snelle vlotte levering

snelle vlotte levering

Prima afwikkeling van de bestelling en vlotte levering

Het duurde wat langer voordat ik mijn schoenen kreeg,dit omdat er kleurverschil in zat,heb hier een mail over gekregen.

Prima schoenen winkel

Schoenen zoals beschreven nette prijs en netjes verzonden. Duidelijke omschrijving hoe retour te zenden.

De schoenen waren perfect, bezorging had wat vertraging

Mijn schoenen ontving ik in perfecte staat. Ik had ze echter bij een ophaalpunt laten bezorgen, waar ze nooit aangemeld zijn. Hierdoor had ik de schoenen uiteindelijk een vijftal dagen later in mijn bezit dan verwacht.

Super service!

Pas een paar sandalen besteld. Helaas was er kleurverschil. Dit werd gemeld in een keurige mail. Mocht de schoen “live” bekijken of ik kreeg mijn aankoopbedrag terug. Ik heb voor het laatste gekozen. Drie dagen later had ik het geld op mijn rekening plus de verzendkosten!! Top👍🏼

top winkel

In de winkel van Van Arendonk een paar sneakers online besteld. Duurde meer dan een week voordat ze bij mij waren bezorgd.

Super snelle service

Goed zoals het ‘moet’

Schoenen online besteld en in winkel opgehaald. Werd aangeboden de schoenen te passen. Ze zien eruit zoals op de site en mijn normale maat ook perfect. Ben vriendelijk geholpen. Ga zeker vaker schoenen kopen bij van Arendonk

Na schoenen online te hebben gekocht, retour verzonden omdat de de maat niet goed was. Snelle afhandeling, De volgende dag na retourzending kreeg ik keurig een mail dat de het aankoopbedrag weer terug was gestort op mijn bankrekening..

Enthousiast

Mooie winkel, veel keus ,leuke collectie Behulpzaam en vriendelijk personeel. Webshop bestellingen goed en snel. Aanrader.

Prima service.

Prima service, smells leering.

Zeer goede service

Ik had twee paar schoenen in de sale gekocht. Een paar sneakers was de laatste in mijn maat, echter er zaten war vlekken op en je kon zien dat men ze aangepast had. Hiervoor kreeg ik een mooie korting.

Snelle afhandeling

In de uitverkoop tijd heb ik schoenen besteld van de nieuwe collectie. Zou daar iets langer op moesten wachten en het was precies zoals aangegeven. De schoenen waren netjes op tijd binnen. Fijn.

Mooie merken en kwaliteit schoenen

Snelle service en weer een paar super schoenen gescoord!

Goede (merken)collectie en tijdens sale erg interessant.

Online bestellen verloopt prima.

Snelle en goede service

Ook in de sale de mogelijkheid om retour te sturen als je niet tevreden bent

Top ervaring

Zeer tevreden over de snelle levering van een prachtige schoen. Ik zou een bestelling bij van Arendonk bij iedereen aanbevelen.

Mooie kwaliteitsschoenen en ruime online voorraad

Mooie kwaliteitsschoenen en ruime online voorraad

Niet tevreden over retourzending

Schoenen zijn prima, maar wel vreemd dat je bij een gedeeltelijke retourzending en retourkosten en verzendkosten moet betalen.

prima colectie

prima levering niets aan te verbeteren

Uitstekende service en aflevering van mooie schoenen

Mooie kwaliteit schoenen, identiek in kleur met de afbeelding. Bezorging volledig naar wens. Om terug te komen

Snel, goede kwaliteit en service

Duidelijke website en maattabel

Fantastische service. !!

Op internet sandaaltjes besteld en in de winkel teruggebracht . Geweldig hoe de service en het meedenken was !

Juliana van Stolbergstraat 19

5038AM Tilburg

Over Van Arendonk Schoenen

Van Arendonk is al meer dan 50 jaar een van de meest toonaangevende schoenenwinkels in Nederland. Met 9 fysieke winkels, 3 shop-in-shops én een webshop kun je altijd bij ons terecht voor jouw nieuwe dames -en herenschoenen. Ook bieden we een ruime selectie tassen, riemen,. kleding en andere mode accessoires. Keuze uit meer dan 100 topmerken.