Correcte levering, mooie chelseas

Vertraagd door drukte van black friday en constatering verkleuring voor verzending. Men moest eerst nieuwen bestellen voor verzending maar heb dit liever dan dat ik eerst verkleurden krijg die vervolgens weer geruild moeten worden. Al met al nog slechts een doorlooptijd van een week.

Jammer, maar helaas

De bestelling was vertraagd, omdat bij de eerste poging van verzending ik de melding kreeg, dat er kleurverschil was tussen de laarzen. Toen de “ goede” laarzen werden geleverd , bleek 1 laars beschadigd te zijn. Ik ben wel na mijn telefoontje naar uw bedrijf direct en zeer correct geholpen. Ben nu in afwachting van hopelijk een paar mooie laarzen

Fijne ervaring

Snelle levering volgens afspraak

Snelle keurige levering!

Een snelle levering, schoenen keurig verpakt. Tevreden met mijn aankoop!

Duidelijke foto’s en juiste info

Goede kwaliteit schoenen, snelle service en goede foto’s op de site

Op tijd de levering, snel en netjes

Betrouwbaar

Postnl was erg traag waardoor ik zenuwachtig werd want tja... Dit waren voor mijn doen zeer dure schoenen (dr martens met roosjes) Ik heb via de mail contact gezocht met jullie. Binnen een uur antwoord en geruststelling. 2 dagen later waren ze er. Ik ben nog nooit zo verliefd geweest. Dank jullie wel!!

Goede service, fijne webshop en helemaal blij met mijn nieuwe schoenen!

Altijd mooie collectie met veel variatie aan modellen en merken

Kom al jaren bij Van Arendonk in de winkel omdat er een grote keus aan mooie merken is. Ook staan er vaak leuke bijpassende tassen in de winkel. Altijd fijn om even binnen te lopen en te kijken wat er staat.

Goede service product op tijd geleverd in goede staat

Betrouwbare organisatie

Mijn maat niet aanwezig. Schoenen werden nabesteld en opgestuurd.. prima service

Top service en afhandeling

Top service en afhandeling

goede service en kwaliteit

Ik had enkellaarsjes besteld, helaas werden ze te laat geleverd. Echter de reden daarvoor was dat er kleurverschil zat in de laarsjes. Daarom hadden ze een nieuw paar besteld waardoor ik wat langer moest wachten. Maar toen ze geleverd werden, waren ze dan ook goed!

Vlotte service en goede schoenen. + maten zijn erg fijn

UItstekende service, mooie collectie

Juiste maat besteld in de winkel, werd keurig na drie dagen bezorgd. Ben erg blij met mijn hippe boots van Via Vai.

Uitstekende service

De bestelde schoenen voldeden niet aan de kwaliteitseis van Van Arendonk. Mail ontvangen met het voorstel of een korting of de bestelling annuleren. Voor dit laatste gekozen. Zelfde avond betaling nog retour ontvangen. Keurige communicatie, perfecte afhandeling.

Prima service!

Na schoenen terug gestuurd te hebben , t geld snel terug gestort gekregen! Top!

Goede service, mooie schoenen!

Ik had in de winkel schoenen gepast die niet meer in mijn maat aanwezig waren. De verkoopster wees me op de webshop. Daar de schoenen besteld en alsnog snel mijn nieuwe sneakers mogen ontvangen!

Super service

Nieuwe Pantanetti schoenen online besteld via winkel omdat mijn maat niet op voorraad was en daarna keurig op tijd ontvangen.

Snelle en nette service

Na het bestellen de schoenen snel en netjes verpakt mogen ontvangen.

Teleurgesteld

Uggs handschoenen besteld voor 150,00 euro. Moet elke dag op de scooter dus dacht, laat ik het goed doen. Nu is het nog niet eens echt winter en mijn handen blijven niet warm. Dan is het een hoop geld voor hele mooie niet functionerende handschoenen.

Meedenkende klantenservice

Nieuwe van Bommels besteld, helaas te groot. Ik had echter verzuimd om ze binnen 30 dagen te retourneren. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en we hebben een goede afspraak kunnen maken door andere schoenen te bestellen. Deze (nieuw bestelde) schoenen waren echter noet door de kwaliteitcheck van Arendonk gekomen. Daarbij aan mij de keuze on ze wel of niet te accepteren, ook hier weer met een prima afspraak/korting.

Goede service, snelle afhandeling retour en geld terugstorten

Uitstekende service, snelle levering.

Snelle levering, goed verpakt en met mogelijkheid achteraf betalen.

goede service, duidelijke website en snelle levering.

De website is duidelijk en overzichtelijk. Mooie merken, zeker voor mijn man. Fijne site voor zowel mannen als vrouwen, voeg daar nog kinderen aan toe en je hoeft nergens anders meer te kijken.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.