Helemaal verliefd !!!

De foto's op de site waren al prachtig....., Maar toen ik het pakketje ontving, en uitpakte.... Verliefd......, wat een mooie kleur, materiaal en style! Van Arendonk; zeker aan te bevelen; voor als je iets speciaals zoekt.

Prima schoenenzaak! Nette verzending en bij vragen een zeer snelle en duidelijke terugkoppeling.

zeer prettig Top kwaliteit schoenen!

Geweldig had overal gezocht maar hier direct

Prima bedrijf ik raad het iedereen aan. Gaat zeker reclame maken hiervoor.

De schoenen zien er precies zo uit als op de site.

Ik vind het heel fijn dat de kleuren van de schoenen precies hetzelfde zijn als ik op de site zag. De verpakking was goed met extra veters en ook nog een folder. De bon, een goeie stevige doos. Prima!!

Grote keuze, charmante en kundige medewerkers en snelle nalevering

Grote keuze, charmante en kundige medewerkers en snelle nalevering

Snelle service en vriendelijke reacties

Alles naar verwachting

Schoenen voldoen aan verwachting, goed in de webshop in beeld gebracht.

Super service !!

Altijd een correcte service en levering

Easy order, quick delivery

Website toegankelijk, bestellen ging gemakkelijk en snelle levering :)

Klantvriendelijk

Professioneel, snelle leveringen prijs kwaliteit prima.

Mijn favoriete schoenenwinkel

Geweldige winkel, ook goede service online

Zoals het hoort

Snelle levering, duidelijke website, Schoenen keurig in doos verpakt kortom niets op aan te merken

Toppie!!!

In 1 woord..... Toppie!!!👍🏼👍🏼👍🏼

Geweldig!!

Ik had mijn schoen via jullie webshop besteld en die zouden door post nl gebracht worden. Dat liep ernstig fout bij postnl en de 2 mensen die we belden hadden er geen kaas van gegeten👎🏻 Toen maar naar de webshop van Arendonk gebeld en prima geholpen en die mevrouw was erg adequaat en vriendelijk. Later belde ze terug dat het geregeld werd. Van postnl hebben we niets meer gehoord maar we hebben de schoenen nu wel binnen. Dat alleen door de mw van de webshop van Arendonk!! Ik weet niet hoe ze heet maar heel hartelijk bedacht voor de service👏🏻👏🏻 Corrie wilders

Top ervaring

Goeie schoenen en goed geleverd :)

Bedankt voor de schoenen

Altijd zeer klantvriendelijk in de winkel in Breda.

Alles klopt gewoon

Alles klopt zoals omschreven en de bezorging zoals afgesproken.

Service is goed, goed produkt

ik zou mijn vrienden aaraden om bij jullie produkten te kopen Ik heb 2 paar boots bij jullie gekocht, ze zitten perfect.

Snel geleverd en mooie schoenen

Goede service top

Snelle en goede service!

Voordat mijn schoenen werden geleverd kreeg ik een bericht dat de schoenen er niet zo perfect uitzagen als dat ze zouden willen en kreeg ik de optie te annuleren of een korting te krijgen. Ik heb ze besloten te houden want ze zagen er zeker alsnog prima uit. Ze reageren ook erg snel op mail. Kortom, erg nette en snelle service!

Ik koop regelmatig schoenen in de fysieke winkel in Groningen, zeer goede ervaringen, kundig persone

Nu heb ik online besteld op 21 april, heb nadat ik op 24 april na heb gevraagd te horen gekregen dat 1 paar schoenen verkleurd was en er daarom nieuwe zijn besteld, tot nu toe echter nog niets weer gehoord en dus ook nog geen schoenen mogen ontvangen, Helaas.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.