Ben heel erg tevreden alleen jammer dat er altijd verzendkosten moet worden betaald zou het helemaal fantastisch vinden als dat niet meer hoeft vanaf een bepaalde besteding

Prima en snel

Schoen gekocht van merk veja. Zelf kleine maat 40 maar in heren niet beschikbaar wel in dames en deze zijn identiek aan elkaar. En dat klopt en ze zitten prima. Normaliter altijd lastig met maat 40 (vaak net te groot). Kende de site nier eerder, maar een eerste prima ervaring!

Prima 1e ervaring maar jammer van die verzendkosten heen en terug

Zocht schoenen van het merk ARKK en van Arendonk had ze ... echter ik twijfelde tussen maat 45 (mijn reguliere maat) en 46 dus 2 paar besteld ... afhandeling daarvan ging prima maar ondanks bedrag van 120 euro moest ik toch 6,95 euro verzendkosten betalen ... en na het passen bleek maat 46 de juiste, dus maat 45 terug en wederom verzendkosten 4,95 euro ... op die manier kostten de schoenen ca. 72 euro en dat was niet meteen meer het koopje van 60 euro ...

Zending inmiddels verstuurd👍 Foutje in de communicatie.

Altijd goede service!!

In de winkel in Tilburg altijd een super service!! Koop hier al jaren mijn schoenen en wordt nooit teleurgesteld. Er wordt altijd meegedacht en zonder bijbetaling een goede service gegeven.

ontvangst duurde een week

Schoenen zijn opgehaald in filiaal een week na mijn bestelling. Prachtige schoenen maar helaas te klein. Komen retour.

Toch nog mee op vakantie!

Vanwege de drukte van de sale kon de bestelling even op zich laten wachten, maar na een telefoontje heeft Anne alles gedaan om mijn schoenen toch nog op tijd voor de vakantie te laten komen. Bedankt!

goede klantenservice

Ik had een slechte review geschreven omdat ik een pakketje na 10 dagen nog niet had ontvangen. Bleek de fout bij mij en PostNL te liggen. Keurige terugkoppeling gehad van Van Arendonk. Derhalve bij deze een aanpassing van mijn review.

Goede kwalitatieve schoen wel duurde de levering wat langer maar kan ook aan de sale en aan de bezorger hebben gelegen al met al zeer tevreden

Goed en betrouwbaar

Ik heb al verschillende keren schoenen gekocht bij van Arendonk. Altijd worden ze snel geleverd en ben ik er erg blij mee. Laatst was het toevallig het laatste paar en was er kleurverschil te zien. Dat hebben ze heel netjes van te voren gemeld met foto's erbij. Prima service!

Goede levering

Ik had schoenen besteld van 150 euro en dan zou ik geen verzendkosten te hoeven betalen. Ik zag het te laat maar deze waren toch in rekening gebracht. Ik heb een mail daarover gestuurd maar nooit een reactie gehad. Dat vind ik wel jammer.

Vind jullie service echt TOP!

Als blijkt dat er wat met de schoenen is, voordat ze opgestuurd worden, dan geven jullie bericht en laten de keuze bij de koper of die ze alsnog wil bekijken. Kopen of niet kopen altijd prima afgehandeld, fijne dag, Groetjes Mariska

Prima service.

Snelle levering mooie schoenen

Veel keuze

Veel keuze en correcte levering

Heeft het beloofde tot volle tevredenheid afgeleverd!!!!!

Zal er vaker wat kopen.

Proactieve service

Kwaliteit staat bij van Arendonk bovenaan. Dat geldt ook voor de dienstverlening.

Topppp

Heel vriendelijk geholpen en heel blij met mijn aankoop. 👍

Correct

Geweldig team, uitgebreid assortiment en goede service, jammer v d verzendkosten.

2 paar in de sale gekocht. Prima koop en de service was goed Alles netjes verpakt en op tijd geleverd

Snelle levering, ontvangen product komt exact overeen met wat er is besteld.

Snelle levering, ontvangen product komt exact overeen met wat er is besteld.

Snel en goed

Niet best

Bestel paar schoenen in maat 41 en krijg 39

Toppertje

Personeel is zeer vriendelijk en hebben veel kennis id schoenenbranche.

Prachtig assortiment en goede service

Enorm assortiment van gewone schoenen tot prachtige en aparte. Van nette schoen tot sneakers. Een paar keer per jaar heerlijke sale. Goede communicatie en service.

Deskundig en klantvriendelijk

Heb moeilijke, brede voeten. De medewerker zag dat en adviseerde een bepaalde schoen. Fantastisch, heb nog nooit zo snel een paar schoenen gekocht. Mijn kleur was niet op voorraad, geen probleem, werd online besteld bij een filiaal en binnen 3 dagen kon ik beschikken over mijn mooie nieuwe schoenen.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.