Mooie schoenen, snelle levering!

Super snelle en nette levering! Mooie schoen merken.

Goed aanbod aan schoenen

Ik zag laatst schoenen en ik moest die hebben maar in alle online sites waren ze uitverkocht en toen kwam Arendonk en die had ze ook nog eens in mijn maat! En ik wou bestellen zat er nog 30% korting overheen! Geweldig! Hele goeie ervaring met de site! Bestel zeker weer eens schoenen hierop!

Super service

mijn bestelling schoenen waren een maat te groot, na een telefoontje naar filiaal Eindhoven,super vriendelijk geholpen door Rob, hij zette meteen een maat kleiner apart voor me. En deze ben ik smiddags gaan ophalen.top!!

Schoenen besteld, gekocht en 3 dagen later bezorgd....helemaal top

Zeer snelle levering na verzoek tot spoed

Wilde snel een paar schoenen hebben. Na 1 mailtje was t met een dag geleverd.

Top ervaring

Snelle levering ondanks sale. Vriendelijk geholpen door klantenservice . Heel jammer dat ik de prachtige schoenen terug moest sturen ! Lag aan mijn voeten. De terugbetaling was ook binnen een paar dagen geregeld! Fijne ervaring met Van Arendonk Schoenen!! LiLilian

Super snel

Mooie sneakers snel geleverd.

Slechte ervaring met maatvoering.

Ik heb 5 verschillende maten moeten bestellen, om uiteindelijk 2 paar schoenen te kunnen houden. Van hetzelfde merk heb ik een maat 38 en een 40, terwijl 39 altijd past. Ik vind dit zonde van de telkens terugkerende verzendkosten/ terugstuur kosten en de co2 uitstoot van al die busjes. Misschien moet er beter naar de juiste maat (in cm.) gekeken worden.

Betrouwbaar en correct

Product maat was niet goed dus terug heel snel geld terug!!

Prima en snelle service

Beste Arendonk, Omdat ik zaterdag op vakantie zou gaan had ik gebeld of mijn nieuwe schoenen ook met spoed konden worden geleverd. Hoewel het niet kon worden gegarandeerd zou geprobeerd om de schoenen vrijdag te bezorgen. En vrijdag werden ze bezorg. Kortom helemaal top. Emiel

Helemaal tevreden

Ik heb een paar schoenen online besteld en in de winkel opgehaald. Alles was soepel verlopen. Netjes een bericht gekregen toen de schoenen binnenkwamen. In de winkel werd ik snel en professioneel geholpen. De schoenen zijn mooi en zitten lekker, ik ben helemaal tevreden!

Goeie en mooie schoenen aardig personeel en goede service

Goeie schoenen, goede service en aardige winkel hulpen

geweldige winkel en online shop

snelle levering en in de winkel word je vriendelijk te woord gestaan

Snel geleverd en in perfecte staat ontvangen

Mijn ervaring is dat de gevraagde schoenen snel leverbaar zijn en de schoenen zitten perfect. Is voor herhaling vatbaar !!

Fijne fysieke winkel en de webwinkel doet daar niet voor onder!

Prettige winkel, goed personeel en een goede service.

kopen zonder zorgen

Het is fijn om producten te kopen wat dezelfde ervaring geeft als dat je ze zou kopen in de winkel. goed product, vlot geleverd en de schoenen zitten heerlijk :).

Prima levering, maar als je een paar schoenen retour wil sturen, dan zijn de verzend en retourkosten totaal bijna 12 euro, dát weerhoudt me ervan om snel weer bij deze winkel te bestellen. (Helaas! Mooie schoenen!)

Redelijk

Levering was prima, goed optijd ook. Alleen helaas was maat 40 veel te groot, en moest ik zelf betalen om het pakket terug te sturen. Dit moest in de zak waar ze ook mee geleverd werden anders nog eens 10€ extra kosten. Zak is alleen door de stevige plak rand onmogelijk heel open te krijgen. Dus eindstand 15€ lichter en geen nieuwe schoenen want maat kleiner was er niet. Dus ja hele goedkopen schoenen mits je zeker weet dat het past. Ook geen bericht gehad of de schoenen zijn ontvangen en over het terug betalen. Is nu 5 dagen geleden.

Heel goed verzorgd

Ben zeer tevreden over de afhandeling en verzorging van het pakket. G o ede kwaliteit.

Zeer tevreden Over correcte en snelle levering.

Zie boven.

Goede sevice

Eerlijk en oprecht. Goede sevice

Geweldige service en behandeling

Een bestelling geplaatst via internet. Snel geleverd. Helaas niet de goede kleur. Bij bestelling zat een welkomstkaart (!) en een uitgebreide instructie voor retourneren. Voor een internetbestelling een aangename verrassing. Snel en doeltreffend afgehandeld.

Wat je ziet, krijg je!

Wat je ziet, krijg je. Meerdere keren schoenen gekocht en nog nooit hoeven te retourneren! Top, ga zo door. Een trouwe klant.

Ik heb altijd een probleem met retornen.

Ik heb altijd een probleem met retornen.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.