Correcte manier van afhandeling

Omdat de actuele voorraad niet op de website staat had ik een paar schoenen besteld die niet meer leverbaar waren. 3 dagen na bestelling kreeg ik een mail dat product niet meer leverbaar was en dat ik een ander maat kon kiezen of mijn geld terug kon krijgen. Eerste optie is een beetje onnozel dus na een paar dagen stond het bedrag weer netjes terug op mijn rekening. Kortom goede en correcte afhandeling van zaken.

Mooie merken, goede korting, goede service.

Arendonk leren kennen d.m.v. goed gesorteerde mooie merkschoenen. Eerder geslaagd voor schoenen die ik nodig had voor een bruiloft. Door de goede kortingen en de mooie merken blijf ik terugkomen. Goede service, goede kortingen.

Heel tevreden

Goede prijs, snelle levering, prachtige schoenen

Ik was op zoek naar een goede prijs voor de Ugg’s die ik niet meer uit m’n hoofd kreeg, en eigenlijk wilde ik ze ‘t komende weekend al aan op de Modebeurs! Bij Van Arendonk had ik bingo. Super blij met mijn schoenen! Bedankt!

Eindelijk kunnen scoren in de sale

Het was gokken of mijn keuze schoenen nog verder afgeprijsd zouden worden. Zondag nog boven de €100, maandag €75. Bingo! Komt dan nog wel verzendkosten overheen, want, tja, dat is de andere kant van het sale voordeel. Toch redelijk snel de schoenen ontvangen. Toppie.

Fijne website. Levering zou iets sneller kunnen! Verder mooie merken, koop regelmatig schoenen via van Arendonk.

Perfecte service en advies

Ideale combinatie van online en winkel met perfecte service en advies. Erg goed geholpen door Eric die zeer deskundig en erg behulpzaam was. Beste schoenenzaak van Den Bosch e.o.

Het was een 10 geweest als de schoenen nog eerder binnen waren!

Fijne webwinkel

Erg mooi assortiment. Met de prettig werkende site en goede filters is het makkelijk vinden en kiezen. Dat je beperkt moet betalen voor een retour vind ik prima. Zo maak je de keuze zorgvuldiger.

De schoenen van zoonlief, die na 3 maanden alweer nieuwe schoen moest, waren gelukkig snel binnen. Hij is er helemaal blij mee.

prima site en nette levering

Ik heb al eerder besteld bij van arendonk schoenen met goede ervaring. Vandaar weer een bestelling geplaatst.

Schoenen besteld die wederom uitverkocht bleken te zijn.

Schoenen via de website besteld die uitverkocht bleken te zijn. Kan een keer gebeuren. Echter is dit al voor de 2e keer bij mij dat schoenen die aangeboden worden op de website uitverkocht blijken te zijn. Ik kreeg als reactie een mail waarin de leverancier de schuld krijgt, omdat de verkeerde maat in de doos zit. Exact dezelfde mail die ik bij de vorige (ook uitverkochte) bestelling heb gekregen. Erg toevallig. Maar nu wordt als alternatief aangeboden de schoen in 3 maten groter te nemen. Teleurstellend en weinig klantvriendelijk.

Geweldig!

Super snelle levering, geweldige schoenen! Helemaal tevreden!

Goed geholpen

Een fijne winkel, vriendelijk personeel

Goede service en goede kwaliteit

Ik ken de winkel al heel lang en heb goede ervaringen in de kwaliteit van de schoenen, klantvriendelijkheid en goede service. Deze schoenen heb ik online gekocht omdat ze in de winkel in Den Bosch op dat moment niet voorradig waren.

Goede snelle service

In goede orde ontvangen. Sneller dan verwacht en is netjes verpakt. Minpuntje de kosten voor bezorgen liggen hoger dan gemiddeld.

levering prefect

levering schoenen snel en in goede orde ontvangen. Bezorg en retourkosten mag goedkoper, bij veel concurrenten zijn deze kosten steeds vaker gratis of beneden de 4 euro. Verder geen op of aanmerkingen.

Slecht

Van Bommel schoenen gekocht in de sale, blijken een week later weer 25 euro goedkoper !

Uitstekende service

Goede kwaliteit, eerlijke prijzen, persoonlijke en vriendelijke service.

Fijn

Mooie schoenen besteld, wel even moeten wachten maar dat kwam omdat ze uit de Sale kwamen, al kosten ze nog 110 euro...

Goede prijs

Van Arendonk had een goede prijs! En een goede duidelijke omschrijving van het product. De verzending was niet mega snel, maar wel binnen 5 dagen. Product naar tevredenheid!

Fantastische service

Schoenen gezien in de Breda vestiging, echter niet in mijn maat. Ik woon niet in Breda en de verkoopster heeft toen voor mij online in alle vestigingen gekeken of mijn maat er was. De schoenen gevonden en direct besteld. Binnen een paar dagen ontvangen. Geweldig!

Erg fijn!

Fijne sales op kwalitatieve items! Super blij met mijn Veja sneakers!

opzich goed alleen jammer dat rechts al gepast was had liever nieuw paar volgens de site was die er niet meer

HEEL GOED

Geweldig goede service.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.