Zowel live als online een goede zaak

Zeer snelle levering. Netjes ingepakt. Duidelijke informatie over retourzending, maar dat was gelukkig niet nodig. De bestelde schoenen zijn net zo tof als gehoopt.

Goede

Goede en snelle service.

Duidelijke site met duidelijke uitleg wanneer je het ontvangt

Goede ervaring gehad, netjes geleverd op afgesproken tijd en een mooi assortiment aan schoenen.

Van aankoop tot thuisbezorging zeer vlot

Het hele proces verliep erg voorspoedig. Geen verrassingen

Snelle levering en gevarieerd aanbod.

Mijn gangbare maat (39) bleek toch iets te klein. Zelfde dag maat 40 besteld. Bij Klarna aangeven dat er een retour zou gaan, maar toen werd de verkeerde bestelling geannuleerd en kon ik niet via de app betalen, dat vond ik niet zo handig. Ben nu wel heel blij met mijn espadrilles, ze zitten heerlijk en staan superleuk! Ik kan bij Van Arendonk altijd wel iets leuks vinden (helaas voor de portemonnee).

Ik heb schoenen besteld, de levering liet iets langer op zich wachten omdat er een kleurverschil werd geconstateerd. Ik werd hier netjes van op de hoogte gebracht. Vorige week heb ik de schoenen geleverd gekregen en zij waren naar mijn zin en mooi. Ik kreeg er ook nog een tablet chocolade bij: wat wil je nog meer! Bedankt Arendonk!

Goed service

Kwaliteit en perfecte service

Door mijn eigen toedoen ontstond er een probleempje bij de bestelling. Dit werd meteen met een persoonlijk telefoontje opgelost. Heel attent! Zo is online bestellen bij van Arendonk toch ook heel persoonlijk winkelen.

Gewoon top

Gewoon top, een zaak die begrijpt wat gastvrijheid en klantvriendelijkheid inhoud!

Vriendelijk personeel em leuke betaalbare schoenen

Ben goed geholpen door het deskundige personeel. Alleen jammer dat ik toen ze mijn maat niet in de winkel hadden en ik deze met de hulp van de verkoopser online besteld had terwijl ik ze in de winkel betaal ik toch 6.75 verzendkosten moest betalen omdat ik ze thuis bezorgd wilde hebben aangezien ik niet in Tilburg woon.

Betrouwbaar

Goede kwaliteit en service

Uitstekend is

Ik had de verkeerde maat besteld: gebeld en direct aangepast . Dus juiste maat ontvangen ! Dat is pas service

Fijne mensen die daar allemaal werken Helpen je ook altijd goed

Keurig geleverd

Levering duurde iets langer dan ik gewend ben, maar verder keurig!

Helemaal goed

Snel en netjes

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Superrr

Heb nog nooit online schoenen gekocht ( ben 63 jaar ) Wil ze echt zien en passen. Ik had op de site gekeken en toen gekeken of ze in de winkel in Eindhoven of Tilburg verkrijgbaar waren maar daar waren de niet meer te krijgen dus toen heb ik ze toch besteld en dat ging kei makkelijk En 2 dagen daarna had ik ze in huis, Grt. Ans Neggers

Mooie schoenen, snelle levering, hoge verzendkosten

Ik ben tevreden met mijn bestelling van Nubikk Yucca Cane schoenen bij Van Arendonk. Het zijn mooie schoenen en de levering was snel. Ik vind het wel gek dat ik €7 verzendkosten moest betalen voor schoenen van €144. Inclusief deze verzendkosten was Van Arendonk toch de goedkoopste

Snelle en correcte levering!

Prima werkende webshop. Snelle levering, waarbij we ook nog een verrassing in de doos vinden. Fijn!

Magnanni’s besteld.

Magnanni’s besteld, voor verzending kreeg ik een mailtje dat de schoenen verkleurd waren, en dit het laatste paar was. Een korting van €20 aangeboden gekregen, echter vond ik dit te weinig. En de schoenen toch niet genomen. Goede communicatie.

Kapotte schoenendoos ontvangen met excuus briefje + chocoladereep. Geweldig!

Zeer goede service.

Kom van Antwerpen speciaal naar van Arendonk om schoenen te kopen.Bestel ook al eens one line.Zeker de oudere man en vrouw super vriendelijk.

Prima communicatie en snelle levering

Prima communicatie en snelle levering

Heel prettig

Overzichtelijke en goed werkende website. Goede filter mogelijkheden waardoor je snel de beste keuzes voor jou te zien krijgt. Genoeg keuze: modieuze schoenen en merken met kwaliteit. Eenvoudig bestelproces, goede terugkoppeling over status bestelling, snelle afhandeling en levering. Wat het echt af zou maken, zou een soort van persoonlijke note/kaartje zijn waarbij je de klant (genoemd bij voornaam) een extra beleving geeft. Vaak is het een dure aankoop. Dus geef ze daar een extra goed gevoel bij. Wens ze daarnaast ontzettend veel plezier wenst met de aankoop. En bedenk daar een niet-standaard zin voor bijvoorbeeld beginnend met een pakkende feelgood quote alsin "if I ever let my head down, it will be to admire my new shoes" En dan iets in de zin van: Hi Margo, wat leuk dat we weer een bestelling van je mochten ontvangen (bij een terugkerende klant: laat het woordje "weer" weg bij een nieuwe klant) Goede keuze ook (bij meerdere paren "keuzes") Geniet van je aankoop en mocht er iets zijn of zin in een nieuw of extra paar, je weet ons te vinden. Groetjes van ons Customer service team Van Arendonk

Snelle verzending

Goede site, makkelijk bestellen en snel in huis

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.