Uitstekend.

Snelle levering. Duidelijke website en goede kwaliteit

De levering is prima. Jammer dat je de verzendkosten kwijt bent als de schoenen niet passen

De levering was snel maar helaas pasten de schoenen mij niet. De verzendkosten ben je dan kwijt ook al breng je de schoenen terug naar een van de filialen. Om die reden zal ik geen schoenen meer kopen bij deze website.

Sneller geleverd dan aangegeven. De standaard levertermijn van 3-5 werkdagen schrikt in eerste instantie af.

order correct afgehandeld

zie boven

Perfect!!

Hoezo naar een andere schoenenwinkel??

🔝

👍👌

Waardeloos

nadat de verkeerde maat geleverd vanuit de online store werd, was het advies van de klantentservice de bestelling retourneren en de order opnieuw plaatsen en weer betalen! pas als de fout geleverde bestelling ontvangen was kreeg ik mijn geld terug!!! of ik moest afterpay(wat ik niet heb) gebruiken. namen zich niet de moeite om bij een winkel filiaal na te vragen om te ruilen, dit zelf maar gedaan. Hulde aan filiaal Eindhoven die dit perfect hebben afgehandeld en ik de schoenen gelijk kon ruilen ondanks 95km enkeltje.

Mijn bestelling bleek verkleurd te zijn. Hebben ze mij keurig gemeld en een nieuw paar besteld. Moest iets langer wachten, maar wel prachtige laarzen ontvangen. Verder helemaal prima; makkelijk te bestellen, goede communicatie en prima levering.

Snelle levering, hoge verzendkosten

Mijn bestelling werd snel geleverd, maar ik vond de verzendkosten hoog. Deze werden ook voor retourzending in rekening gebracht.

hoge kwaliteit, breed assortiment, maar de verzending kan sneller

Goede en mooie winkel. De tijd tussen bestelling en verzending mag en kan korter

Prima ervaringen

3x online schoenen gekocht en elke keer keurig op tijd en in goede staat (ook echt nieuw dus) geleverd. Ze mogen alleen wat minder mails sturen, ben Imelda Marcos niet 😁

Goede service, maar lachwekkende korting

Laatste paar dr. Martens frontzip gekocht. Ik kreeg een heel nette mail met daarin uitgelegd dat er wat paslijntjes te zien waren, inclusief foto's en de vraag of ze alsnog wilde en dat ik ze altijd mocht retourneren als het toch nog tegenviel. Mocht ik ze willen houden, beloofden ze korting. Super goede communicatie en service dus! Ik wilde de schoenen houden en was benieuwd naar de korting. De korting bedroeg minder dan 5%, alsof ze spijt hadden dat ze korting hadden toegezegd. Ik heb er een beetje om gelachen en heb heel veel plezier van mijn mooie docs!

prima service en meedenkend personeel

Laarzen in de winkel gepast was niet de juiste maat echt veel te groot, online een maat kleiner besteld, kon er met geen mogelijkheid inkomen met mijn voet. Heel erg jammer. Het was een bijzonder groot verschil tussen 38 en 37.

nvt

Er was een probleem, mijn laarzen waren niet meegeleverd met de zending, ik ben ze zelf in een andere stad gaan halen omdat er in het weekend geen levering plaats vindt. Erg jammer, maar wel vriendelijk geholpen en opgelost meer 2 tabletten chocolade (welke je voor de kerst bij je aankoop cadeau kreeg, maar ik bedenk me nu dat ik de laarzen had gekocht/besteld in de winkel voor kerst.... en toen geen chocolade ontvangen heb.)

Ik ben altijd erg tevreden over de schoenen van Van Arendonk.

De collectie is altijd mooi en de schoenen of laarzen van goede kwaliteit.

Gebrek aan informatie.

Ik heb 2 weken geleden schoenen besteld. Deze zijn nu nosteeds niet. De schoenen zijn besteld tijdens de kerst periode dus snap ik dat er wat vertraging op zou lopen. Een week hierna heb ik een mail ontvangen waarin stond dat de schoenen vertraging op hebben gelopen ivm verkleuring. Hier na niks meer van gehoord.

Super snelle en goede service!

Ondanks de feestdagen werden mijn schoenen (keurig verpakt) snel bezorgd! Heel blij mee!

Meer dan perfecte service.

De schoenen die ik wilde hebben waren in het filiaal in Breda niet op voorraad, de verkoopster heeft ze toen zonder bijkomende kosten laten toesturen.

Snel bezorgd

Via de website besteld, heel makkelijk en snel bezorgd. Alleen jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn, bijna alle winkels bezorgen gratis.

Bij mijn bestelling gingen er bij de bezorging wat dingen fout (schuld post.nl/bezorgpunt). Daarbij heb ik super service en hulp gekregen! Echt helemaal top!! De laarzen zitten ook nog eens heerlijk. Ben er echt heel blij mee.

prachtige laarzen, snel geleverd

de laarzen online besteld nadat ik ze eerst in de winkel in Eindhoven mocht passen van een zeer aardige medewerker. Helaas waren ze niet in het zwart in Eindhoven maar daardoor wist ik wel welke maat ik moest hebben en hoe ze zaten. Erg klantvriendelijk!

Goede service!

Alles zoals afgesproken en goede persoonlijke service via mailcontact. Top!

precies zoals afgesproken

prima schoenen, prima prijs, prima service

Zoals afgesproken!

Alles zoals afgesproken. De laarzen waren netjes verpakt. Heel blij mee!

perfect

het was prima geregeld en ook de retour helemaal top

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.