Een hele snelle en goede service! Zou het iedereen aanbevelen om bij jullie te bestellen... mooie schoenen ook!

Goed ontvangen duurde wel langer dan 2-3 werkdagen

Prima ontvangen keurig verpakt alles klopt. Zeer mooie laarzen. Duurde wel langer dan vermeld. Tip zou zijn om dit beter te vermelden of e-mail te sturen.

Ik werd verliefd op laarzen. Zij op mij. De verkopers in Breda waren er getuige van. Helaas waren de laarzen niet meer in lijn maat, dus werd een groter paar besteld. Dezelfde week had ik ze binnen. Tot mijn spijt waren ze te groot. Met gebroken hart heb ik ze terug gebracht naar de winkel. Daar stond het ontzettend lieve personeelkkaar om mij te troosten.... Ik hoop snel opnieuw verliefd te worden op een passend paar. Top service, top mensen die er werken!

Ik had echte leren laarsjes besteld. Toen ik ze ontving zag ik dat deze al vaker gedragen waren door de ribbelingen in het leer en een klein krasje wat er op zat. Verder prima ontvangen, compleet met alle benodigde documenten.

Prima! Leuke schoenen!

Verzending mag sneller en er was geen retour bin aanwezig

Goed advies , prettige bediening

idem

Zeer mooie schoenen besteld. De kwaliteit is super en de service perfect

Zeer goede service. De schoenen zij. De volgende dag al bezorgd en ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Snelle levering en alles was naar verwachting

Ik bestelde een paar gympen en de volgende dag kon ik ze ophalen bij het post.nl punt. Alles ging precies naar verwachting.

Snelle levering. Gewoonlijk kom ik in de winkel in Breda maar nu via internet bestelt en dat is me prima bevallen omdat ik wist welke maat ik moest hebben

Veel keus, snel besteld, zo in huis en lopen maar.

Fijne manier om te “winkelen

Schoenen in winkel gezien maar daar niet in de juiste maat. Via internet besteld en twee dagen later al binnen! Heel fijn geholpen.

Super service

Prima geholpen, schoenen gelijk geleverd en geen moeite met retourneren

Geweldig service

Schonen wordt snel uitgeleverd , netjes verpakking , materiële van Schoonen en laarzen is super kwaliteit .

Goede service!

Telefonisch goed geholpen, daarna de schoenen besteld. Schoenen zaterdags besteld en dinsdags ontvangen. Mooi snel dus.

Goed assortiment goede service

Prima service aardig personeel en goed assortiment

Goed geholpen... fijne winkel.

Ik ben fijn geholpen...

Goede communicatie

Mijn bestelling was het laatste paar in mijn maat. Helaas was er iets kleur verschil tussen de schoenen. Hierover werd duidelijk geïnformeerd incl foto’s. Daarna mooie tegemoetkoming en snelle levering

Snelle en goede service!

Mijn bestelling was netjes verpakt en snel verzonden. Ik ben blij met de aanwinst!

Zeer goede ervaring met van Arendonk Schoenen

makkelijk en snel te bestellen

❤️geweldig

Heb niks negatiefs de zegen alleen maar dat ik er heel erg blij mee ben

Doen wat ze beloven!

Betrouwbaar en snel.

Schoenen niet in goede staat

Tweede keer dat ik schoenen bestel en na een week krijg ik een mail (twee keer precies dezelfde mail) dat de schoenen niet in de beweerde conditie leverbaar zijn (schoenen waren versleten en zool was geel i.p.v. wit).

Super service

Mooie pumps van peter kaiser, 9.5 cm hak, het loopt heerlijk.... nooit geweten dat ik nog weer op dit soort schoen zou kunnen lopen!! Dank jullie wel voor de snelle en goede service! Anita

bestelling (Adidas schoenen) verliep soepel en deze heb ik in goede orde ontvangen. Keurig en netjes!

zeer snel en goede service

op aanraden van mijn dochter voor het eerst hier besteld en het is mijn zeer goed bevallen.Dus ik ga dit zeker vaker doen. een zeer tevreden klant

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.