten dan verwacht. Na het sturen van een mail met de vraag of mijn bestelling in behandeling is genomen al binnen 10 minuten antwoord met excuses. Ook is mij beloofd dat de schoenen zo snel mogelijk worden verstuurd. Ik heb goede vertrouwen in de afhandeling van mijn bestelling.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.