Ik geniet telkens en het aantal is min. 30

Schoenen besteld en netjes ontvangen.

klantenservive

top en als ik mijn laarzen krijg zal ik een beoordeling schrijven

Uitstekend geholpen!!!!

Bedankt Bart!!! Voor je geduld, inzet, klantvriendelijkheid, service en gastvrijheid. Ik ben zo netjes geholpen door dit team! Ze hebben echt wat tijd in mij moeten steken. E-mailtjes telefoontjes. Ik had schoenen besteld, helaas was de maat te klein. Dus stuur ik deze retour. Krijg ik een maatje groter opgestuurd....(deze moesten ze ook nog eens vanuit een ander filiaal laten komen) vergeet ik deze af te halen bij het afhaalpunt en vervolgens wordt het pakketje terug gestuurd. :(( Vervolgens sturen ze het zonder aarzelen weer op. Heb deze afgehaald, maar helaas vielen deze toch te groot. Dus heb ik deze weer terug moeten sturen. Excuses voor het ongemak en bedankt voor alles👍 Ik zal zeker weer bij jullie bestellen en raad dit ook zeker aan anderen aan!!!!

Snel geleverd, goed product, nette prijs

Snel geleverd, goed product, nette prijs.

Teleurstellend

De schoenen zijn in goede staat ontvangen na een dag of 6. De verzend kosten moest ik zelf betalen . Wat ik heel erg vind is dat de schoenen niet meer terug genomen worden. Ze stonden niet zo mooi aan de voet. Er was dus niets met de kleur of maat . Toch een strop voor 2 paar schoenen a 100€ p. stuk. Ik zal dus niet zo gauw weer schoenen online bij van Arendonk bestellen.

Netjes

Fijn geholpen

Mijn ervaring is erg goed. Ben geholpen door Erik in filiaal den bosch. Goed mee gekeken naar de laars. Nagedacht over eventuele opties zoals gespen strakker zetten, zodat de schoen beter past. Binnenkant van de schoen bleek fabriek fout te zitten. (Dubbel stof) waar ik last van had. Ik werd serieus genomen, samen naa gekeken. Zonder enige moeite nieuw paar besteld en thuis laten komen Mocht het probleem opnieuw voorkomen. Kon ik bellen en ander paar krijgen. Anders geld terug.

Schoenen besteld. Snel geleverd. Alleen jammer dat je return shipping costs zelf moet betalen.

Snel geleverd maar na retourzending schoenen 6,95 kosten betalen.

Eenmalige bestelling bij van Arendonk, vanwege het feit dat na het niet passen/ niet fijn zitten van de schoenen en na retourzending ervan naar u, ik voor kosten opdraaide van 6,95 voor retour etc.. Vind dit niet klantvriendelijk. Elders is dit beter en klantvriendelijker geregeld.Dus was dit een eenmalige bestelling bij u. groet, Irene Wessel.

Besteld en kwam binnen aangegeven periode binnen

Prima service, al pasten de schoenen uiteindelijk niet

Bestelling, levering en verdere service prima in orde, al heb ik de schoenen helaas moeten retourneren vanwege de pasvorm.

Vlotte levering, prachtig paar laarzen.

Vlotte levering, prachtig paar laarzen.

Prima winkel

Mooie schoenen, snelle levering en service

Overzichtelijke website, vlotte service

Ik snuffel graag op de website van van Arendonk, de zoekmachine werkt prettig en na koop worden de schoenen snel geleverd. Ook retouren worden correct en vlot afgehandeld.

Zeer klantgericht!

Vriendelijk en klantgericht

Voor herhaling vatbaar

Er was een “foutje” gemaakt met één artikel, aar daar was ik vooraf keurig over gemaild. Bij het ophalen in de winkel is mijn bestelling nogmaals nagekeken. Alles zat keurig verpakt. Meteen nog een paar schoenen uit de nieuwe collectie gekocht.

Goede communicatie en snelle levering, keurig verpakt: kortom: voor herhaling vatbaar!

Goede kwaliteit en snelle levering

Prima, maken soms fouten

Had een rugzak besteld, betaling en levering gingen goed. Alleen bleek het dat het om de mid versie ging, niet de standaard. Teruggestuurd en kreeg mn geld de dag erop terug.

Gewoon alles goed geregeld top!

Lange levertijd

Ondanks de belofte op de website de levertijd bij lange na niet gehaald.

Kwaliteit en goede service

Twee paar schoenen besteld via de website. Vlotte levering, goede kwaliteit schoenen en veel keuze op de website van mooie kwaliteitsmerken.

Eigenlijk geen woorden voor Maar top service

Nou eigenlijk in 1 woord te zeggen “super”

Schoenen besteld en volgende dag in huis. Prima te volgen via track en trace en keurig verpakt

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.