Goed en netjes

Goede omschrijving bij de schoenen in de webshop. Snel en netjes geleverd.

Mail ontvangen dat er iets was met de schoenen. Foto erbij. Kon ik zelf beslissen of ik schoenen toch wilde j/n. Besloten om te toch te nemen. Kreeg ik ook nog extra korting!

Zonder poespas, bestellen en 2 dagen later kun je er op lopen!

Alles snel geregeld, bestellen, order binnen en 2 dagen later wordt het bezorgt!

Snelle levering!mooie collecties.

Goede, eerlijke en persoonlijke service

Na het plaatsen van mijn bestelling, kreeg ik een excuus mail dat ze mijn bestelde schoenen niet in perfecte staat konden opsturen. Er zat namelijk een vlekje op een van de schoenen. Doordat dit op de foto's die ze hadden bijgevoegd niet goed zichtbaar was, stelde ze voor de schoenen alsnog naar mij op te sturen, zodat ik ze real life kon beoordelen. Daarnaast mocht ik de bestelling uiteraard ook dierect annuleren. Ik koos ervoor ze toch eerst te willen beoordelen. Mocht ik ze dan alsnog willen behouden (ondanks het vlekje) zou ik hier een extra korting voor ontvangen. Dit was binnen een dag allemaal geregeld en werden de volgende dag nog bezorgt. Na het goedkeuren van mijn bestelling kreeg ik diezelfde dag nog een reactie en de volgende dag stond de compensatie al op mijn rekening. Ondanks dat het in eerste insantie een teleurstelling leek te worden, kan ik niks aanmerken op de service. Want wat een eerlijke, snelle en persoonlijke benadering en service. Mijn complimenten!!

Snelle levering, prachtige schoenen

De schoenen bleken niet in 38,5 te bestaan, ik ontving een mailtje of ik maat 38 of 39 wilde. Nadat ik teruggehaald had, hebben ze de schoenen ook onmiddellijk op de post gedaan, zodat ik ze de volgende dag binnen had, net op tijd voor de verjaardag van mijn dochter, voor wie ik ze besteld had!

Slechte service

Philip model sneakers besteld, zat op beide veters bloed.geretourneerd, nieuwe ontvangen, geen excuses, helemaal niks.. al had er een briefje bij gezeten..

Goede en snelle service

Vriendelijk geholpen in de winkel. Ook werd ik geïnformeerd wanneer de schoenen binnen zouden komen.

Snelle bezorging, dure verzendkosten

Prachtige sjaal. Snelle bezorging. Hoge verzendkosten. Gratis boven €50, mits het artikel niet afgeprijsd is.

Snelle goede service/levering

Ook toen ik per mail een vraag stelde vrijwel meteen antwoord

Snelle bezorging, netjes verpakt! Erg tevreden en ook de sneakers die ik besteld had waren prachtig zoals verwacht

Goeie service

Helemaal top

Hele snelle service, prachtige schoenen en lopen als pantoffels. Kortom een aanrader!

Fijne winkel

Goede service, ruime keuze in de betere merken. Prettig dat er ook een ‘fysieke’ winkel is naast de online verkoop.

Eerlijk

Over via webshop aangekochte schoenen werd vooraf melding gemaakt van kleine passporen (welke vrijwel niet zichtbaar) en in verband daarmee bood v Arendonk een korting ter compensatie. Eerlijk en netjes! Complimenten!

Ruime keuze en snelle levering

Ruime keuze van fijne merken. Schoenen werden snel geleverd en ook ideaal dat retourneren via de winkel kan. Ik had gekozen voor betaling via Klarna, wat ook heel makkelijk is. De retouren waren binnen twee uur verwerkt zodat je meteen het resterende bedrag kunt betalen.

Nog niet echt op on line verkoop gericht

Foto van het bestelde product is onduidelijk waardoor details nauwelijks zichtbaar zijn. Omschrijving van het product is onjuist (foutieve kleurstelling) waardoor de bestelling geretourneerd moet worden. Verzendkosten €6,95 en retourkosten €4,95. Niet van deze tijd.

betrouwbaar bedrijf

Snelle levering en snelle afwikkeling na retourneren!

Geweldig aanbod en vriendelijke, accurate klantenservice

Een van de twee paar door mij bestelde schoenen bleek uiteindelijk jammer genoeg niet leverbaar. Dit werd uiterst accuraat opgepakt door de klantenservice. Ik ga hier zeker vaker shoppen.

Snelle service en goed advies

Ik bestelde in de sale een paar Asics maar mijn maat bleek niet meer beschikbaar. Meteen een mail ontvangen of ik dan een andere maat wil ontvangen. Advies gevraagd betreft de maten en dag erna mijn schoenen al in huis. Blij met mijn aankoop.

Makkelijk online shoppen!

Online bestellen gaat erg makkelijk, goede service en een modieuze collectie van fantastische merken. Top!

Geweldige winkel om ook online te kopen!

Heb al een aantal keren schoenen online gekocht. Mooie merken ook. Altijd zeer snelle levering en waar nodig een heel goede service.

Fantastische service

Al vaak gekocht in de winkel in Den Bosch dat vind ik altijd zo gezellig daar dus dat die ik het liefst.Omdat ik toch nog westernboots wilde heb ik twee paar besteld 1 uit sale en 1 nieuwe collectie.Bij het inpakken van mijn laarsjes uit de sale kwamen ze erachter dat er een vlekje bo oneffenheid hadden ontdekt.Kreeg gelijk een mail hierover met excuses en foto’s ervan plus een korting erop met ook de mogelijkheid om ze terug te sturen uiteraard.Maar ik mocht ze ook live bekijken.Bij aankomst niets te zien van oneffenheid maar zo lief en attent deze mensen weten wat hun klanten willen!Zal daarom ook altijd klant blijven!Om het einde vh verhaal nog te vertellen, ik heb de laarsjes toch niet genomen omdat ik eil gaan voor iets anders uit de collectie in het voorjaar.Maar zéker niet omdat ik niet tevreden was, want dat ben ik zéker!!Ga zo door Arendonk!!

Snel en goed

De levering van de schoenen was sneller dan verwacht. Tevreden over de communicatie

Goede en snelle service

Laarsjes waren netjes verpakt en snel veestuurd.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.