Hun zaken op orde

Geweldige service. Goed advies. Goede afwikkeling van de aankoop en overleg. Heel schappelijk bij bijvoorbeeld een foutje of beschadiging van het produkt dat je wil kopen.

Prima kwaliteit, keurig verzorgd.

Toffe laarsjes

Toffe laarsjes besteld, afgehaald in de winkel. Fijne service en advies

Snelle levering leuke dame prijs

Mooie collectie voor elke gelegenheid

De collectie schoenen is niet alleen groot en heeft voor elke gelegenheid wat passends, maar bevat ook vele mooie merken.

Duidelijk, prima en snel

Met een duidelijke webshop, goede uitleg en nette mails, schoenen besteld en snel geleverd. Helaas waren ze toch te klein, maar retouren ging ook super handig en al snel mijn geld terug. De juiste maat is inmiddels ook al binnen. Blij en blijf hier zeker klant!

bestellen en leveren ging allemaal perfect

voor het eerst gekocht via de website deze was overzichtelijk en duidelijk bestellen ging vlo en de kwaliteit van de schoen perfect

Goede zaak !! Eerste keer iets besteld wel vaker gekocht in de winkel geen klachten . Groet Kittie Akkerman

Wederom prima schoenen tegen een prima prijs. Snap het gezeur over bezorgkosten van anderen niet zo goed. Paar euro voor het gemak is toch niet zo’n big deal??

Vriendelijke bediening

Ruim assortiment met goede kwaliteitsschoenen. Sales aanbiedingen zijn zéér aantrekkelijk. Transport/dispatching nog werk aan de winkel, maar wordt op klantvriendelijke wijze opgelost. Heb enkel ervaring met het filiaal in Tilburg en moet zeggen dat de bediening er zeer vriendelijk aan toe gaat en geen enkel moeite is teveel!

Super klantenservice

Schoenen op voorraad die bijna nergens meer te krijgen zijn. Daarnaast kreeg ik nog voor ik de schoenen had ontvangen terugkoppeling dat er een afwijking zat in de schoen. Dit viel echter reuze mee maar uit coulance heb ik nog geld terug gekregen.

Goede prijs, grote collectie

Eindelijk de juiste instappers gevonden. Wel vrij hoge verzendkosten icm een lange levertijd.

Super levering

Geweldige schoenen voor een leuk prijsje

Op het nippertje nog deze mooie sneakers gescoord voor een mooi prijsje!

Goede kwaliteit schoenen.

Goede (web)shop met grote variatie aan goede kwaliteit schoenen.

Bezorgkosten, en een week wachten vond ik vrij lang.

Goed, maar lange levertijd

Was tevreden met de schoenen en kon ze nergens goedkoper vinden dan bij van Arendonk. Wel jammer dat de levertijd (afhalen in de winkel) meer dan een week was. Ook rekenen ze geen verzendkosten, behalve voor sale artikelen. Dan betaal je €6,95. Vond ik beide niet meer van deze tijd! Volgende dag in huis is tegenover meer dan een week is wel een heel groot verschil.

Prima, alleen jammer van de bezorgkosten

De schoenen waren uiteindelijk prima, maar het is toch altijd een gok via internet. Ik vond het wel een tegenvaller dat het geld kost om de schoenen te retouren mocht dit nodig zijn.

toch niet op voorraad...

Lang op zoek geweest naar een paar schoenen die ik uiteindelijk vond bij van Arendonk. In de winkel in Den Bosch waren deze niet op voorraad maar op de site hebben ze opgezocht dat ze wel in Groningen beschikbaar waren in mijn maat. Thuis online de bestelling gedaan. Na 3 dagen kreeg ik een mail met excuses dat de schoenen toch niet voorradig waren. Ik kreeg de keuze om een ander paar te uit te kiezen voor hetzelfde bedrag of om het geld terug te laten storten. Dat laatste is inmiddels gebeurd.

Zeer goede service

Tijdens de sale was de levering traag. Duurde een week. Niet zoals ik gewend ben. Maar dat stond wel eerlijk op de site of in de mail die ik kreeg ter bevestiging.

Duidelijke website en snelle service!

Duidelijke website, ruim assortiment en vriendelijke klantenservice. Had per ongeluk de verkeerde kleur besteld, kreeg daarvan de aankoop som heel snel terug gestort.

Had slippers besteld voor mijn zoon. De rechter slipper was echter niet te vinden. Nu duurdere slippers voor dezelfde prijs gekocht. Hier ben ik natuurlijk zeer tevreden over.

Zeer nette service

Had een paar pumps besteld maar bleek kleur verschil te zijn. Kreeg daar netjes van te voren een mail over. Ik kon kiezen geld retour of toch pumps laten komen en dan beslissen of ik ze zou nemen. Klanten service goed bereikbaar, en ze hadden zelfs een foto van de pumps gestuurd zodat ik kleur verschil kon bekijken .

Klasse

Ik heb bij u al 2 paar MAGNANNI gekocht En ik ben zee tevreden met de service En zal in de toekomst weer bij u bestellen P.s. mijn eerste paar was bij u magnanni Blauw nr 15376 zou het mogelijk zijn Dat u in een zwarte suede kleur kan leveren. Met vr groet Roy van menxel

Schoenen netjes en op tijd geleverd!

Erg prettige winkel. Ga er zeker vaker bestellen, de klantenservice doet zijn werk prima!

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.