Gewoon goed, zeer klantvriendelijk

Altijd goede ervaringen tot nu toe. Voldoende keuze, klantenservice is altijd te bereiken , en super vriendelijk.

Betrouwbare webshop

Bestel regelmatig bij Arendonk; nooit problemen, schoenen komen keurig op tijd aan. Heb nog nooit iets terug hoeven sturen.

Geweldige service

Voor het opsturen van mijn bestelling werden een aantal fabricagefoutjes gevonden. De service medewerker was zo vriendelijk om foto's van de schoenen op te sturen en extra korting aan te bieden . Uiteindelijk heb ik de schoenen niet gekocht, maar ik ben zeer te spreken over kwaliteitscontrole en dienstverlening

Teleurstellend, want de schoenen in mijn maat waren uitverkocht, behalve een beschadigd paar

Weer super toppie!!!

Succes verzekerd!!!! Netjes en zeker altijd op tijd wat heel fijn is!!!

super personeel

Uitzoeken bestellen ontvangen en kei leuke schoenen

Ruim aanbod, kwaliteit-prijsverhoging prima. Goede service, communicatie over bestelling goed.

Mooie schoenen, jammer van verzendkosten

Zowel voor de levering als de retour verzendkosten betalen, voelt toch niet goed. Schoenen zijn overigens prachtig!

Duidelijke website en goede afhandeling van de verkoop.

Vlotte service

Communicatie en rechtzetten naar een andere maat verliep probleemloos en vlot.

Mooie pumps. Blij mee!

Ze zitten heerlijk. Conform afspraak op tijd geleverd.

Snelle levering. Prima transporteur, geheel volgens afspraak. Top.

En perfecte winkel om daar je schoenen/sneakers te kopen!

Ik Jan Metus, koop mijn schoenen of sneakers altijd bij van Arendonk in Groningen. Ik vind het een prettige winkel en vooral de mensen zijn zeer behulpzaam en zeer vriendelijk en de service is perfect. Gr. Jan Metus Stoepemaheerd 26 9737 TL GRONINGEN Mob. 156 81 564

Snel en correct

Bestelling was snel afgehandeld en op de juiste datum geleverd. Zoals het hoort!

Jammer genoeg niet meegedacht

Ik heb slippers besteld in de schoenmaat die ik jaren heb. Op de site stond niks over of ze groter of kleiner uitvallen, dus heb ik daar ook geen rekening mee gehouden. Bij aankomst waren ze veel te klein. Het leek wel om twee maten kleiner te gaan. Toen ik belde voor maatadvies kon dr klantenservice me niet helpen en verbond me door naarmde winkel. Die wilden hier okk niets over zeggen. Ik moest mar langskomen of ze terugsturen. Beetje vreemd als je een site hebt waar je schoenen verkoopt. Dan verwacht je ook meer hulp. Ik bestel hier niet opnieuw

Bestellen, leveren en retourneren prima geregeld

De bestelling alsmede de levering van de schoenen is goed gegaan. De schoenen zelf voldeden niet aan mijn verwachtingspatroon en ik heb ze daarom geretourneerd. De afhandeling hiervan is uitermate netjes verlopen en het contact met de klantenservice was prima!

Service is goed, maatadvies ontbrak

Goed klantcontact en controle op bestelling. Echter bij de schoen die ik besteld heb was de maatomschrijving niet correct en advies over de grootte van de schoen ontbrak. Heb maat 39, maar schoen viel kleiner uit. Aan mijn dochter gegeven en zelf maatje groter besteld. Hopelijk zitten die wel goed, want het zijn super leuke sneakers van Asics.

heel goed

Snelle levering.Snelle terugbetaling omdat de schoenen te groot waren.

wordt snel en eerlijk behandeld

santoni schoenen gekocht in de uitverkoop. bij klaarmaken voor verzending bleken er oneffenheden op te zitten. keurig gemeld en goed voorstel gedaan. maatvoering van santoni komt overeen met maatvoering van magnanni.

prima winkel met ruime keuze

prima winkel met ruime keuze zowel voor heren als dames.

prima schoenen die voldoen aan mijn verwachting

Heerlijke loopschoenen. Geven steun en voldoende demping. Comfortabel en warm. Ingespoten met gore-tex om ze waretafstotend te maken. Draag ze graag, mooie schoenen. Zoek nog wel loopsokken die tijdens het lopen niet naar beneden kruipen.

Mooie schoenen met goede service

Mijn maat was helaas niet meer beschikbaar in de winkel dus moest ik de schoenen online bestellen. Na een kwaliteits controle in het magazijn bleken er wat imperfecties in de schoen te zitten in de vorm van "paslijntjes". Na duidelijk overleg en goede foto's vanuit het magazijn mocht ik de schoenen uiteindelijk overnemen met een mooie korting!

Het opsturen en in mijn geval retour sturen verloopt soepel en snel. Ook de terug betaling ging snel.

Mooie website met prachtige schoenen!

Snelle levering! Heel tevreden!

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.