Online bestelling geplaatst. Supersnelle levering. Ik ben dik tevreden met mijn Mason Garments!

Supersnelle service !

Fijne winkel, behulpzame medewerkers en online ook supersnel geleverd, dank voor jullie service !

tevreden

bestelde schoenen hadden kleurverschil; vóór verzending foto's ontvangen met de vraag of ik ze zo wilde ontvangen voor een aangepaste prijs of dat ik het geld terug wilde hebben. Netjes afgehandeld zoals het hoort!

Mooie producten en aanbiedingen maar dubbele verzendkosten

Ik vind dat er op de website een ruime keuze is met veel leuke aanbiedingen en mooie schoenen. Verzendkosten worden in rekening gebracht voor aankopen onder de 60 euro. Fair enough. Ik kocht een paar schoenen in de sale voor 95 euro en moest toch verzendkosten van 6,95 betalen, omdat deze schoenen in de sale waren. Dat vind ik vreemd. Bij het terugsturen werd er wederom 4,95 in rekening gebracht. Kortom ik was 11,95 kwijt aan alleen al verzendkosten....

Snel

Snelle levering. Goede website met duidelijke foto's. Kleuren wijken niet af.

Zoals verwacht

Mijn schoenen in de sale gekocht en zoals aangegeven was de levertijd iets langer dan normaal. Zondags besteld op donderdag inhoud. Ondanks de verzendkosten was de aanbieding niet duurder dan bij andere aanbieders. Nu het 2de paar wat ik hier gekocht heb en zal zeker terugkomen.

voldoende

Ik heb schoenen besteld van 190,00 euro en moet 6,95 euro aan verzendkosten betalen. Tevens krijg ik een brief bij mijn verzending dat ik terug mag sturen maar dat ik alleen mag ruilen ipv mijn geld terug. Ben uiteindelijk wel geslaagd maar zal mijn volgende keer kijken waar ik elders kan kopen aangezien ik dit absurt vind op zo"n bedrag.

Super goede service

Top service!! Schoenen hadden wat verkleuring opgelopen maar dit is heel goed en netjes afgehandeld! Super aardig personeel echt een aanrader om hier iets te bestellen !

een fijne ervaring met goede comunicatie

in de winkel had ik een paar laarsjes gezien die ik echt fantastisch vond, ik ging ze passen alleen ze waren net te klein. de medewerkers zeiden dat ik het dan kon bestellen dus dat heb ik gedaan. de schoenen waren vervolgens heel snel binnen en ik wist bijna precies wanneer ze zouden komen.

nette levering en retourontvangst

ik ben zeer tevreden over de levering en ook de retourprocedure. Had snel mijn geld weer op de rekening staan

Zeer goede service

Ik had een paar sneakers besteld via de website. Bij inspectie in het magazijn was gebleken dat het leer van de sneakers een (hele lichte) beschadiging had opgelopen. Dit werd mij keurig van te voren gemeld en daarbij voorgesteld dat, wanneer ik toch tot aankoop overging, mij een deel van het aankoopbedrag werd teruggestort ter compensatie. Ik was hier blij verrast door. Ze waren tenslotte al in de sale. Het bedrag was al snel teruggestort. En de sneakers zitten super.

Ontevreden

Mijn schoenen in de uitverkoop gekocht, ten tijde van het verzenden van de schoenen verder afgeprijsd. Ik heb vervolgens gebeld om van de verdere prijsdaling gebruik te kunnen maken maar daar werd geen gehoor aan gegeven. Ik zou de schoenen terug kunnen brengen en dan opnieuw aan kunnen kopen. Duidelijk een geval van niet de klant centraal stellen. Normaliter zou ik dit nooit posten op sociale media maar gezien het feit dat dit zo simpel opgelost had kunnen worden ga ik het toch doen en delen! Een teleurgestelde klant.

Top, zeer goede snelheid en service

Ondanks dat het om een sale item ging, uitstekende service.

Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid!

Ik had een paar laarzen besteld via de website, die bleek, enkel nog in een paar in mijn maat beschikbaar waren. Bij inspectie in het magazijn was gebleken dat het leer van de laarzen een (hele lichte) beschadiging had opgelopen. Dit werd mij keurig van te voren gemeld en daarbij voorgesteld dat, wanneer ik toch tot aankoop overging, mij een deel van het aankoopbedrag werd teruggestort ter compensatie. Ik vond dit een hele nette oplossing en erg zorgvuldig dat dit van te voren zo werd afgestemd.

Uitstekende service, zeer hulpvaardig en snelle levering

Doordat Postnl zeer nalatig is geweest met de bezorging heeft Arendonk mijn bestelling tot 3 keer toe moeten opsturen. Arendonk was hierin zeer betrokken en hulpvaardig en handelde snel. Een dikke 10!

Top om te shoppen

Prima en snelle service

Prachtig product en goed ingepakt

Ik ben enorm blij met mijn nieuwe handtas. Leuk merk hoor, lollipop! Nog nooit elders gezien. De tas was ook erg goed ingepakt. Daarnaast ook fijn dat het mogelijk was het pakket bij een postnl pakketpunt te laten bezorgen. Verzending duurde wel iets langer dan normaal, maar gezien de drukke sale periode begrijpelijk.

prima service en goed product

yktuvyghiujiokl;'

Zoals altijd dik tevreden!

De service in de winkel (Tilburg) en van de webshop is echt altijd top!

binnen de beschreven termijn verzonden

het had wel iets beter ingepakt mogen worden. ik had een tasje besteld, deze werd verstuurd met een plasticzak. als de postbode niet voorzichtig ermee omging had het pakje beschadigt geweest. had het dan liever in een klein doosje geleverd gekregen. maar verder prima!

Positief

Schoenen besteld, redelijk snel gekomen! Bij ontvang bleek dat kwaliteit van een schoen niet voldeed aan verwachting. Contact met service afdeling was goed, snel tot de oplossing gekomen, prima service!

snelle service

snelle service

Geweldige service

Bestelling liet wat langer op zich wachten, maar.... dat maakten ze helemaal goed. Stel je voor je hebt een schoenenzaak en je krijgt een order, achteraf betalen 1 schoen (sale, 70% korting) in verschillende 3 maten besteld. (Echt een stomme order natuurlijk, want je weet dat je 2 of 3 paar schoenen terug krijgt). Arendonk heeft voor verzending de schoenen gecontroleerd en merkte kleurverschil op bij 2 van de 3 paren. (Dit is bijna niet te voorkomen als de ene in de verlichtte winkel staat en de andere in een donkere doos ligt. Ze hebben mij eerst daarvan op de hoogte gesteld en foto’s meegezonden. Voor de verkleurde paren boden zij nog een kleine extra korting aan. Vond het zó fantastisch dat ik geprobeerd heb om de andere 2 maten te slijten aan mensen in mijn omgeving, zodat de niet opgezadeld worden met de retourzending. :) :) :) :)

Super!!!!! Snelle levering

Heel tevreden met de snelle levering en de schoenen netjes verpakt

een hele goede ervaring kan niet beter

ik ga nog veel bestellen veel keuze ,vlugge levering. als ze niet passen mag terug sturen en twee dagen later geld op de rekening.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.