Zeer goede en snelle levering

Voor mij de eerste keer schoenen via internet besteld. Voor herhaling vatbaar

Shoppen zonder omkijken

Hier vaker besteld en altijd zeer tevreden met aankoop. Duidelijke foto’s, goede webshop en geen twijfels of je genept wordt met je aankoop. Ga zo door!

Formidable, ikzelf vaker hier bestellen

Komt afspraken goed na, ondanks sale prijs. Prettig.

Gewldig servies

Kan niet beter

Mooie sandaaltjes, inmiddels het derde paar van dit merk , Cypres.

De sandaaltjes zijn mooi en precies wat ik wilde. Levering was vlot.

Besteld en afgehaald bij de winkel. Service was prima. Alleen jammer dat als ik de schoenen thuis wilde laten bezorgen de verzendkosten bijna 7 euro waren en ook zo voor retourneren.

Klantgericht

Ik heb voor mijn dochter schoenen besteld. Ik kreeg een fijne mail waarin werd aangegeven dat de schoenen niet perfect wit waren. Het was het laatste paar. Ik kreeg daarom nog extra korting. Zeer netjes dat ze me van tevoren op de hoogte hebben gesteld. De schoenen zijn prima! Mijn dochter is er erg blij mee! En ik met de service. Dank!

Goede prijs en doen wat je beloofd.

Goede prijs en doen wat je beloofd.

Nog nooit een slechte ervaring gehad

Snelle levering ook in de sale echt goed tevreden

Heel snelle sevice en levering

Goede foto's, snelle levering & mooie laarsjes ontvangen

Ik ben heel tevreden over de website. Ik kon de schoenen goed van alle kanten bekijken, waardoor ik precies wist wat ik bestelde. De laarsjes zaten ook erg prettig en de levering was erg snel. Top!

Ook nu weer super service

Snelle en correcte levering!

Zeer snelle levering en hele mooie schoenen

Vandaag besteld, morgen in huis. Zelfs als je op zondag besteld. Heel blij met zo'n snelle levering. Mijn schoenen zitten als gegoten. Goede kwaliteit

Super netjes en attent

Super netjes en attent meer is niet nodig om te zeggen.

Goede en snelle service

De schoenen welke ik wilde hebben waren in de winkel uitverkocht in mijn maat. Met hulp van een medewerker kwam ik er achter dat er nog 1 paar in Groningen was. Via de zuil zijn deze naar de winkel gestuurd. Binnen no time (sneller dan gepland en verwacht) waren mijn schoenen binnen.

Kwaliteit en modieus

Als je van schoenen houdt, is Van Arendonk de winkel om mooie en modieuze schoenen te kopen. Online service is goed. Schoenen worden keurig verpakt en snel geleverd.

Mooie merken goede kwaliteit

Elk jaar schaf ik hier wel een aantal fantastische schoenen aan. Ik hou van schoenen dus ook van deze schoenenzaak.

Goede services, zonder haken en ogen.

Schoenen waren niet naar mijn zin, gelukkig is er een winkel in de buurt waar ik de schoenen kon retourneren en ook de verzendkosten retour kreeg. ...toevallig hadden ze in de winkel nog wel het juiste exemplaar!

In de winkel goed, online kan het beter

Schoenen waren niet aanwezig terwijl ik wel bevestiging had ontvangen. Schoenen zouden kosteloos maar mijn adres worden gestuurd, nu in afwachting van.

Snelle service. Geld terugstorten zou sneller kunnen.

Goede ervaring

Netjes vermeld dat er kleurverschil Aan de binnenzijde van de schoen zit.

Perfect!

Site werkt goed. Snelle service!

Levering duurt wat lang, maar vlekkeloos, evenals de verdere afhandeling bij retourneren.

Nette afhandeling van de order. Levering duurde wel wat lang. Helaas pasten de schoenen niet, maar ook het retourneren verliep gemakkelijk en vlekkeloos.

Goed.

Snelle levering van de artikelen zowel ontvangst als retour zenden. Jammer dat je leveringskosten/retourkosten moet betalen. Bij merendeel van de online winkels is beidde kosteloos dus aantrekkelijker om daar te bestellen.

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.