Op een keurige manier afgehandeld..!!!

Bestelling verliep zonder problemen.. Bezorging geregeld via de plaatselijke winkel. in de winkel ook geadviseerd de schoenen te passen.. Ze bleken niet te voldoen aan mijn verwachtingen.. Zonder problemen weer prima geholpen bij het terugsturen.. Kortom zeer tevreden en ik zou zo weer mijn schoenen via de webshop van Van Arendonk bestellen!

Super geweldig

Een paar Harris schoenen on-line besteld. Thanks voor de goede zorgen.

Mooie schoenen tegen goede prijs, alleen jammer dat ze de andere schoenen niet konden leveren in de juiste maat

Gebruiksvriendelijke website, mooie producten.

Gebruiksvriendelijke overzichtelijke website met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Omslachtig

Op een zaterdag schoenen gezien en gepast. Door omstandigheden niet meer in de gelegenheid geweest om later die dag terug te komen om ze aan te schaffen. Ik dacht dan bestel ik ze via internet. Daar waren ze uitverkocht in mijn maat. Op maandag gebeld en ook in de winkel uitverkocht in mijn maat. Toen een ander model besteld. Diekreeg ik na een paar dagen afgeleverd aan huis. De schoenen zaten in een verkeerde doos en ze waren verkleurd inclusief de binnenzolen. Dag er na gebeld uiterst vriendelijk de schoenen hadden zo niet verstuurd mogen worden( wel gebeurd)ik kon ze terug sturen en zou dan het volledige bedrag inclusief de verzendkosten terug krijgen. Ik had niet zo’n zin in het inpakken van de schoenen en het gaan naar een verzend punt. Ik kon ze ook in een winkel terug brengen ik moest toch in Den Bosch zijn dus koos ik voor die optie. Wat schetste mijn verbazing in de winkel stonden 2 paar schoenen van het model wat ik eigenlijk wilde in mijn maat. Heb ze toen omgeruild voor dat model. Echter omdat het een omruiling was kreeg ik mijn verzendkosten niet terug. Toen ik zei dan ruil ik ze niet om maar wil ik mijn geld terug en KOOP dan dat andere paar dan krijg ik wel de verzendkosten terug? Antwoord ja???? Dat vonden ze in de winkel ook wel een gedoe. Heb ze omgeruild en zou de verzendkosten via de webwinkel terug krijgen. We zijn nu 3 dagen verder nog niets vernomen. Ik vind dit allemaal zeer omslachtig.

Besteld, de volgende dag direct in huis !

Mooie leren laarsjes besteld, mooie kwaliteit !!! Waar voor je (sale) geld ! Ik ga hier vaker bestellen. Héél tevreden.

Ik heb zeker een zin om andrre schoenen te kopen

Prima en snel bezorging

Goed geregeld

Heel vriendelijk, retour sale artikelen niet mogelijk ☹️

Vriendelijk geholpen. Niet meer ruilen “sale” artikelen staat duidelijk op de bon maar had ik niet gelezen en ook niet verwacht van een zaak als van Arendonk. Heb nu te kleine schoenen in de kast staan. Jammer.

Gweldig!!

Geweldig goede TOP service!!

Duidelijk in aanlevering, komen afspraken na.

Goede service.

Online bestelling werd op tijd geleverd en was netjes verpakt. Retour brengen in de winkel was geen probleem en werd goed geholpen. Volgens afspraak geld retour ontvangen op rekening.

Heel tevreden

Snelle verzending en hele mooie kwaliteit schoenen! Een echte aanrader!

Ben zeer tevreden met de afhandeling

Besteld en 2 dagen later in huis. Sneakers zijn super leuk

Over het algemeen erg tevreden over priis/kwaliteit eal

Maar nu bij mijn 4 weken terug gekochte Blackstone (met bont gevoerd) schoenen (prijs 199,- min de korting voor de sale) Ben ik erg tevreden over het draagcomfort maar minder over de kwaliteit van de ruw leren veters. Die zijn al gebroken en dat is vervelend. De veter middendoor getrokken en nu dus een korte veter die ik nog net kan strikken. Bij deze kwaliteitsschoenen verwacht ik ook een veter die “tegen een stootje kan.” Ook heeft de winkel geen vervangend paar veters.

Ik ben eentevredenklant

Ik koop graag mijn schoenen bij jullie Je wordt vriendelijk geholpen door het personeel, en het retouneren verloopt altijd prima Mij hoor je over jullie niet klagen 👍

Goed geregeld

TOP!!!

Vrij snel geleverd!! Ben superblij met mijn laarzen!

Positief

Helaas kon mijn bestelling niet geleverd worden, maar dat werd ook krijg afgehandeld.

Keurig!

Op de schoenen zat een beschadiging. Dit is netjes vooraf kenbaar gemaakt per mail, inclusief foto's. Ik heb hiervoor een nette korting op de schoenen gekregen. Daarnaast prettige en snelle communicatie per email. Wat mij betreft een voorbeeld van zoals het ook kan. Hier ben je nog klant! Zal dan ook in de toekomst zeker nog een paar schoenen bij jullie kopen. Dank jullie wel!

Goede aflevering, volgens website. Prima schoenen! Ben tevreden.

Misleidend

Schoenen besteld, na enkele dagen niks ontvangen zelf contact opgenomen, toen bleek dat mijn maat er niet was 36, de vraag van hun was of ik alsnog de schoenen wilde zonder door te geven welke maat ze wel hadden. Ik dacht misschien hebben ze nog maat 36,5 dan zou dat niet een hele groot verschil zijn. Toen ik terug mailde welke maat ze dan wel hadden werd me duidelijk gemaakt dat het ging om maat 38,5. Serieus ga je dan echt vragen of ik ze alsnog wil. HOE DAN???????

Snel geleverd Goed verpakt Ben blij met mijn nieuwe schoenen

Goed, zoals afgesproken was koken ze na.

Goede aanbieding en op tijd geleverd. Meer kunnen ze niet doen om te verbeteren.

Erg goede prijs. Snelle levering. Ik hou deze zaak in de gaten!

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.