slechte service

Foute geprijsde schoen, sticker in schoen 159,99 euro, terwijl ik 208 euro heb betaald. Argument wij hebben fout gemaakt met prijzing, helaas bedankt. Slechte afhandelijk in mijn ogen.

Fijne winkel

Mooie schoenwinkel met ruime keuze en vriendelijke verkopers/sters. Goede snelle webshop.

Goede ervaring, snelle levering.

Prachtige schoenen

Echt prachtige speakers, snel geleverd tegen gunstige prijs. Alleen teruggestuurd omdat ze te smal waren voor mijn voeten.

Geweldige service

Deskundig personeel , goede informatie

Prachtige slipper met een heerlijk voetbed. Mooi zacht leer. Ik ben heel blij met deze slippers

Alles oké

Keurig ingepakt Foutloos verzonden

Van Arendonk, apart, anders en altijd aandacht.

Schoenen gezien in Breda, gepast in Eindhoven, bijna opgehaald in Tilburg en (omdat ze gerepareerd moesten worden) doorgestuurd naar Oisterwijk! Dat is service.

Deskundig en behulpzaam

We werden vlot door een vriendelijke dame geholpen. Komen zeker terug.

Ik ben van het fysiek winkelen, koop altijd in de winkel, hoe dit bij jullie in de winkel gaat vindt ik erg mooi en goed geregeld, en met 2 dagen had ik mijn schoenen in huis, mooi systeem. Groetjes Peggy straatsma

Uitstekend assortiment, vakkundig personeel

Online schoenen besteld en laten leveren in winkel , gepast ter plekke en gekocht , goed advies van personeel!

Fijne schoenenwinkel

Snellere levering als beloofd

Snel en veel keuze

Ik was op zoek naar een specifiek paar kleppers en die waren er in meerdere kleuren en maten, en ook nog voor een scherpe prijs. Snel op het afhaalpunt dus ook meteen kunnen dragen.

De collectie is fantastisch!

De collectie is fantastisch! Echter vind ik het persoonlijk jammer dat als ik online iets bestel, het lang duurt voordat de schoenen er zijn.

Mooie schoen, snelle levering

Ik heb leuke schoentjes in de summer sale gevonden , en besteld natuurlijk. Deze waren snel geleverd em ze zijn nog mooier dan ik had verwacht. Daarbij had ik ze op tijd binnen om mee naar mijn zomer vakantie adres te nemen. Helemaal tevreden.

Geweldig schoenen van top kwalitiet

Zeer tevreden met de kwalitiet en de hulp van de contact persoon. Snel aflevering en ivm initiële bestelling van de verkeerd maat, makkelijk te wisselen.

Blij met aankoop en geboden service!

Ooie schoenen gevonden in sale. Fantastisch geholpen. Juiste maat kon ik ophalen in dichtstbijzijnd filiaal. Top!

Helemaal naar wens

Al jaren draag ik de ballerina’s van Paul Green. De zwarte waren aan vervanging toe. Levering en verpakking waren helemaal naar wens.

Parfait

Le colis été livré comme convenu, les sandales sont parfaites

Mooie schoenen

Netjes op tijd geleverd. Betrouwbare zaak

Fijne communicatie

Schoenen waren te smal, teruggestuurd en geld snel weer op de rekening.

Mooi assortiment!

Leuke schoenen, xtje wat anders als normaal! Veel keus! Snelle levering.

prima website, goede collectie van uitstekeende produkten

Alleen bij Van Arendonk was mijn maat van de Floris van Bommel snaekers in voorraad, verder in heel Nederland niet in deze maat verkrijgbaar.

Mijn bestelling niet ontvangen

17-07-24 schoenen besteld in de winkel en betaald. Tot heden26-07-24 totaal geen bericht van vertraging of wat ook maar. Kortom geen schoenen.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 2 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.